БЗНС поиска оставките на Бозуков и Янев

Земеделците искат 70 милиона за компенсации в сектора
Обновена: 4 сеп 2021 22:56 | 4 сеп 2021 22:56,
38
БЗНС поиска оставките на Бозуков и Янев
Снимка: БГНЕС

Българският земеделски народен съюз поиска оставките на земеделския министър проф. Христо Бозуков и на служебния премиер Стефан Янев.

Според партията чрез този ход те ще поемат отговорност за несправянето с проблемите в земеделието.

БЗНС от позицията си на обществено ангажиран съюз свързан традиционносъс земеделието следи с притеснение и висока критичност поведението наслужебната власт спрямо случващото се в сектора. Напълно споделяме тревогата и исканията на земеделските производители  от Пловдивския регион претърпели фатални щети от градушката.

Отношението на неангажираност на МЗХГ към проблема само способства всеобщия хаос в сектора и икономиката, като цяло.

Още по темата
Във времена на очаквана икономическа рецесия безхаберието на правителството назначено от Радев и абдикацията му от социално-икономическите трудности на производителите отежнява още повече критичното положение", пишат в позицията си от БЗНС.

От там настояват служебният кабинет незабавно да отпусне 70 милиона лева за компенсации в сектор земеделие. Според земеделците е наложително в 30-дневен срок да се компенсират вскич загуби на производителите от Пловдивско.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Както припомних фактите - бзнс са неграмотни, коплексирани злобни българомразещи егоистични човечета. Винаги са били такива и който не го знае, горчиво съжалява... а България страда.
30
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
"И ЗАЩО МОДЕЛЪТ ОТ ПРЕДИ 30Г НЕ ПРОДЪЛЖИ" - зрутарю, добрели сте? Защо крещите?Посетете лекар... или сте беден и не могете да си го позволите?!
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Селянин ...И ЗАЩО МОДЕЛЪТ ОТ ПРЕДИ 30Г НЕ ПРОДЪЛЖИ..МОЖЕ ДА ЛЪЖЕШ И ЗАБЛУЖДАВАШ МЛАДИТЕ НО ТИЯ КОИТО ПОМНЯТ НЕ ИСКАТ И ДА ЧУЯТ ЗА ТОВА КОЕТО БЕШЕ ПРЕДИ 30 Г. ДА ПРИПОМНЯ ЗА УЧЕНИЧЕСКИТЕ, СТУДЕНТСКИ БРИГАДИ ЗА ТРУДОВИТЕ ВОЙСКИ, КОИТО БЯХА ЗАКРИТИ ЗАЩОТО ТРУДА КОЙТО ПОЛАГАХА ТРУДОВАЦИТЕ Е РОБСКИ....
28
7
 
3
 
! Отговори
Селянин преди 2 години
Мнозина са тези от форума, които могат да разказват за състоянието на нашето селско стопанство в сравнение с това, което беше преди 30 години. Предлагам цялото БЗНС да се натовари в един рейс и от София (какво търсят всъщност в Столицата) да тръгнат из страната. Аз съм готов да им съставя маршрут а даже и да поема функцията на екскурзовод. Ще им обясня тук и таме каква е разликата, напр. между кьпината и лавандулата, между оряховата градина и избуялите диви дървете и все в този дух.
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че защо проф.Бозуков и ген.Янев да си подават оставките?! Защо вицеадм.Евтимов икомандващият ВВС са дали за летище, поемащо самолетите на НАТО и САЩ такова в близост до втория по големина град в страната? Отделно пък диспечерите на летището са дали предимство на кацащите военни самолети пред опасността градушката да унищожи реколтата на доста голяма област, в която попада траекторията на излитащите и кацащи авиони. Има един виц за акъла, който дядо Господ е раздавал и за военните учения
26
5
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До Земеделец/20Да припомня как земеделецът Ненчев канеше турски самолети да летят в Българското небе, а?Дребни безродни лицемерни и неграмотни човечета сте бзнс.
25
5
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До Земеделец/20Да припомня как 1990та дядо Милан Дренчев заби нож в гърба на Петър Дертлиев и клекна на Луканов, спасявайки БКП от разпад и лустрация.Дребни безродни и неграмотни човечета сте БЗНС.
24
5
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Бзнс е сбирщина от неграмотни егоисти и предатели, готови да затрият България, па ако трябва и със сопи.Това е историята им от основаването им, независимо от караниците им.
23
3
 
11
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
РУНДЬО ИСКА ДА ПЕЧЕЛИДАЖЕ ОТ ЛУКА И ЗЕЛЕТО НА БЕДНИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ ....СРААААМ.....
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - "Затвориха им кранчетата и крадците на Боко Тиквата едни след други започнаха да изпълзяват от дупките си." - ;;; - Разбира се, когато ГЕРБ започнаха да затварят кранчетата на крадците от контингента на *** и др, те изпълзяха от дупките си безчинстваха и вилняха през 2020! Сега вилнеят из парламента!
21
4
 
15
 
! Отговори
Фуражки вън ! преди 2 години
Много се е разсмърдяла на зелени чорапи !
20
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12години нямаше ли градушки бе партио извадена от нафталина . Къде бяхте до сега .
19
6
 
8
 
! Отговори
Мрън мрън преди 2 години
Бе вие земеделците само мрънкате....ако вали - защо валиАко не вали - суша еГрадушки, слани...и т.н.Все някой ви е виновен и ви е длъжен!Вашите баби и дядовци май са обработвали земята по-добре и са разбирали какво правят!!! И са го правели далеч по-добре и с по-малко отрови.Сега сте се въоражили с торове, стимуланти, хербициди, пестициди и т.н. отрови...НО не ви се получава.И май май не се справяте и все някой ви е виновен.
18
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредните креатури на ДС изпълзяха от нафталина............ХА-ХА-ХАТези смешковци КОЛКО ПЪТИ поискаха оставката на *** за 12 години БЕЗХАБЕРИЕ???............НУЛА !!
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сопаджиите и те се обадиха.
16
31
 
19
 
! Отговори
Земеделец преди 2 години
Браво! Време беше да им се иска оставките на тези червени мижитурки. БЗНС си остана най-българската партия!
15
10
 
21
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кой тоз БЗНС на изборите има Нула гласа :)))
14
13
 
23
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Да те са си направили и гласували бюджета . Тва кво ревете срещу служебният кабинет.
13
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обръч след обръч излизат от сенките на ГЕРБ и правят въртене на обръча.
12
8
 
14
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Последно,какво значи "земеделец"? Да дели...да цепи земята на две,три и хиляда и като зажени дъщеря си да й 'дигне сватба по-скъпарска от на Царя? Оня дивак Стамболийски е nърдял публично в очите на Трудолюбивите селяни и им се е подигравал,както се подигра с Българите в Ньой. Такъв е бил Стамолийски-турса ваruна!