Властта говори открито, на живо пред микрофона Кирил Петков

Министърът на икономиката в откровен разговор с медии и граждани
Обновена: 23 юли 2021 10:03 | 23 юли 2021 08:27, Александър Попов
90

Министърът на икономиката Кирил Петков първи застава зад микрофона в рубриката на Министерския съвет "Властта говори! Открито". В нея членове на правителството ще отговарят на въпроси на граждани и медии, зададени по време на излъчването или предварително на фейсбук страницата на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
10
 
! Отговори
РоРо преди 2 години
Този с фалшивата диплома ,който откри несъществуващ завод ли беше?Хариза 35млн. от държавните пари на едни албанци ,а иначе герб крадени.Харчиш на Бойко парите още ,ама ще свършат
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министрите са на държавна длъжност. Част от висшата администрация. За тях се изисква определен ценз, доказуем с диплома. Дипломата трябва да отговаря на определени законови изисквания. Ако е от чужбина, за такъв пост се изисква да е легализирана и с апостил. Ако Кирил не е отговорил на това изискване, постът му е законово атакуем в съда, тъй като няма право да заема такъв пост без съответния ценз. В негов интерес е да си изкара легализация, иначе всеки може да го атакува пред ВАС.
59
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисирките се престараха!!!Удобни въпроси с нагласени отговори
58
5
 
7
 
! Отговори
Т К О преди 2 години
Превратната "власт" говори...хахахахаха Кой ви избра за тази "власт"......
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
53, тоя ни го навряха в очите не с това, колко е успешен, а с дипломата му. И той се биеше в гърдите като ***, само дето не викаше ***, ***, а Харвард! Освен това, не виждам защо да не докаже че дипломата му е истинска. На всеки българин учил в чужбина извън ЕС му искат апостил за да му признаят дипломата. Защо за другите да е задължително, а за Киро не? С какво той е повече от другите българи? Искаме просто равенство между българските граждани. Искаме легализирана диплома с апостил!
56
2
 
3
 
! Отговори
ноо, прост народ преди 2 години
Власта говори са тъпни на некой в днес.бг
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Да завършим с политическите въпроси, които не са никак малко: въпрос от гражданин, който е възхитен от вашата работа ..... " Без коментар. :))))))
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-големия л-ъжец и интригант след Рашков-дамаджаната
53
4
 
15
 
! Отговори
Рошко преди 2 години
Стана ясно, че ГЕРБ оставиха пълна каса, че икономиката е добре, че всички показатели за държавата са добре. Е, това беше причината да се иска свалянето на ГЕРБ, защото се справиха с всичко, включително и с пандемията. Всички се уплашиха, че няма да стигнат никога до властта, ако не използват предателя Радев за да свалят ББ. Киро, с неговото колежанско образование да ходи да дава акъл в САЩ, не тук. Тези неграмотници ще върнат ББ на бял кон, ако не дай Боже не го убият. Те са способни и на това
52
7
 
5
 
! Отговори
стихче преди 2 години
Минзухарко,братко,имаш ли си татко?Имах,но почина,скоро таз година.Гербчо се зовеше,много лошав беше.
51
5
 
12
 
! Отговори
Дим преди 2 години
Боже, каква глупост и самозабравеност!!! "Властта говори" !!!Айде вижте дали в Германия, Австрия, Франция и т.н. демократични държави, министрите са самоопределят като "властта"?!?! Навсякъде са "държавна администрация" "държавно ръководство"!!! У нас - ние сме "властта", всевишните, голямата работа! И раята днес има възможност да зададе въпроси!!Отношение на падари към стадо!!!
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
48, толкова си се вторачил в ГЕРБ, че не виждащлш как летиш с 200 към пропастта. Осъзнавате ли колко зависим е този човек ако дипломата му се окаже фалшива. Всеки, който го знае може да го направи подчинен. Това ли искате? Кукла на конци, която ще прави и говори всичко, което й се каже само да не се разбере че е фалшива.
49
5
 
4
 
! Отговори
ноо, прост народ преди 2 години
Ноо, *** народ се насъбрал тук, аве защо не погледнете ваште дипломи.За да си успешен предприемач не е задъжително да имаш диплома, в случай че я имаш Ок но това което е важно кой си Ти на пазара?И какво от това какви са вашите дипломи, погледнете ги още веднъж?Кои сте Вие на пазара?
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Г-н Кирилов, наясно ли сте, че в момента в България да си намериш квалифицирана работна ръка е много трудно" Кирилов "Много трудно е, да" Е, как така бе, Кире, нали България беше опустошена при ГЕРБ? Защо за кадърните няма липса на работа? :))))
47
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, министърът на икономиката ще товори за всичко което му е казано. Момчето яко го гепиха за топките с фалшивата диплома. За да не го изтипосат и да не му унищожат рейтинга и бизнеса ще говори и прави каквото му кажат. Иначе на прокурор, ала щатски такъв и да обяснява как се купува срещу 600$, диплома която за да я вземеш плащаш минимум 300 000$ и държиш 100 изпита. А и е документа измама за което в САЩ се лежи дълго в затвора. Така, че Киро ще говори и за космоса ако трябва.
46
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Икономическите показатели за България са перфектни, но докато имаше тази огромна корупция и този огромен риск, ние не смеехме да влезем (в Еврозоната)" Кире, добре ли си? Откъде са дошли перфектните ни икономически показатели? Какъв риск, знаеш ли какъв е креедитния рейтинг на България според всички международни оценители, Кире? :)))
45
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За първи път от 12 години има лъч надежда, на троловете от герб не трябва да обръщаме внимание - тяхното време изтече и няма връщане
44
11
 
4
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Смешковци. Имам 36 г. трудов стаж. Тия го преизчислиха на 49 г. Подариха ми 14 г.,които не съм работил. Не е нормално . Да си натика харвардската диплома някъде
43
6
 
8
 
! Отговори
Едно съм преди 2 години
Забелязъл!Бъргарина се впечетлява от шумни дрънкала като тоя!Особено ако първо му кажат как сега един адам акълия ще оправи работа!
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министъра на икономиката говори за .... Прокуратурата.