Борисов: В момента има само хаос, скандали и корупция

С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе Борисов
Обновена: 5 сеп 2021 12:15 | 5 сеп 2021 11:28, Елка Василева
402
Борисов: В момента има само хаос, скандали и корупция
Кадър: Facebook

В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което вчера чух, не ми го побира умът как Бойко Рашков не се е самосезирал и не започне да разпитва. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърдението на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлага 500 000 лв. на депутат от ИТН, за да се разцепиш парламентарната група.

Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг - Обзор - Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук, коментира Борисов.

Още по темата

Добре, че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

Нали имаше едни тук, дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт, каза Борисов.

Залата готова ли е?, попита той Николов. Да, чакаме министерството да натисне, защото има дребни нарушения, отвърна му кметът.

Колко блока санирахме?, продължи Борисов. 185, отвърна Николов.
Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят, допълни Борисов.

Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През 2020 година под "мъдрото" управление на вожда са починали 20 000 човека повече от предходната година!!!ЗА какво повече да говорим и коментираме
209
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България не е оазис на надеждата, цените ще катерят, *** икономически закон, напечатаха се много хартийки, които подпомагаха хората в кризата, те се изляха в покупки на апартаменти и бум цената на жилищата бележат ръст. Икономиката започна да се възстановява и потребява газ, ток и бум на цените на суровините. Кой е виновен, обаче че Б-я няма ядрена мощност освен Козлодуй, няма производство, чието продукция да изнася, няма инвестиции, управляващите. Те не милеят за България, а само за шкафчета.
208
11
 
11
 
! Отговори
9.ЮЛИ.2020.. преди 2 години
ДЕНЯТ НА РАЗЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ....... ИЗВЪРШЕНО ОТ БЪЛГАРОМРАЗЕЦА РУМЕН РАДЕВ........... КАКВО ЩЕ СЕ ПРАЗНУВА УТРЕ...?
207
4
 
8
 
! Отговори
До 223 преди 2 години
А защо Боко не ми плати санирането което сам си направих?Ти по-привилегирован/а ли си от мен?
206
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съвсем скоро ще им берете плодовете на протеста, много скоро.
205
6
 
11
 
! Отговори
Шизофреник е той преди 2 години
Еее имах си яз да няма мафия и корупция. Ама лицето на мафията сте ти Доган и Пеевски във политиката мафиотите и прочие
204
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо сега вие спряхте санирането, мен не ме интересува на кого какво му се е усладило,а искам моя блок да бъде саниран, защото е по уютно и сметките са по ниски.Защо Румен Радев ще ми забранява да се възползвам от пари от ЕС, които са безвъзмездни?Той ли ще определя живота ми и този на децата ми?
203
6
 
12
 
! Отговори
Лечител преди 2 години
Боко, вземи малко се спри,почини си,че умората те е налегнала много.в качеството си на какво си тръгнал да инспектираш.ми ти си като мен един обикновен човек от населението.все едно аз да тръгна и да събирам комисионата.има ли още да събираш.ако ти е препълнен шкафа,моят е празен.един съвет.ставаш вече омразен за народа български
202
12
 
15
 
! Отговори
Ханонимен преди 2 години
Герб няма алтернатива! Всеки видя колко са 'хубави' Мая, Христо, Нинова, Славчо ... правете си сметката на изборите да не настъпите пак мотиката!
201
1
 
12
 
! Отговори
До 208 преди 2 години
5% увеличение на пенсията,което предварително беше изядено от повишение на цените,колко ПЪТИ увеличение е?
200
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, нямат монопол, но е ясно, че ако искат могат да намалят цените. При Борисов никой не смееше да се подиграва с народа и да вдига тока с 20 %, парното с 30% и т.н.Просто за да управляваш държава се иска доста повече от това да вдигаш юмруци. Юмруци вдигат хулиганите в махалата и некадърните политици, които нищо друго не умеят да предложат.
199
1
 
5
 
! Отговори
Кой преди 2 години
Глупости!
198
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаос и скандали, това е днешното управление на т н нови партии, които се биеха в гърдите, че при тях ще има законност и ред, а излезе информацията, че министър Кирил Петков е назначил за юрист-консулт 24 годишната Ленка Владимирова със заплата 7 000 лв в министерството на икономиката при него.
197
2
 
6
 
! Отговори
До 211 преди 2 години
Ти пробвала ли си го или си питала Мата Хари?
196
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До190.Нито Президента нито Правителството на България имат"монопол"върху цените,че да ги определятСамо капиталиста държи монопола върху цената на стоката и има право да определя цената на стоката даже и цената на паритеАко няма спекула ще има балансПример.Според закона1евро се обменя за1.955лвНо по бюрата и в някой банки,нарушават закона със смешни мотиви,като не обменят евро по определения от закона курс(особено монети по1и2евро,като ги обменят1 лв-1евро,даже.А книжни1и2евро няма.Спекула.
195
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лоения да не са го пуснали под гаранция?
194
4
 
7
 
! Отговори
До 204 преди 2 години
Защото за саниране бяха определени 6 милиарда лева.Явно много им се е усладило предишния път,когато похарчиха над 2 милиарда за три пъти по-скъпо саниране.Е,от там,от метрото и от магистралите най-много откраднаха.Куче влачи,диря няма.,
193
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма и един дори и на половина мъж колкото е Борисов, само някакви фусита както се видя и са много тежки само у фейса.
192
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 182На приети три пъти при Борисов се вдигнаха заплатите и два пъти пенсиите. В началото на управлението му пред 2008 г минималната заплата беше 360 лв, а сега е над 650 лв.
191
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаос Бочко е в главата ти,а корупцията е твоето верую и страст.Но наглостта ти е като алчността ти-няма граници.