ГЕРБ скочиха: Привиквали директори на училища и детски градини на разпити

Питали ги за кого са гласували и дали са агитирали
29 юли 2021 15:09,
204
ГЕРБ скочиха: Привиквали директори на училища и детски градини на разпити
Снимка: БГНЕС

„Днес ми сигнализираха директори на училища и детски градини за това, че са привиквани в полицейските управления да дават обяснения за кого са гласували и дали са агитирали да се гласува за определена политическа партия“. Това обяви на брифинг областният координатор на ГЕРБ в София Николина Ангелкова.

„Получавам десетки сигнали от притеснени хора от района, които и в момента са подложени на политическа репресия от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, независимо, че изборите приключиха.  Извинявайте, но къде е тайната на вота? Хората се страхуват. В София област има 97 директори на училища и 73 на детски градини. Всички те ли ще бъдат привиквани, за да дават обяснения?”, попита тя.

„Става въпрос за български учители, а не някакви купувачи на гласове. Повтарям, това са учители, а не престъпници. Не знам кой от вас би си представил как директорка на детска градина организира купуване на гласове. Това може да се роди в главата само на човек като Бойко Рашков. Човек който се държи като социалистически милиционер, който следи, слухти и търси анонимни доносници, с които да преследва български преподаватели. Това не се случва само в София-област. Би било добре час по-скоро началникът му Румен Радев да го озапти и изолира, където той да не разиграва лудостите си на гърба на едни обикновени български граждани", каза Тома Биков.

Към момента има данни за около 25-има преподаватели от Самоков, Ихтиман и Костинброд, предаде Нова тв.

„Никой не го е страх от човек, станал случайно министър на вътрешните работи", заяви Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
109 оу директорката е мъжка, но е герберастка. Тиквата я натресе. Агитация хич няма. Само препоръки за правилно фъргане на листя, малко кинти за усвояване и описване на апокалипсис, ако бай чекмеджан суджуккюлчанов не спечели изборите. Така говорят злите езици.
123
13
 
23
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Трябва да се провери в кои учебни заведения са провеждани предизборни срещи от ГЕРБ. Ще стане ясно, че това е масово явление. ГЕРБ нагло са използвали властта за партийни цели.
122
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков и Борисов са от една школа. Бивши БКП. ББ си намери най-накрая майстора, както се казва. Посоката е правилна. Гледам, че Герб се държат неадекватно, говорят смехории, пълен цирк. Не е лесно след 12 години прекрасен живот от където и да го погледнеш и деца и внуци осигурени и изведнъж бау... Не им стига. Искат още... Може да не стане бързо промяната, но поне е удоволствие да ги гледа човек как изглеждат налудничаво. А Радев спокоен ...Най-големият кошмар на Бойко.
121
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще премахнат всички директори на училища и детски градини, назначени от ГЕРБ, некомпетентни калинки, самозабравили се?
120
0
 
13
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Ади ***,серьозно ли?!Аз познавам такива,дето са във всяка комисия повече от 15години и се пробват лекичко да повлияят,тъй че полека с възмущението!
119
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно обратното. Около София има едно село с кмет от Герб, а жена му учителка от Герб. Непрекъснато в социалните мрежи се качваше снимка на която е бил и Бойко. Предполагам на някои от "интелектуалните" му предизборни сбирки. Хората като в капан. Ами редно е да се проверяват такива райони. Рашков е луд и ги лекува. Само така.
118
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така и трябва. 1990та атлантиците начело със Соломон Паси спасиха БКП секретарите и ДС агентите от привикване. Това НЕ трябва да се повтаря - цялата безродна гнъс трябва да бъде привикана!
117
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом ГЕРБ ревът значи държавата върви в правилната посока!
116
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта е ГЕРБ да клекнат и да гласуват за кое да е редовно правителство, само да се изниже служебното през задния вход. И да няма избори 2 в 1 на есен.
115
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 133От ляво на снимката мисля :) Пък и нали вече жените ще са мъже а мъжете ще чакат наготово вкъщи и ще гледат децата....хахаха :))
114
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Високият рейтинг на ГЕРБ, кара комунистите на Радев БСП, ИТН, ДБ,Мая, да беснеят. Питбулът им Рашков, съвсем озверя. Но, едно куче, което много лае, побеснява. Кръвясалият поглед на пенсионера Рашков, е красноречив, в полза на тази диагноза.
113
5
 
9
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Ама как точно на теб са звънна ли бе зомбиландия, което веднага ме навява че са гербаджии и поставени от вас. Как така не звъннаха на БСП а точно на теб. Ще ходят разбира се че и пушек ще се вдига. И теб ще извикат за още една две пластични операции!!!!!!
112
2
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
я сега тези двамата да ми кажат след като директорите се назначават от фандъковазащо да не гласуват за герб и защо да не агитират родителите
111
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименE това е вица не деня в днес.бг. Много ви стиска около врата, а ? Споко, по-зле ще става :*
110
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е мъжа от двамата?
109
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 122Изобщо не си работила в детска градина. Ти си от котилото на Биков и сие.
108
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако управляващите/които и да са те/ увеличат двойно заплатите на учителите, както направиха ГЕРБ- 1300лв то учителите ще гласуват за тях, в такъв случай не са нужни никакви агитации.
107
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РумбоЕгеееее, на Лойко тролите се побъркаха ептен. Пичове, кранчето спира, търсете си истинска работа.
106
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
122 За да се заплашат хора, симпатизанти на ГЕРБ, които да не гласуват вече за Борисов. ГЕРБ е само на стотни от проекта на Решетнислков -ИТН и то след манипулиран от комунистите вот,което не дава мира на ангигербсбирщината, отнема съня на дсченгето Рашков и го кара да беснее. Алкохолът и простатата, допълнително го полудява, станал е опасен за обществото. Очертават се дела в Страсбург, срещу него и България
105
3
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Всички знаят, че кметове и кандидат депутати от ГЕРБ са посещавали предизборно учебни заведения и детски градини. Това е некоректна агитация в тяхна полза. Осъдително е, трябва да се търси отговорност от ГЕРБ.