Тошко Йорданов: Вчера е имало разговори "как да се прецака гласуването" за НСО

Ще се опитаме да оправим глупостите, заяви той
Обновена: 3 сеп 2021 10:41 | 3 сеп 2021 10:16, Анисия Иванова
177

Росица Кирова от ГЕРБ показа тотална некомпетентност и непознаване на правилника, за първи път виждам председател на НС, който да си дава сам почивка, за да пита как да продължи заседанието, заяви председателят на ПГ "Има такъв народ" Тошко Йорданов пред Bulgaria ON AIR по повод проваленото гласуване в НС на промените в Закона за НСО.

Кирова е водила вчерашното парламентарно заседание в грубо нарушение на правилника, в почивката е питала председателя на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова "как да прецака гласуването, обясни Йорданов.

"Всъщност, всичките гласувания вчера са практически невалидни, защото те бяха в нарушение на правилника. Сега ще се опитаме да оправим глупостите, които сътвори Росица Кирова и ще предложим точката да продължи да се гласува, защото тя унищожи заседанието", обясни той.

По думите му дали ще има време за актуализацията на бюджета, зависи изцяло от президента Румен Радев.

"Зависи от президента Радев кога ще разпусне парламента. Актуализацията влиза на второ четене следващата седмица. Такава е процедурата, такава е Конституцията, не зависи от нас", посочи Тошко Йорданов..

Зам.-председателят на ИТН коментира и причината партията на Слави Трифонов да отреже за 5 минути преговорите за правителство с БСП.

"Хубаво е всички да разберат, че в нашата партия се опитваме - което кажем, това да вършим. Още в началото на този парламент обявихме, че ще предложим кабинет и ако не бъде подкрепен от протестните партии, ние няма да участваме повече в даване на доверие на други. Ние просто изпълняваме това, което сме казали", подчерта той.

Йорданов коментира задаващите се нови предсрочни парламентарни избори.

"Искрено се надявам да има редовно правителство. От наша страна ще има изключително разбиране и желание за управление. Надявам се останалите да проявят здрав разум, защото бяха доста празноглави", завърши Тошко Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
3
 
! Отговори
Диди преди 2 години
Този смеш Ник откакто стана политик дрън Ка само глу пости и след това се извинява. Жалко е, че не се усеща и се мисли за вечен. И не искам да говори от мое име, т.е. "всички" били казали това, искали онова. И да не определя кой да е в парламента, точно той НЕ представлява всички избиратели. Комплекс иран недо расляк.
123
0
 
5
 
! Отговори
Диди преди 2 години
Този смеш Ник откакто стана политик дрън Ка само глу пости и след това се извинява. Жалко е, че не се усеща и се мисли за вечен.
122
4
 
15
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Взе ли си билет за Африка? (да не забравиш и шефа ти)!
121
5
 
21
 
! Отговори
Тръмп преди 2 години
Видяхме възможностите и истинското лице на ИТН и тн и тн.
120
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сакън! Хич да ви няма следващия път, не можете нищо то се видя, два пъти шанс и .... Дано да не влезете повече в НС! Амин!
119
1
 
15
 
! Отговори
Бе преди 2 години
Теб пък кой ли те брули за слива, *** такъв !
118
13
 
6
 
! Отговори
гешко преди 2 години
Ех тезигербчета, доганчета и комунистчета как си пазят прокурочето. То мафията не си дава благинките хич....
117
0
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Я не се прави на улав! Как така и позволихте точно тя да води заседанието???!!!
116
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз чиляк и снимката му само потвърждават, че човекът е произлязъл от ***
115
1
 
16
 
! Отговори
Тошко преди 2 години
Ще измислям всякакви сценки пред народа за да се харесаме на тях , но за хляба им не мислим...те и т.н.
114
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деса Дуловска с лукав поглед обикаляше създадения "хаос в реда" от ГЕРБ и ДПС и изведе Видинската кофа от "хаоса в реда" на ГЕРБ и ДПС................Видинската кофа опита още в началото да прекрати заседанието. Те са замислили саботажа на гласуването - ГЕРБ и ДПС...............
113
10
 
9
 
! Отговори
Липсва ми буци преди 2 години
липсва ми буци с джипката по села и паланки, да развозва балтов, Ананиев и други мъжаги по горички под елхички да чете от лист - формат А3 колко милиона бил дал той! Липсват ми караонодеянчева, томислава бикова - по прякор мъжката, сачева - студенокръвната, лили попова - дебелата, цечева - хубавицата, горанов - безплатния наем и другите *** ми липсват много. За това ще гласувам за герп на следващите избори!
112
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото са излъгали, са го изпълнили. Сериозна шутовска партия. Излъгаха за мажоритарните избори, изпълниха лъжите си. Излъгаха за Сламен Николов, изпълниха лъжите си.
111
3
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
затова тошко афринаски да говори с останалите партии да актуализират бюджетаи пенсиите имате 4 дни до вторник няма да видите повече нс
110
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко Малкия казва, че лъжат и изпълняват лъжите си.
109
3
 
16
 
! Отговори
Дедо Доган преди 2 години
се е разсърдил на НСО, че му правиха заедно с Ицката театрални постановки на Росенец и сега патеричката му ИТН се е захванала с НСО и гледа да ИЗПЪЛНЯВА - иначе Тошко пак ще го стрижат
108
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой остави Видинската кофа да води заседанието? Това е саботаж на ГЕРБ и ДПС, но кой им позволи да правят саботажа си?
107
0
 
10
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Тия "артисти" какви политически танци ни показват: Ча ча ча, Ламбада, Канкан или какво? Ега ти лакомите за кокала *** "учили" за политици...
106
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Всички са празноглави. само Тошко е остриганоглав.
105
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие осъзнавате ли, че тоя комплексиран запъртък ще е в парламента и след новите избори. Вие наясно ли сте колко ниско е нивото?