Борисов от село Кръстава: Радев и Стойчо Кацаров убиха ваксинационния план

Страната в момента не знам къде е, обяви лидерът на ГЕРБ
18 авг 2021 15:53, Красимир Ангелов
375
Борисов от село Кръстава: Радев и Стойчо Кацаров убиха ваксинационния план

Консултациите при президента са безсмислени, прах в очите на хората, изрази мнение лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов при посещението си в село Кръстава край Велинград.

"Тя страната в момента не знам накъде е, отвън тя изглежда отвратително. От лидер на Балканите в момента сме изпокарани с почти всички съседи", заяви Борисов и продължи:

"Нашия кабинет ще го представим, за да може да сравняват", посочи още той.

"Кой на мен ми актуализира бюджета в три вълни от пандемията? Откъде намирахме пари за пенсионерите по година и 2-3 месеца. И до края на годината сме ги изчислили. Кой ни даваше пари за пътища, нали ние ги изкарвахме с пътната агенция? Виждате ли какви неистини", попита Борисов и продължи:

"Защо не сме ваксинирани? Защото Радев и Стойчо Кацаров какво направиха – убиха ваксинационния план. Убиха ни зелените коридори!".

Пари има, просто те не разбират, те не могат, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна да отправи обвинения към властта и управлението на ковид кризата: "В момента милиони ваксини у нас се хвърлят и препродават", отчете той.

Борисов изрази мнение, че ако се стигне до нови предсрочни избори, на тях ГЕРБ ще запише категорична победа.

Лидерът на ГЕРБ посети село Кръстава, където при пожар изгоряха шест къщи. Той обяви, че депутати от партията отделят от заплатите си, за да подпомогнат пострадалите семейства. До края на деня ще бъдат доставени сглобяеми къщи, за да имат подслон семействата, останали без дом.

"Виждате, една трагедия голяма, но щом няма жертви, всичко е поправимо“,  посочи Борисов. „Няма място тук, дето да не сме оправили пътищата", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
4
 
8
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
Ееее,изключително нагъл човечец!И с кой беше приятел на Балканите ,твоето правителство-със султана Реджеб!
195
3
 
13
 
! Отговори
Нане преди 2 години
До тоя с големите букви дет пише! Я кажи гербераст гламав с колко нарастнаха заемите на България начело със свети толупий? За 12 години най малко с 60 милиарда...Така и аз мога да ви управлявам...
194
3
 
6
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Я вместо да се ослушва да взема гегата и да ходи да пасе овцете, така и така е на село.Да свърши нещо полезно.
193
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 232 "Служебното правителство само плямпа по ТВ , а реално нищо неправи" Как да не прави? От понеделник пак ви затварят :)))))
192
5
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
"До края на деня ще бъдат доставени сглобяеми къщи, за да имат подслон семействата, останали без дом."рече и отсече Тиквата..Пропуснал е обаче да сложи едно "АЗ"..Тоя наистина продължава да живее с миналото!..Продължава да нарежда и да дава команди,да обвинява Станишев,Рашков,Служебното правителство,Радев най-вече...А е най-обикновен гражданин!..Само крадените му милиони го отличават от Митко от Пловдив..Дори и боята им е една..
191
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство само плямпа по ТВ , а реално нищо неправи. Магистралите се спрени, хората протестират, бестват, скоро иневрофондовете ще спрат.... изобщо пълна Какафонияя създаде учиндолския
190
9
 
8
 
! Отговори
Голям наглец е тоя преди 2 години
То това че е пр.ост и нагъл всъщност не е изненада. Колкото по-голям е простакът толкова е и по-нагъл ама поне няма ли някой, там в обкръжението, да му каже да спре с изцепките. Като го слуша човек ще си каже, че едва ли не ангел не е слязъл от небето, а то обикновен пладнешки разбойник, ама направен на премиер. Ех що не е жив Алеко да видим сега как по наше време си имаме тоя събирателен образ на Бай ***, на Гочоолу и Дочоолу.
189
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОЖЕЕЕ!Тук писари се вайкат за БОЖКОВ ББ бил ЗЛОБЕН! На какво злобее? НА УСПЕХА НА РАДЕВ? ТА ТОЙ СЕ У.С...РА !САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВСИЧКО ВЪРВИ НА САМОТЕК! САМО ДАНЪЦИТЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ПЛАТИХА ПРЕЗ ВТОРОТО ТРИМЕСЕЧИЕ И СЕ ОТЧЕТЕ ПРЕИЗПЪЛНЕНИ 2 МИЛИАРДА! ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ББ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА ИКОНОМИКАТА Е ЗАПАЗЕНА!
188
10
 
12
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Излиза по рядко по медиите и като излезе всеки път разжалва Радев на редник. Съсипва ги.Неможете на малкия му пръст да се мерите, толкова сте зле редник Радев аз. Ако не се разберете с Бойко да управлявате и не намерите изход от белите на Радев, камъните падат с тояги по носовете.
187
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали не е Орешарски, аз там бих проверил, или пък Станишев. Госин Борисов, пийте си хапчетата и комунистите може би ще изчезнат.
186
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отиде в Кръстава и стана крава...
185
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излез като пи4 на президентските избори ве ! Излез !
184
10
 
9
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Борисов срина ГЕРБ , по-добре щеше да бъде ако беше си мълчал , а не да ръси ПРО-СТО-ТИИ !Вторият ешелон на ГЕРБ трябваше отдавна да го отстрани , в ГЕРБ има доста грамотни хора на които не им се даваше думата , Борисов се оказа срам за партията , която дълго време като БСП ще лиже рани !
183
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще видим Бесепету да дари нещо? Само бля бля бля. Един наш велик сънародник е казал - трябват дела, а не думи. Вие се хванахте на думите пак последната 1г....з това пак фтасахме
182
12
 
12
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Погледнете злобата,ненавистта,как е обезобразила "левента",меракът на няколко фусти-латерни в тази сбирщина наречена герб.Б.Б. става насън,тича да пийне вода,защото му се привижда Р.Радев,на който одобрението от българите расте с всеки изминат ден.Над 65% му е рейтинга днес.С наближаването на президентските избори,симпатизантите му ще станат много повече,за да затвори пътя към "Дондуков"-2,на една фльорца,която използва държавата ни по света,като фирма за лична употреба.
181
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***. Прави си пиар на гърба на пострадалите хора. Срам Борисов. Срам. *** да нагъваш суджуци и се махай от очите ни.
180
12
 
10
 
! Отговори
Скандинавец преди 2 години
Колкото и да ми е неприятен този човек, отвреме на време казва и по някоя истина, а това, че от Радев и сие нищо не става, по-умните вече го разбраха, а по-не-умните ще го разберат много скоро, когато започнат да им дрънкат стотинките из джобовете, ако има и какво да дрънка.
179
10
 
12
 
! Отговори
ДА ВЕ ! преди 2 години
Браво Баце , докара България на всички последни места в ЕС по всички показатели ...Е па нЕма да си раваляме ''успехите'' я !
178
8
 
14
 
! Отговори
123 преди 2 години
Tоя пoмияp ,няма ли да се яви някъде из България , и предварително да оповести къде , за да може да получи народната любов?
177
7
 
8
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
От селянин гражданин става , но от колибар и селянин не стаА , като Баце !