Политическо движение около Кирил Петков с потенциал да е алтернатива!

Проф. Карасимеонов: Третият мандат за кабинет по-вероятно да се провали
Обновена: 23 авг 2021 17:20 | 23 авг 2021 17:20, Елка Василева
375
Политическо движение около Кирил Петков с потенциал да е алтернатива!
Снимка: архив, БГНЕС

"По-вероятно е да се провали третият мандат за съставяне на правителство. "Има такъв народ" като сдружение за лична употреба, а не партия, затова не е предвидима и не може да се прогнозира какво ще направи". Това коментира политологът проф. Георги Карасимеонов пред БНР.

Още по темата

"Основният виновник е ИТН, която заблуди стотици хиляди българи, че ще осъществи промени заедно с другите протестни партии, а не положи усилие да направят мнозинство. Вероятно някой не им позволи, но основното е, че нямат желание да действат конструктивно. Те целенасочено вървят към деструкция на този модел на парламентарна демокрация, вървят против правилата", обясни Карасимеонов.

Според него трябва да се спасява демокрацията в България.

Политологът прогнозира създаване на политическо движение около министър Кирил Петков, което има потенциал да разбие на едни следващи избори конфигурацията, която се възпроизвежда вече в два поредни парламента.

"България никога не е изпадала в ситуация, в която партиите да не си говорят", каза проф. Карасимеонов.

Той подчерта, че избори 2 в1 - парламентарни и президентски, ще обърка хората и не е правилно да се проведат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
17
 
7
 
! Отговори
Кир.Петков-президент преди 2 години
Ако Кирил Петков се кандидатира за президент, ще помете руската маша Радеф.
292
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ги сравнете с оня с банкянското гражданство. Разликата е междугалактическа. Селският бек е минало, а мен въобще не ме интересува някакво си гражданство. Това е моят премиер
291
16
 
20
 
! Отговори
Читател преди 2 години
До 314: Такива като теб гласуват за Бойко Банкя, или Слави Дивана, или Жорж Ганчев, или Болен Лидеров, или др. подобни за да определят правилата и законите с които трябва да се съобразявам ли??? Айде стига глупости. Ако Кирил Петков организира партия до следващите избори ще гласувам за нея.
290
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КогатоАбе, циментова главо, НАЙ- МАЛКИЯТ ти проблем е гражданството на Кирил Петков. Гледай, че откриват ТВОИТЕ ОТКРАДНАТИ ПАРИ! Видяхме го и оня, с банкянското гражданство, какви ги надроби, че държавата копае дъното по всички показатели вече 13 години Европа и света!!!!!
289
11
 
14
 
! Отговори
Когато преди 2 години
Кандидатстваш за държавен служител. Ако не представиш 1 документ от изискващите се, НЕ ти разглеждат документите колкото и дипломи да имаш, колкото и да си умен. Към датата на назначаване Кирил Петков не е представил документ от Канада ,че не е канадски гражданин. Който го е назначил ни показва, че не уважава закона и ще го погазва за своите хора, но ще го изисква от останалите. Законът е врата у поле според действията на назначилия го за министър.
288
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ти вервам, ***
287
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
К.Петков от партията на медийния и корпоратиевен олигарх Прокопиев, не е ново лице,а присъдружен на Хр.Иванов Пинокиото и неин учредител на "Да,Бг".Така ,че нови лица няма,досега е бил в сянка и работил усилено за далавери с имоти и други подобни,защото лица на промяната няма,а сериозна подмяна от професионални измамници в т.ч.въпросния с канадското гражданство нарушил Конституцията и законите още с встъпването си в длъжност.Това са партии на измамата,нищо ново,кърлежи!
286
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, не се връзвай на герберясалите ***, които цъкат минуси тук. Целият народ е зад теб, в теб ни е надеждата, най-после и у нас нещо да се случи. Ти ще си следващия премиер
285
2
 
7
 
! Отговори
аз професора преди 2 години
Забравих да ви кажа, че останалите 20% от българите са професори, генерали и нпо прислуга
284
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мнението на политолози и такива подобни не става дори човек да си избърше задните части.
283
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези политолози понякога взимат много лоши хапчета...
282
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мошеника Кирил Петков с изключително далаверно минало и измислени харвадски дипломи,фалшив пробиотик ,назначи поръчкови директори на ББР негови хора с лоша репутация но с още по високи запларчти и протеже адвокатка с 6500 евро хонорар на месец при наличие на правен отдел в ББР.,новото източване ,та кръга около Прокопиев явно пак си точи зъбите за нова партия ,използвайки гласовете на наивните.
281
9
 
9
 
! Отговори
Народна песен преди 2 години
Лажи,лажи Кире,лажи кой ке лажеш,само мене Кире немой да ме лажеш!
280
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът се отказа от канадското си гражданство и вече може да стане премиер............добро, умно и честно е момчето!!!
279
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
троловете на герб в действие. Кирил Петков е с най висок рейтинг и започнаха всички жалки герберчета да плюят срещу него. Киро е следващия премиер на България.
278
15
 
16
 
! Отговори
неангажиращо мнение преди 2 години
Някои гласуваха уж против герб, пък получиха герб-прим. Появи се един образован и честен политик, който се опитва да поразчисти малко, но статуквото ревна срещу него.Е, ПА "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"!
277
13
 
9
 
! Отговори
L. преди 2 години
Ама точно тия, дето са само с българско гражданство, се оказаха най-голяата издънка в управлението!
276
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Конституцията е написано много точно, че в управлението на държавата може да участват САМО... български граждани... Не и такива с двойно...
275
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, всички мои познати са готови да гласуват за теб. В теб ни е надеждата. Най-после виждаме алтернатива. Само не ни предавай като учиндолския шошон
274
34
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо премиер!!!