Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана да определяш кой да е в парламента?

От служебното правителство по-лошо няма, допълни лидерът на ГЕРБ
Обновена: 20 авг 2021 21:21 | 20 авг 2021 21:05, Анисия Иванова
525
Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана да определяш кой да е в парламента?
Снимка: Facebook

"Тошко Йорданов казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябвало да бъдат в парламента. Чакай малко. Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента. Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на събитие в Разград.

"Надявам се партиите да спрат да говорят кой срещу кой е, дано си направят правителство, защото от служебното по-лошо няма", допълни Борисов.

Бившият премиер беше на среща, организирана от бившия областен управител Гюнай Хюсмен, който в началото произнесе и слово.

"Ако отидем на избори, ще се мобилизираме повече и след това ще трябва да се направи нещо, за да се спасява държавата. Гърция си получи парите и ги похарчи от Плана за възстановяване. Само България не си е взела парите. 50 млрд. стоят в Брюксел. И ние не го даваме, защото планът на Дончев е по-добър от плана на Пеканов. Това им е капацитетът", отсече лидерът на ГЕРБ по повод служебното правителство.

"Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, ако трябва. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани", каза бившият премиер по повод репликата на президента Румен Радев Мустафа Карадайъ коя е неговата родина-майка.

По думите му Радев е разделил държавата политически и то толкова тежко, че сме изпаднали в абсурдна ситуация. Той припомни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България, а партията на Слави е успяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

По думите му влизаме в тежка четвърта вълна, която ни залива, но "тези не знаят какво правят сега, скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става", обърна се Борисов към служебния кабинет на Румен Радев.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

"В Родопите, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията", разкри още Борисов.

"Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си заедно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го доказали много пъти", обърна се Борисов към гостите на събитието.

По думите му ГЕРБ са направили на практика нова магистрала с ремонта на участъка от Чирпан до Стара Загора. "800 млн. лв. заделихме и платихме", допълни Борисов.

"Парите, които бяха по отделна сметка за "Хемус", Асен Василев ги взе, за да каже, че все едно е събрал повече пари. И сега искат да актуализират бюджета. Защо? Нали сте събрали повече пари", попита той.

Според него в момента служебното правителство умишлено забавя да пусне един участък от магистрала "Хемус" и най-вероятно ще я пуснат по Никулден, за да кажат, че те са я построили, а не ГЕРБ.

"Вие Виденовата зима преживяхте, Рашковщината ще я преживеем по-лесно, а и тя си заминава", завърши Борисов и благодари на гостите за подкрепата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


525
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
3
 
0
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,за тошко не знам,но ти беше задминал Хитлер,без разрешение,депутатите ,даже и тоалетните не посещаваха,в Народното Събрание.
356
1
 
2
 
! Отговори
Лято 2021 преди 2 години
Този на снимката става все по-опасен. Дори и от коронните вируси. Просто няма как Тошко Африкански да стане Хитлер. Точно както и Т. Живков да стане от гроба си и да потвърди, че Борисов е бил от БКП и негов охранител. Честито на службите като НСО, КПКОНПИ и останалите бюджетни служители. Искайте си парите за заплати от КТБ АД и Цветан Василев !
355
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато и психиатрите са безсилни а отказваш серия електрошокове,просто се прибери в Банкя и легни до кучето си.То ще те разбере.
354
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ше ви ошамарят
353
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най добрия Министър Председател на България след падането на комунизма Голям пич и работяга Бойко Борисов Страшилището за леваците да духат супата
352
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошо хитлера е абсолютно неадекватен, в тежък дамски период!
351
3
 
1
 
! Отговори
Добре преди 2 години
Добре беше при Тошо, защо ни е демокрация?
350
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов се оказа 100 пъти по-стойностен човек от всички тези м'ижитурки взети заедно... в парламента.
349
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
381 Тошко *** е на единия полюс на земята, Борисов, на другия. Разликата е от земята до небето.
348
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувах за промяна и по добър живот за Българите но изглежда, че нашите политици не са до узрели за промяната така, че следващите избори не разчитайте на моя глас поздрави от DE.
347
4
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Когато първите лични имена са галени се сблъскваме с носителите им евреи. Борисов също е евреин(Бехар). Хитлер също беше евреин. Следователно? Пред едно откровенно доказателство сме,че евреите са генетично увредени и психопати !!! Евреите са опасни за публичното прострасбство и трябва да бъдат изолирани.
346
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам банкянския и вече не ми е смешно.Тъжно е,когато и медицината не може да помогне.Ако беше обикновен човечец на село,щеше да е селския ид**т.
345
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко Борисов и Бойко Йорданов
344
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ревете вие на умряло от червените припознати като толкова близки от ИТН и любимци на нервния Фигурантчик, само изчакайте още 1-2 месеца има.
343
2
 
7
 
! Отговори
Изправи дъбъ и т.н. преди 2 години
А-а-а-а, с павета влязохме в Парламента, с павета ще ни изкарате!
342
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Итн не са за парламента
341
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бочко си живее в собствен свят9
340
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те това е човекът страшилището за леваците бащицата на нацията голем пич и работяга ще ривете за него народе другите са лъжци и крадци
339
14
 
16
 
! Отговори
Катарина преди 2 години
Мястото на ББ е зад решетките, а не в парламента. Мястото на Тошко-африкански е в студиото на учиндолеца в Левски Г.Време е най-после нещата да си дойдат по местата.От вас зависи!
338
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ще покаже слаб резултат ако оглавява ГЕРБ.