БСП стартира разговорите за сформиране на правителство

Първата среща е днес с представители на "Изправи се БГ! Ние идваме!"
29 авг 2021 08:47, Красимир Ангелов
89
БСП стартира разговорите за сформиране на правителство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започват разговорите с парламентарно представените политически сили за формиране на правителство с мандата на БСП. Това е и последната възможност за създаване на правителство в рамките на 46-тото Народно събрание.

Председателят на парламентарната група на "БСП за България" Корнелия Нинова заяви, че коалицията ще положи всички усилия, за да състави редовен кабинет.

Още по темата
Първата среща е днес с представители на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ този следобед.

След среща с "Демократична България" на 31 август (вторник) от 10:00 часа и с “Има такъв народ” на 1 септември (сряда) от 11:00 часа.

Нинова предлага срещите да бъдат открити за медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
0
 
! Отговори
334 преди 2 години
Стартира? Ама вие наистина ли си вярвате, или ни имате за ***! Как ще стартирате нещо, което е с ясен предизвсетен край! И защо все ИТК ви е виновна. Че тя и да ви подкрепи, пак не можете да направите правителство, знаете го, нали? Питайте онзи дългоноско и онези, които уж идват, ама май ще си останат далеч зад хоризонта, защо не ви подкрепят!
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мандат на "Столетница" ха ха ха ха.Мандат на Цола Драгойчева,която се напикаваше,но стоеше в министерският съвет при Тошо.БКП-БСП готвят преврат с Радев и други червени генерали.Демокрацията е в опасност!
59
3
 
3
 
! Отговори
До преди 2 години
Корни,ама помества всички твои председатели са пионки,пияндета,как мислиш че ще спечелиш .в община Тервел е така.губиш с тия.те са с ДПС,с герб.само и само да са във властта.тук няма ценности,кауза,има интерес.замислете се когато избирате лидери. лицето е пламъка жилязкув.пиендр от класа .е как да гласувам за вас.никога.
58
1
 
14
 
! Отговори
STOP преди 2 години
Диалог се води поне от двама !Разговорите на Корнелия са - МОНОЛОГ !Нищо не очаквайте, инфлацията ни поглъща , и тя е В ИМЕТО НА НАРОДА, или ЗАЩОТО НАРОДА ТАКА ГО ИСКА според Корни и сие...
57
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преговори?Пунта Мара.
56
4
 
9
 
! Отговори
до истукан преди 2 години
Големият американски президент Роналд Рейгън, който е артист от Холивуд, успя да срине СССР и да обърне хода на историята.
55
4
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Гешев, какво чакаш? Подпукай ги за нарушаване на конституцията! Няма президент, няма министър, щом е нарушил закона, да си носи последствията!
54
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нинова, какво ще стартираш, като никой не иска да разговаря с теб?! Не е нужно до губиш време, за да угодиш на межника Радев! Няма да види втори мандат! Изгаврихте с народа и го хвърляте от избори в избори, и все не можете да се наместите!
53
14
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ако беше в Германия, партии като ГЕРБ, ИТН, БСП и ДПС да са под 4% и вън от парламента. Никога в Германя не влизат шоумени в политиката. Ангела Меркел се пенсионира наесен с 15 000 евро пенсия на месесц, без да е откраднала и стотинка от държавата.
52
3
 
21
 
! Отговори
Ghani Baradar преди 2 години
С кого? Защо се правят на ударени, а не връщат мандата и да се насрочват избори? Отсега са в предизборна кампания. Корнела ще се прави на многострадална геновева, която иска да спаси нацията, но няма подкрепа. Нема нужда.
51
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доживяхме Българо-убиците от БКП-БСП да са морален стожер и да дават акъл, който го нямат за правителство. България никога няма да се оправи с такива политици като Радев, Нинова, Бойкикев и т.п. издънки.
50
13
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ще ме извините, но с такива просташки партии България няма да просперира никога, дори и да се състави правителсво на малцинството. Явно, че тези дето не стават само те влизат в политиката, което е жалко. В политиката ще видите мутри и безнесмени, но не и учени и преподаватели. Дори и да има свестни хора в партията, лидерите са мутри и бизнесмени и нещата няма да се оправят никога. Колкото и професори да има в ГЕРБ, щом се ръководи партията от Бойко Борисов, няма да оправят нищо тези професори.
49
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
спасението на ДБ е във възстановяване на връзките между ДБ и ГЕРБ! Иванов обаче няма капацитет да осъществи такъв процес, поради неуспешното му министерсване в правителството на ГЕРБ нещо, което той не може да преглътне!
48
2
 
27
 
! Отговори
Модела Прокопиев преди 2 години
Ами Пинокио от ДБ да търчи при другарката Нинова за постове и порции и да реализира модела Прокопиев !
47
3
 
29
 
! Отговори
БСП крадци ! преди 2 години
Крадците от БСП с предизборна агитация - иначе знаят, че няма да съставят правителство !
46
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПЛАН за защита на един ФИГУРАНТ! Трябва ми ВТОРИ МАНДАТ, защото ГЕШЕВ чака и ще ме обвини за държавна измяна! МОЙТЕ министри ще ме изложат до ноември ще стане мазало в държавата! НИНОВА да направи сбирътък от ЕКСПЕРТИ И -КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС, ДИРЯ НЯМА!
45
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Победители от изборите са ИТН, ЦИК да забрани участие на ДБ във следващите избори. Не може тези от Продай България да казват на Слави или назначаваш моя номенклатурен шуробаджанак или България ще плати нови избори. Това във цял свят се нарича изнудване и не е демократично. При ново участие на ДБ във всякакви избори не очаквайте гласоподаватели до урните.
44
5
 
8
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Е , предизборна кампания съчетана с предварително сондиране на искания на отделните сили за сформиране на коалиционно правителсво ....в рамките на следващият парламент.За да се излезне от парламентарният тупик трябва, или да се появи нов голям играч /а няма време/, или да отпадне гнилатя ябълка в този парламент-итн.
43
3
 
27
 
! Отговори
Bungar преди 2 години
Разговори...??? За какво....??? Тази агония трябва да свърши по най бързия начин и да отиваме на избори за да върнем Нормалността в държавата.Експеримента Радев се провали тотално. Стабилизирането на държавата ще ни излезе доста скъпо. Никога не се подвеждайте по военни пенсионери.Резултата е ясен...батак
42
4
 
33
 
! Отговори
Че преди 2 години
Петте минути слава за Другарката Нинова.