След отказа на ДБ: БСП вини сините за отказ от редовен кабинет

Най-лошото било, че не искали да обсъждат бюджета
85

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според соцлидерката Корнелия Нинова отказът на ДБ да отидат на срещата с БСП означава, че десните не искат да има редовен кабинет, а нови избори.
Още по темата


Освен това не искали да започне промяна на модела.

Но най-лошото за Нинова е, че ДБ отказват да разговарят за актуализацията на бюджета.

„С това те рискуват да оставим пенсионерите без преизчислени пенсии, лекари и медици - без помощ за кризата. МВР и Отбраната без помощ за охрана на границата. Икономиката без помощ за мерки. Това са нашите изводи, решението и отговорността е тяхна“, отсече червената шефка.

Според Нинова очевидно има някакъв разнобой между десните, защото вчера политик от ДБ казал, че ще дойдат на срещата.

БСП продължава утре със срещата с ИТН, както е обявено. А в четвъртък Националният съвет ще реши какво да се прави.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
РЕКЕТА ПРОДЪЛЖАВА! преди 2 години
ПРЕДИЗБОРНАТА ПАРАНОЯ НА НИНОВА --СЪЩО......ВРЕМЕ Е ЗА "ПРОМЯНА " В БКП/БСП!
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ *** от българия начело с костовхристо иванов кавал на костов
59
1
 
4
 
! Отговори
До 61 преди 2 години
Бъркаш, всички в България, които са срещу мутрите са организирана престъпна група, а това са около 80% от възрастните в България.
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 61.забрави и за мая манолова и христо иванов.и още хора имат сигорно.
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков и василев са хора на корнелия и руменчо аленго.организирана престъпна група.на територията на българия занимаваща се с престъпни деиности.грабежи убииства изнудвания отвличания лихварство наркотоци имотни измами и.т.н.гласуваите за промяната.
56
2
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Още едни избори и още едно НС, в което всеки е срещу всели за по 10000 лв и на всички другия им е виновен. Още 100 милиона за избори, от голяма грижа за пенсионерите
55
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корнелия нинова и румен радев задължително в затвора.ако не на сила насилствено да отговарят пред българския.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жената е с фалшив паспорт кво толко има.за българия нормално.тука може да доидеш от африка и да кажеш че си българин и българите ще повярват.
53
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците имат огромно самочивствие като доидат в българия.и много бурзо биват презимявани на земята.мислят си че българия е им е бащиния.и че ще живеят на гърба на българите .
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова няма нито една бългърска клетка в себе си.само живее в българия .много е добра в лъжите и маниполациите.доста добре се е изучила.руски агент 007
51
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краино време е турция македония и русия да започнат преговори с европа.само така може светът да излезне от тежката криза всички народи и общности заедно.
50
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искат да осерът и окрадът българия.готвеха ни военна диктатура и полицеищина.всички последователи на русия в българия ги чака съд и затвор за държавно изменничество на отечество българия.ще се изправят пред българския народ и ще бъдат запалени живи.всички руски дипломати вън цял свят ги гони ви ни ги карате тук.руснаците са диви неграмотни и необразовани хора.краино време е русия и турция да влизат в европеиския съюз и да се интегрират и образоват.
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаетели какво правят руснаците.качвам се в бдж отивам до тоалетната.оставям си минералната вода на седалката.и докато си вътре ти слагат новичок.деистват по няколко човека организирано.и като излезеш и си изпиеш останалата вода ти става много приятно очите ти се събират на кръст.а за човека къде го тровиха и се опитаха да го убият беше директор на някакъв завод за боеприпаси не си спомням името му българин.а за тези шпионите където ги хващаха никои не разбра какво стана с тези хора и къде са.
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корнелчето е руски олигарх.рускиня превъплатена в бългърка.отдавна е минала милионите вече е на милиардите .но мене това не ме вълнува колко пари има.въпроса е друг кои стои зад нея от руското посолство в българия.продължава разчистването на неудобни българи.искат да избият интилигентните и можещи българи.имда останат само невежите и да си деистват на воля.всичките руски дипломати трябва да се изгонат от българия.руското посолство да бъде взривено до основи .това е организирана престъпна група.
47
1
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Връщайте партийната субсидия над 1 лв. :)))
46
5
 
11
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Червени кхмери всичките милионери :)))
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атанасов до това води.... И атанасовци - също!
44
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типично по Болшевишки - да обвинят всички други и да им прехвърлят вината за неуспеха си!!!! Стара, изтъркана тактика, но все още работи при някои по-слабо образовани и възрастни хора. Нинче, мъ, да те попитам - Като си толкова загрижена за пенсиите на хората, защо не подкрепихте правителство на ИТН, пък дори и на "патерици", тоест, до пролета на 2022г, а???????
43
0
 
7
 
! Отговори
Ау преди 2 години
И да ми триете коментара,няма да спечелиш доверието ми.
42
2
 
10
 
! Отговори
ИвоХем преди 2 години
До 44 И какво трябва да направята ГЕРП,като вашите некадърници искат да ги чегъртат и да налагат някакви си техни модели а?Модела им го виждаме-игрички и хаос в държавата.За такива като тебе само глад и мизерия за да мислят като нормални хора и да помнят добре Всичките ,,умни и красиви"не знаете какво правите и какво искате само претенции.Простотията ви граничи с