Пламен Николов подбирал министри до полунощ, имало шанс за кабинета

Кандидат премиерът се надява на подкрепа
Обновена: 3 авг 2021 14:46 | 3 авг 2021 14:32, Нели Христова
227

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна срещата на "Има такъв народ" с парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!", на която ще бъдат обсъдени структурата и състава на проектокабинета.

Преди да влезе в парламента, Николов разкри, че до 12 часа вечерта е подбирал министрите си за проектокабинета. От управляващата партия обаче засега запазват мълчание за имената им.

"Ще го направим по най-добрия начин - първо пред нашите партньори. Ще произведем новини, лаконичен бе Николов на всички въпроси кога ще обявят състава на правителството.

Той заяви, че е убеден, че има шанс кабинетът му ще получи подкрепа и обяви, че си е донесъл всички дипломи.

Парламентарната група на ИТН се събра на среща в Народното събрание час по-рано.  

В опит да реализират получения мандат от президента Румен Радев, от партията на Слави Трифонов след това ще проведат срещи и с парламентарните групи на "Демократична България" и "БСП за България". Всички те се провеждат в Народното събрание.

За срещите с парламентарните групи, от които "Има такъв народ" очакват подкрепа, те бяха поканени с писма, подписани от председателя на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

От "Демократична България" декларираха, че ще решат дали да подкрепят проектокабинета, когато получат пълна информация за структурата, състава и приоритетите му. От БСП изразиха удовлетворение от проведените досега преговори, но ще очакват споразумение. За подписан документ с основните приоритети ще настояват и от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали Славчо и Тошко бяха готови да управряват, сега кроят кабинет по нощите
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Бойко всички идваха на крака, сега тоя като му видят биографията другите лидери ще се втрещят. Тия българи колко може да са зле.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това лице ми е познаваемо отнякъде
8
8
 
10
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 2 години
Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за оставка на чалгарите!
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пацо, покажи австрийската!
6
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи всички тия дето ГЕРБ са им виновни за всичко и щяха да сменят модела, статуквото и т.н, върховното им постижение беше да излъчат Слави чалгаря, Христо лодкаря и ония другите клоуни и Слави издигна анонимника търговец на дребно за премиер след кастинг. Та който плюе ГЕРБ, да е ясно колко си може и кой го представлява.
5
5
 
30
 
! Отговори
Пеци преди 2 години
Този още на интервюто за политик как хубаво излъга, че е шеф на компания лидер в плувните спортове (спидо, арена и други подобни кучета ги яли) с цели 15 души персонал. Смяяяятаййй на какви лакърдии е способен като му дадат изява. Ще лъже и маже бетер Баце и милионите километри магистрали ще станат милиарди....
4
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да е читав. За сега изглежда нормален.
3
7
 
30
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Бая работа е свършил човекът. Министрите са повече от работещите в офиса на фирмата, в която той работи. Той никога не е работил с толкова много хора, а сега дали ще прави кастинг за министри.
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Vodolazi?
1
2
 
42
 
! Отговори
Пепа преди 2 години
*** тва сериозно ли?