Радев не казал на Манолова на кого ще връчи третия мандат

Да преодолеем ината и политическото упорство, призова Манолова
18 авг 2021 18:40, Нели Христова
40
Радев не казал на Манолова на кого ще връчи третия мандат
Снимка: БГНЕС

Партиите да седнат на разговори за третия мандат и с него да бъде излъчен кабинет с хоризонт до пролетта. Но в него "ако е възможно, да не влизат партийни фигури".

Това ще предложат от "Изправи се БГ! Ние идвамеИзправи се БГ! Ние идваме" на другите партии, обясни съпредседателката на коалицията Мая Манолова след края на срещата с президента Румен Радев.

Да преодолеем ината и политическото упорство, призова Манолова.

Решение на президента е на кого ще връчи третия мандат. Ние трябва да започнем разговори за правителството, коментира тя. И съобщи, че президентът не е казал на кого ще даде мандата.

Предстоят разговори и ще настояваме те да са публични, прозрачни, пред медиите. Ако има възможност, даже най-малката за сформиране на правителство, ще подкрепим без да поставяме никакви условия, повтори тя.

На въпрос кога очаква Радев да връчи втория мандат, тя отвърна: Трябва да има достатъчно време, за да се приеме бюджетът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Ехххх преди 2 години
"Ако има възможност, даже най-малката за сформиране на правителство, ще подкрепим без да поставяме никакви условия, повтори тя."Добре де нали имаше??
29
2
 
2
 
! Отговори
Turchin преди 2 години
Долу фашиста радев!!!
28
4
 
9
 
! Отговори
Защо? преди 2 години
Как тъй г-н Зелен Чорап няма да каже на Мая Найденова - общата на кой ще връчи третия мандат? Все пак Мая, адвокатката на Ганчев и гея на Републиката Хаджи някой си събраха впечатляващите 13 от 240 депутата, 4% от гласувалите или близо 1% от населението на България... Те са моралния победител, Фигуранта е длъжен да им се отчита...
27
2
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
До Сандо ве ... Не е изчерпана системата Сандю ве, а са изчерпани старите и новите мутри които се събраха под юмрука на Кремълският метежник и вече на 2 пъти ни демонстрират пълната си несъстоятелност, което означава че парламента трябва да се изчисти и дезинфекцира от присъствието на тези които скверняха сградите на българските институции с нечистотиите си, а после ги довлякоха и в НС ... !!!
26
6
 
1
 
! Отговори
Сандо ве преди 2 години
Щом като след два избора не може да се реализира правителство, значи системата е изчерпана. Щом като системата е изчерпана, значи трябва да се замени, а единственият начин е Велико народно събрание. Каква ще е системата след това, ще се решава там, така че (не) уважаеми налягайте си парцалите и почвайте да вършите това , за което са ви избрали, а именно да управлявате. Иначе откъсне ли се коня, нема Джаро, нема Маро!!!
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преврата не успя и сега се опитват през комина да влезнат!!! радев що предаде родината бре ?? Пари ли или власт или и двете ОБЕДИНИТЕЛЮ???
24
4
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Не знам какво е казал радеФ на Сестра галева, но ако се съди по думите на Тошко африкански, тя сигурно му е отвърнала - обещай го третия мандат на Христо Иванов пък после го дай на мен, за да предложа служебното ти правителство за редовно, а радеФ и е казал добре, но после ще го даде на Импексова защото и тя му е предложила същото ... с две думи Играта на тронове започва с нов сезон и нови герои ... !!!
23
4
 
10
 
! Отговори
5%евентуално преди 2 години
А Манолова коя беше че Луи дьо Финес да и казва каквото и да било свързано с нашето бъдеще?????
22
4
 
7
 
! Отговори
Мая преди 2 години
Ти Ко искаш от президента,да ти каже стани министър председател.ми много сте на клона,вече тежите и борбата е безмилостно жестоко за поста.
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
манолова-галева треска я тресе, че при трети избори ще гледа НС през крив макарон, въпреки парите на Черепа... Затова по комунистически зове:"Дайте другари, да дадете..."
20
2
 
23
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Няма да ви позволим да си играете,радев,мая, нинова, бабикян минеков капон и другите мижитурки ще запалите война разберете го и си го набиите в главите парите и властта не са най важното!!!!!
19
6
 
18
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
Какво да каже,като сам не знае,пате в калчища.Остава само междуетническа война да ни докара.Рядко срещан ***
18
6
 
16
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
ЛЕЛЕЕЕ...КАК БОГАТО , ХУБАВО И ИНЕРЕСНО СИ ЖИВЕЕТЕ БЕЗ БОРИСОВ.......ЗА КОЛЕДА ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ---ТОПКИТЕ НА ФИГУРАНТА!
17
3
 
19
 
! Отговори
ЩО ПА ДА И КАЗВА..? преди 2 години
ТО , И ...КВО ЗАВИСИ ОТ ТАЯ ПРОСКУБАНА КИФЛА...??!
16
3
 
17
 
! Отговори
Ами да преди 2 години
Кой я бръсне сестра Галева за сли ва?Саде Гелето!
15
2
 
8
 
! Отговори
Пиринчиеви преди 2 години
Другаре, защо се нервите, като нищо неможете да направите?
14
2
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
няма да има редовно правителство на БСП защото те си хвърлиха шанса на ***, а в другия парламент БСП ще са на последно място с 12 депутати
13
2
 
4
 
! Отговори
komran is gettin bac преди 2 години
Требе да се има предвид, че като не може нищо са се каже, най-добре е да каже нещо като нищо или някоя селска ругатня, попръжня или просто литературното "****ката си е*ло", което може да измъкне всеки и от най-трудно положение.
12
4
 
9
 
! Отговори
бр Галеви преди 2 години
До Ванко-1--- Що бе Ванко 1, и в италианския апартамент си имаха порно звезда Чичолина, и разведряваше дъртаците, е нашата е дърта и опулена но за чалгарите е достатъчна.
11
3
 
20
 
! Отговори
Ванко-1 преди 2 години
Е. ба си държавата, щом една Костинбродска брантия, ще и решава съдбата.