Алгафари: ГЕРБ ще спечели изборите, ДБ - втори

Системните партии оставиха екзотичните да си развяват коня
4 сеп 2021 20:33,
221
Алгафари: ГЕРБ  ще спечели изборите, ДБ - втори
Снимка: БГНЕС

"Хората са виновни за невъзможността да се направи правителство, избирателите, те конфигурираха така партиите в парламента, виновни са и тези, които не гласуват", заяви в ефира на Нова нюз политическия пиар Нидал Алгафари.

„Виновни са и системните партии, които оставиха новите екзотични партии да си развяват коня", добави той.

По думите му новите политически играчи нямат политика, идеология, система и идеи, за да реализират нещо съществено.

Още по темата
Алгафари е на мнение, че Слави Трифонов и заобикалящите го забравят, че желанието на БСП да състави правителство е било обречено на неуспех още в зародиш.

Той прогнозира, че следващите избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ с малко над "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
3
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
Единственият парламинт,който за 2 месеца не успя да приеме нито един закон.Простащина,некадърност и безразборно плюене,това са характеристиките на последните два парламента.Големият балон суджук гейт се пукна.Разследващите установиха,че повдигналият обвинението е доста задлъжнял и когато е трябвало да връща парите е решил да обвини човека в подкуп за да му се размине връщането.Същото стана и с кум гейт.Но медиите мълчат за това като риби.Хайде сега задайте си въпроса : В интерес на кого е това.
182
3
 
0
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До 42ИТН...70%...да играем бре...нов бардак...със стари ку.в. ще правите...да играем...ако ни измамят излизаме и ги смазваме...империи сме смазвали...та...да ги видим...да им се доверим...да им помагаме да ни измъкнат от блатото...да им дадем шанс...по-лошо няма да стане!
181
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ББи колко удобно...дс могат дати набият десетки минуси,не че са важни и влияят общественото...,доказателство са за начина по които работят,с манипулации и лъжи..целта да ви държат зависими...да ви дават,трохи от ограбените милиарди от вас...и алгапари предал народа си...учи нас как да го правим!...нечвешко...*** и такива има!
180
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Право е Ла.. ното, баща ми и леля ми пасуваха на предишните избори, но щом сега са се активирали за Боко, Гроб ще бият с 5-6%. Ама така е като от Асен Василев нищо не става! Укрива 30-40 престъпници в министерство на финансите, който с фиктивни конкурси са си вдигали заплатите!
179
0
 
5
 
! Отговори
До 193 преди 2 години
Не ни занимавай с това крадливо Възраждане! Шефа му се накраде още преди да е достигнал големия кокал. Имам познати, дето избягаха от там като видяха за кви иде реч
178
7
 
3
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ преди 2 години
Който иска да изпоти статуквото, да гласува за Възраждане! Дори имаше опит на гербаджийската прокуратура да ги закрият. Да сте чули тези години някоя партия да е така преследвана от самото й начало? Явно са заплаха за някои, защото ги е грижа за българския народ и ако вземат властта България ще тръгне лека-полека напред, а на някои ще им бъде търсена отговорност.
177
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казал е също,че разликата между първата и втората политическа сира ще е 15 %
176
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алгафари е слънчасал и не знае какво говори. Не вярвам от ГЕРБ да му плащат за пропаганда? Да твърдиш че ГЕРБ може да спечели избори честно и открито е все едно да се надяваш че НДСВ отново ще спечели избори, а Симеон Сакскобургготски ще го направим цар, като преди това променим Конституцията. Имаше такива прогнози навремето.
175
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алгафари, ще те върнем на Башар Ал Асад. Отивай да целуваш задните части на родния ти диктатор.
174
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този, дамаджанката с ракийка не му е стигнала и си е отворил втора. ГЕРБ няма да спечелят избори докато американско-руската *** Радев е президент. А след това най-вероятно ще са вече в историята като НДСВ.А Има такъв народ, го нема в тази държава. На Тошко да му надеват осмирителната риза, че нещо много се разбушува вживява се като Хитлер. Наздраве г-н Алгафари.
173
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 172Друг филм си гледал,всичко започна с топлата дружба между де..белян доган и бб, а чашата преля когато касквта вкара прокирори в президенството...
172
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...повече харесвам какво прави другият Надал, Рафа...този е тук е бо..кова по..длога, синчето му е някакъв банк..янски активист
171
8
 
9
 
! Отговори
noname преди 2 години
Нидалчо, вземай си редовно хапчетата.
170
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алгафари си е отявлен герберуга и много му се ще банкянската мутра пак да е на власт.Сигурно има защо.
169
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милиционерите могат да се съюзят само с другите милиционери от ДПС, т.е. тотален игнор. Бъдещето е на Кирил Петков за ужас на греберята
168
3
 
20
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
Прав си Алгафари, много си прав.Една част от българите не са прости а са ТЪ...пи щом вярват на улични и учиндолски мошеници.Тези мошеници знаят ,за съществуването на такива Тъ-Па...ци и затова си правят каквото си искат срещу 10-15 000 на всеки мошеник от нашия джоб,милиони за избори -3 пъти за 6 месеца.Такива Тъ-Па..ци са срам за България.Отвратителни!
167
15
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
герб може да получи наи много гласове но връща веднага мандата защото никоиняма да ги подкрепи а дб вече е на последно място хората се осъзнаха че сгрешихас този избор
166
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партията на Кирил Петканов ще спечели изборите!! Втори ще са Възраждане!! Казах!!
165
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Възраждане!
164
14
 
9
 
! Отговори
Не си преди 2 години
В час Алгафари и не изглеждаш добре.