Корнелия Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство

БСП няма да предлагат министри в новия кабинет
31 юли 2021 13:21, Елка Василева
120
 Корнелия Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство
Снимка: архив, БГНЕС

Сериозните разговори, които проведохме, уважителното отношение към БСП, което получихме от „Има такъв народ“, и необходимостта от нашата подкрепа в самата зала ни дават основание да кажем, че без БСП няма да има стабилно правителство, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея е все по-вероятно да има редовен кабинет.

Още по темата

„Разбира се, остават още важни решения. Трите т.нар. партии на протеста нямат достатъчно мнозинство, за да съставят стабилно правителство”, каза още тя, цитирана от Нова тв.

БСП няма да предлагат министри в новия кабинет - това заяви още на връх Бузлуджа лидерът на социалистите.

Корнелия Нинова коментира и кандидат-премиера на „Има такъв народ” Пламен Николов.

„Запознах се с Пламен Николов по време на преговорите за политики. Той беше част от преговорния екип на ИТН за частта „Образование”. Той показа компетентност и диалогичност, но това не е достатъчно”, каза Нинова относно кандидатурата за премиер от „Има такъв народ”.

Затова Николов ще бъде поканен на общо събрание на парламентарната група. От БСП искат да го изслушат и да получат гаранции, че това, за което са се договорили по време на преговорите, ще бъде изпълнено от следващия Министерски съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БСП Пожелавам ти, като във филма за мармота, ти и целият ти род да живеете безкрайно във времето на Виденовата и Лукановата зими. Да сте гладни, безпарични, без сигурност за работата, здравето и живота си. Да се опитвате да купувате с купони в празни магазини. Да живеете в режим на ток и вода. Да съществувате при галопираща инфлация и фалит на банки. Да ви тормозят, грабят и убиват борците и мафията, а децата и внуците ви да бъдат превърната насила в друсалки...или да емигрират завинаги.
39
2
 
12
 
! Отговори
НИКОЙ преди 2 години
До БСП Алоу,БСП-то,тези приказки ги разправяй на жълтурчетата,които гласували за чалгаря и не помнят онези времена.Та понеже аз ги помня много добре ще им кажа,че етикетите в магазините ги сменяха по 2 пъти дневно,заплатата ми през февруари 97г беше цифром и словом 10$,а инфлацията 3000%.Така че Славвуца да разчита на подкрепата на БСП,пак ще ни докарате до просешката тояга.Защото вие искате да построите развит социализъм,а такова животно нЕма(последното е цитат от вашия лидер Тодор Живков).
38
1
 
6
 
! Отговори
САМО ПИТАМ: преди 2 години
А ще ми каже ли някой , как Корни се е изпуснала в коридора , след като е държала трите ключа от тоалетната след изборите...??!
37
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По добре Турско робство от колкото ГЕРБ да управлява!!!
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да попитам Корни, без кой не може да има стабилнио правителство, ако ДБ откажат да подкрепят правителство на Николов!?
35
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По добре БСП от колкото ГЕРБ.
34
4
 
4
 
! Отговори
А тъй како Нинке преди 2 години
Дръпни му на Тошко ушенцата!
33
3
 
19
 
! Отговори
Рептил преди 2 години
Ний Виденова та зима я помним и искаме да севърне . Народа стана дебел, а това е вредно за здравето.
32
2
 
15
 
! Отговори
11 преди 2 години
Бррррр, квой туй нящо на снимката, мноу страшнооо.
31
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова вчера е критикувала Слави че си играе с политическата система. Слави и е обещал в телефонен разговор снощи лично на Нинова да промени политическото си поведение на 360 градуса ако получи гласове за кабинет на Итн. Нинова нему е повярвала първоначално. След което последвало уверение от Слави че този път той ще спази обещаното на 100 процента. Нинова му казала че записва разговора. Слави и отговорил че ще спази буква по буква каквото е обещал в разговора. След което Нинова е свикала БСП
30
16
 
4
 
! Отговори
БСП преди 2 години
FOREVER!
29
27
 
5
 
! Отговори
БСП преди 2 години
Легендите за "Виденовата зима" са фалшиви. Измислини са от пропагандната машина на ГЕРБ за да плашат българския народ. Никога в българия не имало фалит на държавата, освен по времето на ГЕРБ и Борисов!!
28
3
 
18
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Наистина съм отвратен БСП някакъв Бабикян Мазен адвокат и други който опитахме да махнем сега си имат чисто ново лице за премиер. Благодарение на ИТН доста гадно
27
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само без БСП-БКП, Фигуранта им, ДС агентите им, олигарсите им, джуналята им, политиците и "специалистите" им /второ, трето и т.н. поколение на убийци, крадци и сталинско-тотолитарни ур.ди/ има шанс България да стане нормална държава. Ех, мечти... Реалността е - *** измамници като бойкикев, капон, галева, р. гечев, нищова, чалгуца, йончевица, костоваците, харвардите, юпитата, бабикяновци, олигарсите, мутрите и техните фигуранти, шутове, журналисти и адвокати.Уви.
26
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не искам ГЕРП, но не искам и ИТН! Нали БСП беше от статуквото, какво преговарят и с тях? Не съм и против БСП, но докато е Нинова вътре, тази партия не съществува за мен! Така че избирайте стабилно правителство, разбирай Нинова със старите комунистически крадци или нови избори!
25
2
 
21
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Без БСП стабилността ще е по-голяма
24
2
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Щом не искаш министри гласувай за Пацата
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без БСП няма стабилно правителство. А без Нинова няма стабилно БСП. Това е посланието на ***. Да си опичат акъла младите червени петелчета дето рипат срещу нея.
22
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление на Корни, Борисов беше доста колоритен Премиер. И при това доста добре се справи с мигрантската криза, както и с covid кризата. А и пари остави в бюджета.
21
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 11Когато беше ВИДЕНОВ на власт ти едва ли си БИЛ роден! ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ДА ИМАШ ПАРИ ЗА НОВА КОЛА/събирани с години/ , А НА ДРУГИЯ ДЕН ДА можеш да си купиш с тези пари чифт обувки? Да се прибираш от РАБОТА И да не ползваш асансьора, ЗАЩОТО спира тока на всеки 2 часа! КУПОНИ ЗА захар,хляб, олио и 40 л.бензин за месеца! КОМУНИСТИТЕ НИ НАПРАВИХА КАЛЕНИ КАТО СРАРТАНЦИ!ДАНО НЕ ПОЗНАЕТИ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ! ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ