Хаджигенов: Слави изчете куп биографии пред телевизора, опитваме се да предотвратим това

Перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец, посочи той
28 юли 2021 22:39, Анисия Иванова
142

"Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" с нови условия и изисквания към "Има такъв народ". Поставени ли са под въпрос преговорите за бъдещото управление?

"Условия винаги сме имали - върховенство на правото, върховенство на закона, свобода - тези простички неща", посочи съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Николай Хаджигенов в ефира на "Денят ON AIR".

"Предният път Слави Трифонов изчете една купчина с биографии пред телевизора - това се опитваме да предотвратим сега. Преговорите, които започнаха след предишното четене на биографии, са конструктивни и вървят добре. Очевидно настройката този път е по-различна. Ако изчистим първите две условия - какво и как ще се прави, стигаме до третото условие - кой ще го прави", добави още Хаджигенов.

Съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" каза, че перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец. И добави, че в служебното правителство има хора, които не са политици, но вършат работата си по възможно най-добрия начин.

"Ако сега ще назначим някого, който ще бъде управляван по телефона по някакъв начин, не е интересно. Това го гледаме достатъчно много години", подчерта събеседникът.

Относно това кои от имената в служебния кабинет трябва да бъдат гласувани, Хаджигенов уточни, че ако той конструира правителство, би запазил Рашков, Стоилов и Пеканов.

"Бойко Рашков има политическа оцветеност през годините. Янаки Стоилов дори е по-зле. За първи път в най-новата ни история идеологията не пречи на никого. Те зарязаха идеологията и в момента са професионалисти", заяви съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Относно различията в групата Хаджигенов сподели, че макар и самият той да няма амбиции за постове, други имали.

"Има неща, които няма да приема, без значение дали са в нашата група, или не", посочи той. И добави, че това, за което се борят, са правосъдие, зелена икономика, образование, здравеопазване.

Хаджигенов коментира и специализираното правосъдие. Според него то е възможно по отношение на деца и по отношение на престъпления за животни.

"Идеята на правосъдието не е да е удобно на някого. А да е правосъдие - да е справедливо и правилно", каза юристът и политик пред Bulgaria ON AIR.

А за сигнала на Рашков за Гешев, Хаджигенов заяви, че е показал основната защитна теза на обвинението - че всеки един прокурор може да разследва главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
25
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Хаджигенов...Апостола ни завеща...ценности...те нека си имат хартийки...а по-долу някакъв ни заплашва с...гражданска...бойко,гешев,цацата...и шепата обслужващи ги...срещу Народа на България и съюзници...САЩ,ЕС...настоятелно молим САЩ и ЕС да подкрепят мисията ни да си върнем Държавата от мафията...лоялен Народ сме...путин и ердоган са силни...сами ще ни е трудно...разчитаме на подкрепата ви...Справедлив и Свободен Свят!!!..и слави..по-делата ще ви съдим!!!или избори,Народа ще оцеле!
39
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя с кеф да му обърнеш носа за дъждовна вода
38
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако скоро има гражданска война на тоя ще се сърдите!!
37
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този и кюстендилската пачав....ра постоянно са в публичното пространство с тия 5% от изборите пфуууууу. Радвам се ,че от 11 год. не живея в България
36
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хаджи-нищов, ти си такова нищожество, с болезнена мания за величие, че си жалък. Я, ходи се прегледай, може да ти помогнат, медицината доста напредна....
35
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търсят премиер хем чалгар, хем цивилизован човек, хем демократ, хем сталинист, хем изправен, хем надупен. Нема такъв човек никъде. Тази чалгарска власт е абсурдна. Не виждате ли, че е абсурдно да ви управляват шутове?
34
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако този вземе да управлява дори тоале,,,,та на парламента ще е най голямата подигравка с българския народ и България!!!!
33
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партията на Тошко ще ти каже кой кара влака не ти продажн,,,,к яйца има ли? Домати,парчета риба , прожекции от пътната помощ а? Ако той би редил!!! Ха ти можеш да си редиш у вас ясно ли ти е предател
32
4
 
30
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Струпването на индивиди с висок образователен ценз сред решилите да ръководят държавата не е критерий за успешно управление. Не съм чул някой да е завършил политически профил в Харвард, Оксфорд, Йейл, 'Колумбия' или друг квалитетен университет, където се подготвят и кадри за професионални политици. Виж, за завършили АОНСУ не само съм чувал, но мога да ви ги изброя поименно. За чалгарите, спортягите и ония с купените дипломи - башка.
31
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха
30
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този затова ли протестираше и хвърляше яйца и домати по сгради, за да се навре като депутат и да му гледаме тъ паta мутра сега.
29
5
 
22
 
! Отговори
Божков съм преди 2 години
Адвокате, Господ те изпраща и за тебе ще крада редовно. Само делото да е висящо, и присъдата да е условна.А-а-а льошо, мнього льошо льошо, льошо польожение никак не е розово. Адвокате, адвокате, ще те позлатя бе брате. Адвокате, адвокате хич не ми се влиза във пандиза.
28
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
шепа некадърници яхнаха протестърите. новия елит на нацията.
27
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Хаджи некой си не го познавам, но му личи отдалече, че е яко корумпиран.
26
5
 
34
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Хаджи, *** що не сложи розово сако?;))) Аааааааа.... Ккаво излиза сега? Че имало разлика между високообразованият и способността да се управлява и че между двете не всякога може да с есложи знакз а равенство, още повече, механичният сбор на едно място на високообразовани люде, автоматично не означава перфектно правителство, нито перфектно управлеие. Нужна е Харизмата, която създава спойката помежду тях. Някой трябва да носи тази Харизма. Проблемът е, че никой от вас не може да я носи;)))
25
5
 
36
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Кой е Слави? Нито е депутат, нито някаква фигура в политиката. Само дърпа конците от сараите си.
24
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХаджиГейчо дори не се сеща, че е васал на Хаджи -Тошко Доганов и че както я е подкарал, нищо чудно да изтърве освен некадърната и грозновата ЛиЛана (с награда "Джон Атанасов" от наш *** за "иновациите", за които я съдят вече две години), но и е ОТВОРЕН за всякакви бъдещи НЕУСПЕХИ на национално ниво.
23
5
 
29
 
! Отговори
Глас като ехо тъй преди 2 години
Обръща времето: Този ще поставя условия на Слави и ще му сложи халка на носа и юлар. Не е познал. На следващи избори тези уж изправящите се след буря както каза др. Живков през 2987 година няма да ги има и на улицата. Пари за протести свършиха, нема митинговс демокрация. Ха ха хаха.
22
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как Хаджийчето няма да остави Рашков, нали е сложен там от дубайският му шеф.....
21
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха ново 20 нови условия и нови изисквания. Те са една шеха хора. 12 или 13 мандата имат. Били промяна. Били новото. Кое им е новото? Татяна Дончева мириши на пръст. В политиката е от на баба ми времето. МаяМа голямата яма изтърка всички банаки в НС и само още в ДПС не е била депутат. Ама не е късно. Скоро и там ще цъфне като ашладисана кюстендилска сливаа. То бива, бива лъжи, ама Капон гаджето на Бабикян да не е нова? Всичките изпълзяха от бункера.Поотупаха си нафталина и сега условия имат.