Борисов: В момента има само хаос, скандали и корупция

С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе Борисов
Обновена: 5 сеп 2021 12:15 | 5 сеп 2021 11:28, Елка Василева
402
Борисов: В момента има само хаос, скандали и корупция
Кадър: Facebook

В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което вчера чух, не ми го побира умът как Бойко Рашков не се е самосезирал и не започне да разпитва. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърдението на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлага 500 000 лв. на депутат от ИТН, за да се разцепиш парламентарната група.

Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг - Обзор - Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук, коментира Борисов.

Още по темата

Добре, че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

Нали имаше едни тук, дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт, каза Борисов.

Залата готова ли е?, попита той Николов. Да, чакаме министерството да натисне, защото има дребни нарушения, отвърна му кметът.

Колко блока санирахме?, продължи Борисов. 185, отвърна Николов.
Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят, допълни Борисов.

Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
3
 
3
 
! Отговори
Do 231 преди 2 години
Aide sedni malko pro4eti istoria, kogato komunistite idvat pres 44ta sofia e po4ti izravnena sas zemqta, bulgaria nqmi ni6to, vklu4itelno puti6ta. Polovinata metro e postroeno ot komunistite, po golqmata 4ast ot infrastrukturata sa6to e ot tam, nie ako bqxme nadgradili ot 89 ta do sega 6tqxme da sme super, no nie kradqxme i razru6avaxme tova koeto e postroeno togava, ta stiga naizusteni gluposti
229
3
 
9
 
! Отговори
absurd преди 2 години
Честно казано,всички управлявали последите 32 години са за бесилото
228
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей тоя ром подари над 3 млрд. наши пари на Путин! Построи му безплатно газопровод, без никакво отклонение на българска територия, а в замяна на това се отказа от още 10 години събиране на транзитни такси! После защо поскъпвал газът и цените на всичко защо били нагоре... Къде е интерконекторът с Гърция бе, тoлyпян?
227
8
 
2
 
! Отговори
Инфлуенца ментор преди 2 години
А пък да знаете през 1994 на Стоичков му е било много лошо понеже е нямал смартфон, комунистите са виновни за това
226
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само нагли партийции яли от партията могат да плюят България преди 44та. След нея са мракобесни периоди за нашата страна. Но нищо колелото се върти. Всеки ще си плати. Повече от теа партийции си заминаха млади ... кармата няма подкуп ... там си върви . Давайте напред ДЯСНА България и фостатаа на всички пречещи на родината.
225
7
 
14
 
! Отговори
absurd преди 2 години
Туквун как санирането на един апартамент излиза над 25000лв
224
13
 
8
 
! Отговори
ВАСИЛИЙ-БЪЛГРОУБИЕЦ преди 2 години
РАДЕВ - БЪЛГАРО-ПРЕДАТЕЛ+БЪЛГАРО-МРАЗЕЦ+БЪЛГАРО-РАЗЕДИНИТЕЛ.....!!!!!! .
223
2
 
3
 
! Отговори
Do 234 преди 2 години
I s kakvo to4no drupna bulgaria osven s edni 500 kilometra magistrala, za6to zdraveopazvaneto ni otdavna kolabira, nqmame strategia za bade6teto i blagodarenie na vijda ti belqne e edna dupka a sega 6te6e da zapo4va da nosi i pe4alba osven 4e 6te6e da se e izplatilo. Ta kakvo napravi spored teb bace 4e sme drapnali tolkova mnogo ?
222
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бат боко ни са тривужи вчера видехме как глупаите украинци , сърби и хамериканци са бутат по стадиони , зали ,кортове..кат ни слушат съветите на булгарскити мътиматици ша са разредят и ша устаним ний - перпазените и парити пу разни плануви ша додат тука, шъ има за нас, за теб за пруфесурити ***..ни..пу..ла..тури сичко ша са нариди
221
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
231 ти през 44та на колко беше? Аман от такива врели-некипели. Хващай си опорките и ходи ги разказвай на динозаврите, бил си там видял си.
220
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъпите гербери мислят,че като облепят панелните сгради със стереопор и сградата е саниранаНищо подобноСградата трябва да се реновира по метода в Германия а не само да се облепиЗащо е спряно ли,ами защото е далавера,затова.И много добре го знае но лаеТака само ще вкара"вълкът в кошарата"щото ако започнат ревизия на санирането от ЕС ще го,закопчат с белезници за дълго.По негово време бяха похарчени парите за санирането,което е една схема за преливане от ЕСфонда за саниране в"чекмедже
219
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Герб няма алтернатива! '' ......................... в държави като България само лидерска партия има шанс за успех и кой може да конкурира Бойко в това - Слави, SpongeBob или зеления чорап ? Затова Бойко пак ще управлява
218
9
 
8
 
! Отговори
Разбор преди 2 години
Много хора бяха доволни от направеното, но за 13 години Бойко омръзна. Да, имаше и скандали. Предизвикани основно от интересите, които засегна. Народът опита да пробва друго (както то само се нарече). Но неясно какво - едни Слави, други Мая, трети дб. Първите се оказаха страшно некадърни, а останалите - службогонци и корумпета. Затова на есен Бойко ще се завърне. Много гласували преди десет години за него, после залитнали към горните, ще го подкрепят пак. Трябва стабилност. Иначе зимата ще е ад!
217
3
 
3
 
! Отговори
За починалит българи преди 2 години
2020-19 000 починали от ковид 19..... От други болести-няма починали...... Стъкмистика..
216
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България последните 12г просперира толкова , колкото неможа 20г преди това. ЗАТОВА е тази злоба към ББ. Някой кръгове неискат силна държава с стабилни финанси. Искат да сте бедни и потиснати, така сте послушни. Ама вие сами на сила се връщате там, където бяхте.
215
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъпитегерберкдкмислят,че като облепят панелните сгради със стереопор и сградата е санирана.Нищо подобно.Сградата трябва да се реновира по метода Германия а не само да се облечи.Защо е спряно ли,ами защото е далавера,затова.И Тиквата много добре го знае ама лае.Така само ще вкара"вълкът в кошарата"щото ако започнат ревизия на санирането от ЕС ще го,закопчат с белезници за дълго.По негово време бяха похарчени парите за санирането,което е една схема за преливане от ЕСфонда за саниране в"чекмеджета"
214
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите винаги разбиват България, когато иска да става силна. През 1944 е същото положението. Те са като хиените могат да чакат дълго докато стъпите на криво. После се нахвърлят. Мислете добре, как гласувате...псоле връщането е трудно.
213
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
219 ти кат лъжеш вярваш ли си? Първата зима като хората свалиха тиквата беше точно заради сметките. Тиквун се направи че вдига кръвно. Трябва да си адски нагъл *** да се набуташ на избори след това и после пак, защото знае че му е уредено.
212
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12 години Борисов-най-бедни,най-болни,най-голяма корупция,смъртност по-висока от през време на воините,повече има ли какво да се коментира
211
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
политически труп ..аийе вън,времето ще ти даде оценка ,а не платените ти медии