Корнелия Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство

БСП няма да предлагат министри в новия кабинет
31 юли 2021 13:21, Елка Василева
120
 Корнелия Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство
Снимка: архив, БГНЕС

Сериозните разговори, които проведохме, уважителното отношение към БСП, което получихме от „Има такъв народ“, и необходимостта от нашата подкрепа в самата зала ни дават основание да кажем, че без БСП няма да има стабилно правителство, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея е все по-вероятно да има редовен кабинет.

Още по темата

„Разбира се, остават още важни решения. Трите т.нар. партии на протеста нямат достатъчно мнозинство, за да съставят стабилно правителство”, каза още тя, цитирана от Нова тв.

БСП няма да предлагат министри в новия кабинет - това заяви още на връх Бузлуджа лидерът на социалистите.

Корнелия Нинова коментира и кандидат-премиера на „Има такъв народ” Пламен Николов.

„Запознах се с Пламен Николов по време на преговорите за политики. Той беше част от преговорния екип на ИТН за частта „Образование”. Той показа компетентност и диалогичност, но това не е достатъчно”, каза Нинова относно кандидатурата за премиер от „Има такъв народ”.

Затова Николов ще бъде поканен на общо събрание на парламентарната група. От БСП искат да го изслушат и да получат гаранции, че това, за което са се договорили по време на преговорите, ще бъде изпълнено от следващия Министерски съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
11
 
! Отговори
КОМЕНТАР преди 2 години
КОЙ Е ТОЗИ ПРО..СТАК ЧЕ ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА НАРОДАИ КОЙ ПО ТОЧНО НАРОД !!!ЧАЛГАРИТЕ СА 20%А ДРУГИТЕ 80%НЕ ЩАТ И ДАЧУЯТ ЗА ЗБИ.РЩИ.НАТА. ОТ ПАРТИЙКИ!!!Я СИ ВЪРНЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА МАЙСТОРИ!!!
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко смята, че гласовете би трябвало"логично", да дойдели от БСП /и живата още ДС/. Ковачница на суровите и неустоими ченгесарски кадри, които се гордеят със стогодишната история на столетницата, от чиято пепел и жар били взели само жарта. Жарта, с която репресират хора, нахлуват в домовете им, тършуват без заповед от съдия, сплашват и пишат протоколи не по правилата. Които пресират психически, докато разпитват с часове набедените, като самоубилият се, млад офицер Тодор Манчев,в с Чешнегирово.
78
2
 
0
 
! Отговори
програмист преди 2 години
Бе се *** че ми се оди на море
77
1
 
1
 
! Отговори
програмист преди 2 години
Бе се *** че нема ко да се яде бе се *** нема да умре
76
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със или без БСП правителството ще е нестабилно. Народа иска служебното правителство на Стефан Янев да продължи да работи. Иначе може да се очакват протести от рода на софийские вечера.
75
5
 
8
 
! Отговори
STOP преди 2 години
БСП през задния вход с 7% вот, с недоразумението РР и мушмороците на Славчо отново във властта.... Следва приватизации , наместване по кабинетчета и харчене докато пак стигнем африкаците по доходи... Сбогом демокрация , сбогом Европа.... Добре дошли братушки , купони за хляб и долар 3000 лв.
74
1
 
9
 
! Отговори
Стар партчлен преди 2 години
Тая пак си знае нейната ?! Не стига ,че ни прати в девета глуха ,ами и без нея не можело, ха-ха-хаааа ...Корнелийо ,нормален човек така не разсъждава -анадъмо ?!
73
1
 
8
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 2 години
Избират от ИТН , вас Корни ......щото сте далече по-слаба ракия от ДПС ! ...."ИЗПУСКАТЕ СЕ " редовно и безпричинно още у коридорите на властта....още щом чуете нещо да започва с голямо "Г"..../ май имате страхова невроза от ГЕРБ/
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Удари от тотото Нинче, щото требваше да избират между вас и ДПС, избраха вас :))
71
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласуваш за Дългия, получаваш Късия (Тошко) и накрая се нахлузваш на Дебелия!
70
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ком.унетата и те барабар с протестърите. Майтап.
69
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От позитанковците отдавна нищо не зависи. Ще си се кланят на задна скорост на всеки, който дойде на власт за да са до мазния кокал. Но ще дават вид, че поставят условия. Смеш.ковци. Постепенно изчезват заедно с електората си и са по пистата на патреотарите. Само Герб ги спираше и не ги допусна до управление.
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
65 По делата ще ги познаете. Руската БСП/Решетников,Радев, обслужват руските интереси.
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая пенсионерка Импексова става все по дебела и грозна
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който се хване с БСП, потъва. Столетницата себе си, не може да оправи, та държавата, ли? В БСП всеки ден обсъждат оставката на Нинова, как ще са толкова значими, за ИТН?
65
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не без БСП а без теб др.Импексова!
64
1
 
10
 
! Отговори
Гладна кокошка просо преди 2 години
Тази плазмена наг'личарка как се вижда извън статуквото, далаверата, раздаването на порции? Може би като ортаците от ИБ***НИ и ДП все гешефтари, лобисти и политически въртоипашки. Това не е нов морал и нова политика, както и задкулисието и договорките на тЕвно!!! Защо не изчакате и като гласувате съответно правителството или последващите му стъпки да сте за или против??? Защо се опитвате да изтъргувате гласът си? От тук мирише на гнило
63
2
 
7
 
! Отговори
100 кила и янг ББ преди 2 години
Курнелийо, - O-о, колко си простта! Има ли смисъл с теб да говоря! О не! Стоиш на маса и ни гледаш през тераса. На въпроса как се казваш, мислиш няколко часа. Кой те мама урочаса? Винаги да губиш баса. Никой да не те понася. И кат' си светнеш в кеннефа, някой да ти загася, ае са главата си я ползваш само за украса. Пърдиш пред запалка, щот' си долна откачалка. Устата ти мирише на Булфон слушалка... Ти си бавна, задавена, изоставена и забравена, щот' не си забавна, а си простта и си равна.
62
9
 
4
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
Само ДПС дава безкористна, стабилна подкрепа без претенции, за реализиране приоритетите *** ИТН. Другите- БСП, , ДБ и ИННИ искат нагло ИТН да изпълни техните програмии не дават участие на ДПС, което до сега никому не е навредило
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КорНи иска през задния (президентски вход) да управлява. В цялата стран - областни управители, шефове на МВР-та, новите хора в бордовете на държавните предприятия, зам министри са от комунистическите кланове на БСП . Затова тя със зъби и нокти ще брани правителството на ИТН