Борисов: Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха

Целта е да се охранява само шайката на Радев, пазят ги от народната любов, написа лидерът на ГЕРБ
539
Борисов: Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха

Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас, написа в своя профил във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Видях с очите си, че АМ “Хемус” в отсечката Бухковци-Белокопитово е готова и остава единствено да се положи маркировка, за да бъде пуснато движението. Хората могат да стигат бързо и безопасно от Шумен до Търговище. Варна е на 40 минути оттук. Но това няма да се случи, докато управлява моделът "Радев", написа още лидерът на ГЕРБ.

"Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас. Благодарение на Румен Радев няма нито един работник тук. Но тази магистрала не е моя, тя е на българите. Както обещах - тази магистрала щеше да е напълно завършена до 2 години, ако управлявахме ние", посочва още Борисов и продължава:

"Как ще възстановят икономиката – с вдигнатия юмрук на Румен Радев ли? Не могат да се справят нито с ваксинацията, нито с миграцията, нито с инфлацията. Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха. Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов".

"Единственото, което направиха, е да свалят патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана само шайката на Румен Радев. Пазят ги от народната любов", завърши още Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


539
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
410
9
 
18
 
! Отговори
123 преди 2 години
Един път тоя да се появи без охрана ,и предвар. да съобщи къде, ще го събират с лопата.Скапан мишок,беж в гората с Жипката.
409
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
оръфана тиква, ***
408
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, с тебе сме!
407
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Толуп защо не ходи заедно с приятеля си Дебелян, с когото откраднаха пари за още една магистрала. Да е пълна картинката
406
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 437/446 "стига с тия руснаци, бе хахахахахахаха.. дреме им за тая пионка, та чак впрегнатли всичките си сили срещу нищото Борисов.." Политиката явно не е за теб ...
405
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тикво, квичeнетo ти е радост за ушите ми, продължавай
404
8
 
4
 
! Отговори
до 437 преди 2 години
стига с тия руснаци, бе хахахахахахаха.. дреме им за тая пионка, та чак впрегнатли всичките си сили срещу нищото Борисов.. никой по сеетане го приема тоя насериозно!! кажи поне, че ти плащат за да ги пишеш тия глупости, защото иначе ако наистина ги мислиш си направо за психиатрия хахахахахахаха
403
7
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
Господин анонимен,вие който и името си не пишете,имате наглостта да наричате другите неграмотни?С дебелокожото си безочие,защитавайки еднокнижен политически труп,вредите само на себе си.Дерзайте,идват избори :)
402
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 442 "но разликата е че Радев не е крал пачки" Ахаха. Даже го хванаха приносителя на пликове ...
401
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стамат "В "най-силните" си години Герб и в частност Борисов се издъни яко с Цачева." Я кажи, как точно ГЕРБ "се издъни" с Цачева? Обвиняваш неграмотниците, които избраха превратаджията и руски слуга за президент за грешка на ГЕРБ ли?
400
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може у да така...но разликата е че Радев не е крал пачки
399
6
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
В "най-силните" си години Герб и в частност Борисов се издъни яко с Цачева.Искам да видя сега когато всеки го ненавижда,него и партията му,Той лично да се кандитира за президент. Нека сам забие и последният пирон в дървеното си пардесю!
398
8
 
17
 
! Отговори
БСП преди 2 години
Този с червената блузка защо не си е облякъл униформата на генерал и шапката си. Нали беше генерал или вече си е просто един пенсионер. Ходи по магистрали и все говори, че той лично ги е построил със собствени средства. Добре, че има *** и привърженици на Герб, които му вярват на глупостите.
397
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стамат Ехаааа. Рашков колко мръсни компромата ще сътвори ако "Баце" се кандидатира, м? Фигуранта защо не може да излезе срещу Борисов без ДС и руснаците зад гърба си?
396
8
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
Давай баце,кандидатирай се за президент,покажи ни как се пада от високо!Изправи се като мъж пред Радев да види народа как се излагаш като кифла пред кръстословица.Давай да видим всички кой повече харесва народа,ти полиглоте,ти слънце небесно,ти...........мижитyрко!
395
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До България над всичко Хахахахаха. Борисов "в паника". Ако преврата срещу него не беше организиран от руснаците, които вкараха в действие цялата си тежка артилерия от ДС, Борисов щеше да прави каквото си иска, защото е 10 пъти по-умен и кадърен политик от всичките му опоненти взети заедно. Той го знае, и те го знаят. Борисов се забавлява, защото стои и гледа сеир. Непоклатим е като най-успешния български политик на прехода и го знае.
394
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 433 Да, обаче комплексирания българин откъде да знае за тези неща. Него ДС го върти на малкия си пръст: казва му да е недоволен от магистралите и той е недоволен. Не може да предложи нищо по-добро, но може да разбутва и да руши. В Германия баущелетата са "на всеки километър", в Англия повечето натоварени пътища са като картофени ниви, обаче *** "знае" как е "там" и разбира се, се прави на ударен, като му обяснят, че там пътище се строят и поддържат с БАЯ повече пари.
393
7
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен 423 " Погледнете София!" Баце, аз "гледам София" и да ти кажа ли какво виждам? Ами, виждам магистралите, които отварят пътя към Дупница за нула време, виждам Околовръстното,, което преди 20 години беше един опасен двулентов път на доста места, а сега е с 6 платна, виждам метрото, което прави връзка с ЖПто, виждам по принцип ГИГАНТСКАТА полза от метрото. И много други неща виждам, баце, обаче вие като едни пълни безхаберници викате само "няма, няма". Та така.
392
10
 
8
 
! Отговори
Рокси, Пичокси преди 2 години
Долу ГЕРБ! Уважаема Госпожо Митева, браво на мас, мачкайте смело и безмилостно Гербаджийската шайка.
391
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 426 Приятел, изприщиха ви се устата да повтаряте едни и същи неща по 10-15 години. За тия десет години на нас и децата ни отраснаха, и ние вече не мислим за това дали утре ще имаме какво да ядем. Кои сте тия, които още стоите на дереджето отпреди 15 години, и ЗАЩО е така при вас. Вместо да драскаш като полудял едно и също защо не се ПГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО и да напишеш КАКВО ВИЖДАШ?