Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост

Лидерът на ИТН отговаря онлайн на въпроси
Обновена: 1 авг 2021 17:11 | 1 авг 2021 17:02, Александър Попов
151
Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост
Снимка: БГНЕС

"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества. Когато ние решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат опит. Василев има сериозен опит, бил е два мандата министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много свестен и много морален човек. Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет. В момента, в който го обявихме настана едно говорене, което ме изненада. Политици, визирам Христо Иванов, заяви, че само заради факта, че в това правителство тогава е имало министри на ДПС и следователно Николай Василев бил ДПС. По същата логика и Христо Иванов е ГЕРБ. На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде напрежение от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно", сподели Трифонов.

На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде една ситуация, по-скоро напрежение, от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно”, обясни още Трифонов.

„В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство. Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно.

Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов във видео, качено в социалните мрежи, на което отговаря на актуални въпроси.

Според него "ходенето по телевизиите" изкисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на депутата и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
19
 
! Отговори
ха,ха преди 2 години
Обичаният ни лидер на спечелилата партия ви говори по анцунг от собствения си хол. Това ли искахте, бе , космонавти? Хайде сега на ракетата и в космоса. Или изпратете там вашият лидер. Между другото, изборите бяха фалшифицирани, нагласени така, че любимеца на задкулисието да спечели. Славчо, сега разбра ли че управлението не е шоу, а нещо сериозно, за което се иска акъл. Който ти нямаш.
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имахте много време да мислите и да решавате.Но то вече изтече.С това поведение ще върнете ББ на бял кон.Язък за протестите и надеждите на младите.
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Невероятно пренебрежение към целия народ. Сложи си един костюм преди да се пявяваш по телевизора бе, Селски. Цялата държава забърка в някакво ралити за супер очаквана промяна а то се оказва че моралните съдници били наи обикновени некадърници, простаци и интересчии, които са в пъти по долу от тези които искат да свалят. Ние неживеем в 90 години Славчо. Нещо си заседнал във времето.
21
3
 
28
 
! Отговори
Алоуууу, славчооо преди 2 години
65 ДЕПУТАТА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НАРОДЪТ ТИ Е ДАЛ 240 ЗА ДА УПРАВЛЯВАШ САМОСТОЯТЕЛНО!!! НЕКАДЪРНИК ДО.ЛЕН!
20
6
 
17
 
! Отговори
Брррр преди 2 години
Пламенчо е ИЗЛАГАЦИЯ ЗА ИТН. НЯМАТ КАДРИ. ДА МОЛЯТ БСП. ТЕ ЩЕ ИМ УСЛУЖАТ. А И ЦЕЛТА Е ОБЩА - 16 ТА ГУБЕРНИЯ.
19
4
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Точно така си представям, че би ни управлявал и Дявола, както го прави Слави Трифонов. Скрит, от камерата, недосегаем и с мазни думи, и фалшиви обяснения. Като жив Дявол - режисьор на Злото...
18
3
 
22
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Славчо излъгани, не си готов да свършиш работата с която си се захванал, хората около теб също. Не се излагай. Откажи се докато е време.
17
2
 
15
 
! Отговори
Психопрофил преди 2 години
...на Славчо - СКАРАН С ИСТИНАТА !!!! СМЯТА, ЧЕ УСПЕШНОТО ИЗМАНИПУЛИРАНЕ НА ХОРАТА, Е НЯКАКЪВ ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ! ДА. ЗА ЛЪЖЕЦА - ДА, НО ЗА ИЗЛЪГАНИТЕ - НЕ. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЕКТИВЕН. НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ТОВА. ГЛЕДА САМО ОТ СВОЯТА СИ КАМБАНАРИЯ.
16
16
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Е с какво тая шайка е по-лоша от предишната?Поне още не са се накрали.А ония ни обраха до шушка.
15
3
 
21
 
! Отговори
страхливец преди 2 години
Лъжец мръсен, нали народа много те обича, защо се криеш, излез и отговаряй на въпроси на журналисти. Не стига че лъжец, ами си и страхливец
14
5
 
24
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 2 години
ДОЛУ С МАЗНИТЕ ЛЪЖИ ЗА НАРОДА!!! КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, БЕ СЛАВИ!!!! ЛЪЖЕЦ!
13
6
 
22
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
БЛАГОДАРЯ НА ГРИГОР ЛИЛОВ ЗА РАЗКРИТИЯТА МУ ОТНОСНО " ДИПЛОМИТЕ" НА ПЛАМЕНЧО. КАКТО И ЗА СРЪБСКАТА РАКЕТА, УДАРИЛА НАШИЯ МИГ. НЕ СЛУЧАЙНО ЧЕРНАТА КУТИЯ ОЩЕ Е ТУК И АКО ИЗОБЩО БЪДЕ ОТВОРЕНА - ОБЩЕСТВОТО НИЩО НЯМА ДА НАУЧИ!
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Действате хаотично и нелогично.Какъв опит има Пл.Николов,та се спряхте на него?И другите ви кандидати ли ще бъдат със същия опит?.Ще продължите ли с проба-грешка или ще се вслушате най-после в по?-опитните от вас?Защото втори такъв шанс няма да имате.
11
4
 
24
 
! Отговори
ТИ СИ преди 2 години
ДЪЛЪГ СЛАБ СТРАХЛИВ.КРИЕШ СЕ МЪРМОРИШ ПОФЕЙСА. НЕ ТЕ ВИЖДАМЕ. ТИ СИ "СПАЙДЪР" МЕН. СПАСИТЕЛЯНА ЗЛОТО И СЕБЕ СИ. МНОГО СИ ЖАЛЪК.
10
6
 
19
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Така е, беше проба за опипване на почвата. Но и тъпотия.
9
6
 
28
 
! Отговори
z-rock преди 2 години
След като доказано сме най-бедната държава в ЕС, избирането на тая шайка за първа политическа сила, показва и защо сме такива!! Защото сме и най- .рости!!!
8
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като си изморен да се показваш на живо ,и да говориш пред хората ,защо претендираш за Политик ??!Та ,теб ,дори не ти стиска да излезнеш на живо и да говориш !!От джипката,не се излъчваше във фейс-бука ,както му казват !!??Същите ,но по-редки !!
7
28
 
4
 
! Отговори
Слави ще въздигне преди 2 години
държавата от калта. Трябва да му вярваме.....
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ,онлай от толкова плезене като маг-е да не е прелизал сол и сега да е онемял.
5
5
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Малкия Мук е царски крадец отдавна сме ги изритали :))