Гешев е призован за обяснения от комисията за незаконното подслушване

Доклада на комисията няма да бъде секретен
11 авг 2021 20:37, Нели Христова
97
Гешев е призован за обяснения от комисията за незаконното подслушване
Снимка: БГНЕС

Временната парламентарна комисия, която проверява незаконното подслушване и полицейското насилие при протестите миналото лято, призова следващата седмица за обяснения главния прокурор Иван Гешев.

Председателят на комисията Николай Хаджигенов заяви, че комисията ще подготви междинен доклад за фактите, които е разкрила.

Той няма да бъде секретен, а в него ще има обобщение на постъпилите данни, информира БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А снимките и записите на Борисов законни ли са? За тях някой ще носи ли отговорност? "Галерия"преди години бе на път да извади запис на разговор между Румен Петков и Бойко Борисов. В студиото на Нова гледайки втренчето в камерата Петков изреди няколко "случайни" фамилии и предупреди, че и той има позиции в прокуратурата. След което Патрашкова обяви, че подателя си е взел обратно флашката със записа???!!! К'во стаа? А някои сега направо "изчервиха" ББ от трибуната на НС с поведението и изказа си.
64
0
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 84 Сат еН-чо, я пак ни разкаже за "жертвата"Божков,да ни трогнеш и разплачеш за "лека нощ"! Явно си добре мотивиран/$$$/!
63
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се скрие или ще скъса менискус, едва ли ще иде.
62
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев ли? Този съратник на мутрата Борисов? Това човече,седнало в креслото на най големият стол в държавата ни,изритвайки Цацаров предсрочно година почти Този как ще клепа пред депутатите не знам !!Този се радва на всеки следващ ден,че все още е на този пост! Замълчи и се скри! Що бре? Куражлия беше при мутрата! Сега що се скри? Мижатурка Герберска!
61
3
 
19
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
Гешев щял да представи на Парламента сметка за поразиите ,които е направил Хаджикян по време на протестите и сметка за почистване на оцапаните с яйца, риба и компоти сгради, площади и улици ! Тази сметка трябва да платят Хаджикян, Минекян, Бабишкян и сестра Галева.
60
2
 
18
 
! Отговори
Качак преди 2 години
Не Гешев , а Фигуранта трябва да бъде извикан и да дава обяснение защо държавата върви към пропаст !!!!!!!!!!!!!!!!!! И веднага да се измита от стола ,който заема без всякакво основание !!!!!!!!!!!!!!!!
59
3
 
19
 
! Отговори
Аланкоулу преди 2 години
Ще му пръднат на дедовия на Гешев. Ако Главния прокурор трябва да ходи при всеки продажен адвокат, който е решил да си избива комплексите - докъде ще я докараме !? Ай сектир ! Докога ще търпим хора имащи подкрепата в обществото на два Икаруса хора, да дават акъл без никой да им го иска ! Видя се в последните два дни каква е реалната подкрепа на метежниците ! 70% подкрепа, с които ни лъжеха цяла година - се оказаха 5%. ТОВА Е ИСТИНАТА ! ДРУГОТО СА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ !
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гешев е виновен! Да, и с олигарсите, които бягат от Закона, когато си говорят с политици и съветници на Грипена...
57
1
 
25
 
! Отговори
Гешев е виновен! преди 2 години
Подслушва руските шпиони.
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ви затвори злобните устички, ако сега има нещо важно, то е съвсем друго.
55
2
 
15
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 66 Сат-ен-чо, я обясни как милиардерът Божков бил "жертвата", и отново да ни разплачеш! Поне е ясно ,откъде идва мотивацията/$$$/!
54
3
 
23
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Че Гешев е класи над прокламиращия детски извратени книжки...***!
53
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се Хаджигенов да го разнищи от край до край.
52
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква държавна измяна? Всеки сополанко си клика без да разбира какво пише. За държавна измяна трябваше да бъде арестуван банкянския ***, който ни прикачва ту към сащ, ту към турция.
51
8
 
24
 
! Отговори
62 преди 2 години
64 не разбра ли иронията в глагола "утепаме"?! Щом си толкова *** ще ти обясня, че Гешев си е на мястото, а оставката му искат червените престъпници!
50
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Христос изгони търгашите от храма. Да изгоним разбойници като Хаджигенов от парламента. Пазете Гешев, той е последната преграда пред анархията. България над всичко!
49
2
 
5
 
! Отговори
До: номер 62 преди 2 години
Ти и да искаш не мойш га утепа. Щото се движи навсякъде с отряд главорези. Освен като Бойко да го целиш с гранатомет или ракета Стингър! Всеки прокурор, дори и най-редовият обаче има зачислено лично оръжие. Тъй че не говори преди да се събудиш и разсъниш!
48
4
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Щом Божков е невинен, па да го утепаме прокурора! И заради Баневи, и заради Арабаджиеви и заради Стайкови, Бобокови и т.н. Колко пъти да го утепаме тоя пусти прокурор, че всички горепосочени да излязат чисти като сълзи!
47
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сата НАТОВиждаме ясно сега какв вие закривате бизнеси и затова народът вече днес в няколко гарда блокира кръстовища и пътни възли.
46
9
 
24
 
! Отговори
Подкрепа за Гешев преди 2 години
Гешев не дължи обяснение на никого, още по малко на кремълският слуга и предател Румен Радев.