Хаджигенов: Слави изчете куп биографии пред телевизора, опитваме се да предотвратим това

Перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец, посочи той
28 юли 2021 22:39, Анисия Иванова
142

"Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" с нови условия и изисквания към "Има такъв народ". Поставени ли са под въпрос преговорите за бъдещото управление?

"Условия винаги сме имали - върховенство на правото, върховенство на закона, свобода - тези простички неща", посочи съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Николай Хаджигенов в ефира на "Денят ON AIR".

"Предният път Слави Трифонов изчете една купчина с биографии пред телевизора - това се опитваме да предотвратим сега. Преговорите, които започнаха след предишното четене на биографии, са конструктивни и вървят добре. Очевидно настройката този път е по-различна. Ако изчистим първите две условия - какво и как ще се прави, стигаме до третото условие - кой ще го прави", добави още Хаджигенов.

Съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" каза, че перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец. И добави, че в служебното правителство има хора, които не са политици, но вършат работата си по възможно най-добрия начин.

"Ако сега ще назначим някого, който ще бъде управляван по телефона по някакъв начин, не е интересно. Това го гледаме достатъчно много години", подчерта събеседникът.

Относно това кои от имената в служебния кабинет трябва да бъдат гласувани, Хаджигенов уточни, че ако той конструира правителство, би запазил Рашков, Стоилов и Пеканов.

"Бойко Рашков има политическа оцветеност през годините. Янаки Стоилов дори е по-зле. За първи път в най-новата ни история идеологията не пречи на никого. Те зарязаха идеологията и в момента са професионалисти", заяви съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Относно различията в групата Хаджигенов сподели, че макар и самият той да няма амбиции за постове, други имали.

"Има неща, които няма да приема, без значение дали са в нашата група, или не", посочи той. И добави, че това, за което се борят, са правосъдие, зелена икономика, образование, здравеопазване.

Хаджигенов коментира и специализираното правосъдие. Според него то е възможно по отношение на деца и по отношение на престъпления за животни.

"Идеята на правосъдието не е да е удобно на някого. А да е правосъдие - да е справедливо и правилно", каза юристът и политик пред Bulgaria ON AIR.

А за сигнала на Рашков за Гешев, Хаджигенов заяви, че е показал основната защитна теза на обвинението - че всеки един прокурор може да разследва главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пукате ли шараните...
19
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквено-мутренското шоу на еднокнижния крадец приключи! Набийте си го гербавите в празните кратуни!
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъй ко нафт а, има ли тука?
17
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛиЛана разкарала Хаджигенов. Вече не е адвокат на подсъдимата любовница на Божков. Тоя п и ч едно дело няма спечелено. Тръгнал държавата да нарежда. Първо Отровното Трио приватизира протеста и изгони хората от протеста.Накрая останаха 30 или 40 човека вечер до шадравана. Хората питаха къде са 100 000лв от спонсорите. Триото окрало парите на протеста. Народа вървеше вечер пеша до Орлов мост, ама триото отиваха на ресторанта да плюскаm. Употребиха протеста. От ИТН не са протестирали нито час.
16
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори не е за вярване, че сме толкова изпростели - абе хора, напълно ли изгубихте инстикнта си за оцеляване, че си избрахте *** на гнилоч кому...ги да ви пият кръвчицата? По цените ще познаете войнстващия коМУНЬОизъм. Да живее *** и тричките ***-партийчета, любя ви жежко, балкански мутро-азиатци начело с превратаджията, на когото хич не му пука за вас!Да живее мутро-коМУНЬОизма!
15
4
 
25
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бабукян Минекян и Хаджигян ше става ли министери
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за това да си слагаме изпе4ени мошеници ,хора от държавна сигорност,извесни далавераджии,и още куп добри хора,за да ни потрагнат нещата ояе на по добре,ХАДЖИ ГАЗОВ
13
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, Николай кой ви даде акъли да си смените името с ***? Станахте за посмешище и на кокошките.ИТН ви намазаха ските и вече сте пътници.
12
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези имат нямат десет депутата, а реват като царе в парламентаМного е важно е да предовратят Слави да чете биографии, ама толкова важно и съществено, просто нямам думи как властта замъглява съзнанието на хората
11
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли го тоя образ как си пращаше сурови агнешки главички в колетни пратки и орева орталъка, че уж ГЕРБ му ги пращат? :D :D А като спряха камионите на границата и седна на пътя в още десетина протестиращи беше като мишка след дъжд. Сега голям го вади. Депутат станал. Жалки хора. Адвокат на престъпници ще дава акъли за кабинет на България. Вън от чадъра!!!!
10
25
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 години
ИБГНИ и ДБ ще ни оправят!
9
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А хаджи *** с какво се е доказал, че иска да стане министър?
8
3
 
15
 
! Отговори
Хаджиженчо преди 2 години
Насд не ни е с(т)рааааааааах!
7
4
 
26
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
xЪджиrеeв е жвecтeр!!!!
6
4
 
33
 
! Отговори
до №6 преди 2 години
Кукловода им сменя тактиките.
5
6
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Хаджигенчов,да знаеш,Славунеца ще ви прати за зелен хайвер.Вие там уж преговаряте за правителството с Тошко-рошко и сие,а Славчо си го реди без вас със кукловодите си и като нищо ще ви изненада again.Ще останете с пръст в устата-гарантирам ти!
4
4
 
31
 
! Отговори
ГРАФ ТРАФ преди 2 години
КОЙ им се обади по тела и за 24ч си промениха мнението? Изведнъж се събудиха и хоп ново 20. Вече се съмнявам как точно се управлява България... чрез партиите... и по точно кой стои зад лицата които всеки ден са в телевизора. Истунските управляващи не дават интервюта.
3
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шyшyминга изветряла. Аре бегай на моста с доматите.
2
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С 13 депутата са, но говорят сякаш имат 240. Нямал амбиции за постове, но се самопредлагаше за министър още преди 45 НС и се изпокараха по този повод в "Изправи се - мутри вън". Трифонов уж нямаше политически амбиции 2017г. и на столчето пред МС каза: "Аз нямам политически амбиции.Аз нямам политически амбиции.Аз нямам политически амбиции.Колко пъти да повтарям. Ще си го татуирам." Е, тръгнал за студиото да си го татуира, но спрял внезапно тока и забравил какво е казал. Хаджигенов също лъже.
1
4
 
28
 
! Отговори
Губене на време преди 2 години
СТ: Предлагам ники за премиер?Партньорите: Кой? Ники Василев? Абсурд! СкандалСТ: Добре, обърках се. Оттеглям го. Дайте ми времеПартньорите: Добре.СТ: Предлагам Петър Илиев.Партньорите: Какъв е този анинимник. Ти добре ли си. Абсурд. Скандал. Не.СТ: Отеглям го. Извинявайте. Пак сбърках.Партньорите: Чакайте да ти дадем малко акъл, кое как ще става.Иначе итн щеше да прави самостоятелно нещо?! Хахах