Властта говори открито, на живо пред микрофона Кирил Петков

Министърът на икономиката в откровен разговор с медии и граждани
Обновена: 23 юли 2021 10:03 | 23 юли 2021 08:27, Александър Попов
90

Министърът на икономиката Кирил Петков първи застава зад микрофона в рубриката на Министерския съвет "Властта говори! Открито". В нея членове на правителството ще отговарят на въпроси на граждани и медии, зададени по време на излъчването или предварително на фейсбук страницата на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро Петков е голям икономист, България ще разцъфти без пп герб. Надзиратели разказват, че Бай Ставри вече е приготвил леглото на Бойко Методиев, даже си сложил негова снимка на стената и питал къде си кокичe мое.
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министъра на икономиката говори за ..... пенсионерите.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, па. . това искаме. Главния прокурор е с диплома от БГ, ако тая диплома не е валидна здраве му кажи. Но има органи, да се произнасят. А що се отнася до Киро, дипломата му за да е валидна у нас, трябва да е легализирана с апостил. САЩ не е член на ЕС, нито пък е била като Англия, че да признаваме дипломата директно. Искаме апостил за валидност на дипломата му. Какво толкова искаме. Това е по закон, че да е призната. Важи за всеки с диплома от САЩ и държави извън ЕС. За теб и мен също.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ние сме десни хора". Следва пауза. "Ъъъъъ. Аз лично съм" Кире? Рашков "ДеСе-н:)))))))))))
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това, което Асен Василев успя да направи е да намали разходите за министерствата и оттам да финансира разходите за пенсиите". Ахахахахахаххахахаххахахаааааа.
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това беше реално една малка моя грешка". Не е малка. Показва, че не знаеш как и кога можеш да упражняваш правомощията си. Хмммм. За какво ли друго не знаеш как да правиш? Скоро ще разберем, нали?
35
1
 
5
 
! Отговори
Е, па... преди 2 години
Доколкото разбрах вчера, съмнения има и по отношение на дипломата на главния прокурор, и по-специално, що се отнася до това, дали с нея може да заема този висок пост, предвид на указ, който не е действал вече по онова време . Така че, за изясняване на тези казуси си има институции. Нека се произнесат. Считам, че за да няма спекулации, тези неща много бързо и лесно биха могли да се проверят от компетентните органи.
34
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 33Ако е истинска, това прави ли го достоен за премиер ? :)) Видехме ги юпитата колко са умни (Дянков, Василев, Велчев...) :))
33
8
 
4
 
! Отговори
asd преди 2 години
Малко Барековче с харвардска диплома. Мафията упгрейднала някои неща, но концепцията е същата.
32
10
 
4
 
! Отговори
Neutralen преди 2 години
Човека за 2 месеца си гарантира милиони от тези смешни коли, които не приличат на нищо. Като излязат разследванията, кои са в играта ще стане ясно
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, па... да стане премиер. Ако се окаже, че дипломата му е фалшива ще е най-якото фиаско на любимия ви президент. А и САЩ тъкмо ще го държи за топките и ще го изнудва да прави каквото те поискат, иначе ще го съдят за документна измама в големи размери (поне 300 000$ струва ученето в Харвард). Ако искате това, давайте. Но Киро със сигурност знае, че сертификат за курс не е равен на диплома и ако има 1 грам мозък ще си гледа бизнеса, а не политиката. Да видим, шоуто предстои.
30
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направете всичко възможно да не загубим този ценен човек
29
3
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пари ми дай микрофон не ми тряя
28
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 21Във всички универстети по свето ги учат как да слугуват на богатите, които немат "висше", нормално е, че челяка се издъни :))
27
9
 
16
 
! Отговори
Е, па... преди 2 години
Точно такава харизматична личност, разбира се той притежава и образование и другите необходими качества, трябва да стане премиер. Хората го одобряват, поне болшинството, така че според мен, ще се ползва с доверието и подкрепата на много голяма част от обществото. Освен това е пълна противоположност във всяко едно отношение с предишната фигура на премиер.
26
14
 
11
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Така е, дипломата не те прави умен. Но ако се окаже че е фалшива, те прави нагъл и склонен да извършваш документни престъпления с цел облага. Аз такива хора не искам за управляващи, камо ли за някой който има достъп до икономиката на държавата и може да я бутне в пропастта.
25
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ако нямахме алуминиевите рамки, които се правят в България, ако нямахме ел и окабеляване, каквото имаме в Ямбол, ако нямахе Бош в София, Е-го, никога нямаше да дпйдат в България" Нали ГЕРБ нищо не правеха, нали няма производство, как така ги "има" тези фирми, Кире? Май като навлезем съвсем малко в детайли и лъжите ви лъсват, а?
24
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И от Кирил, и от Янев и от Решетниковия ми се повръща. У лево. Копаха като къртици с чужди пари, накрая свалиха законно правителство. Сега шушу-мушу да делиме баницата. Радев си гласува по нощите собствен Избирателен щодекс и пробута на ДПС 5% отгоре.Какви пари дадоха Божков и Путин да се докараме до това положение? Не са много щото наще лесно се продават.
23
0
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Нито електрокари купувам нито ел. тротинетки ... само картофи и тикви
22
7
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Цялата работа е много шум за нищо!