Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?

Радев нарушава конституцията ежедневно, заяви лидерът на ГЕРБ
5 сеп 2021 14:29, Елка Василева
439
Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?
Снимка: архив, БГНЕС

В условия на диктатура, в каквато е България, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва - тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В държавата има само хаос, скандали и корупция. каза Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Още по темата

Борисов коментира и заплахата за живота на председателят на Народното събрание Ива Митева. Според него тя е била измислена, а целта - да се отклони вниманието от сериозните проблеми пред страната.

Борисов коментира пред журналисти и твърденията на председателя на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлагала 500 хил. лв. за "покупка" на депутати от партията.

"И аз се чудя как този блюстител на правото министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС, Радев. И премиерът не се намесва. Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?", попита лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
367
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Я па ти: Явно комунистическите чалъми се предават по наследство, какво е построено от бойко? Къде видя нещо такова? Посочи едно нещо което е строено с негови лични пари или с негов труд защото аз за такова нещо не съм чувал, а малкото което той си приписва като негова заслуга е строено с нашите пари, но се разпада още преди да е пуснато в експлоатация!
366
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случайно съвпадение ли е заплахата срещу Митева и листчето с подкупа?Кой има най-голям интерес да разцепи ИТН?И кой има най-много пари,за да го направи?Това е Бойко Борисов,а не Т.Дончева.
365
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идва времето на Кирил Петков. Беснейте герберопитекантропи
364
0
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Всички партии се оляха. Без изключение. Не само Герб, ДПС и БСП. И "партиите на протеста" се оляха. Просто всички са маскари (както е казал бай ***), за кого да гласуваш? Всичките ни партии в момента станаха за смях!
363
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Татяна Дончева за какво и е да купи депутати Това да не си ти като ти трябваха малко и купи всичките на Бареков?Те има 13 трябва да купят още 108 броя пак к твойте лъжи мутро ама няма кой да ти вярва
362
13
 
10
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
Толупа се е разбрал с Тошо джуджето. Целта е ясна да намали броя на партиите, за да се коалира Бойко с ДПС и Славчовите ***.
361
21
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Този съвсем е изтрещял! Скоро ще обвини президента, че има бури в САЩ и, че не е сезирал правителството на САЩ за циклоните които заформя до бреговете им! Луд дядка страдащ от старческа деменция, това е бойко!
360
14
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Някой ще каже ли на бившия (слава богу) министър председател, че в парламентарна република президента не е прокуратура, че да разследва обвинения в опит за корупция на партиен член от една партия ( с която той няма нищо общо дори) от друг член на друга партия ( с която също няма нищо общо)? Срамота е да не знае елементарни неща за разделението на властите в държавата която до скоро управляваше!
359
19
 
21
 
! Отговори
МНОГО МИ е ИНТЕРЕСНО преди 2 години
ТОЗ ДАЛИ МОЖ ДА спи нощем,не го ли СЪРБИ ОдЗАД,КАТО ЗНАМ КОЛКО ХИЛЯДИ ГО ПСУВАТ КАТО ПЪТУВАТ ПО РАЗОРАНИТЕ МУ МАГИСТРАЛИ из БУЛГАРИЯ!!!!
358
21
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Примитивна тролска помия! Че кой не разбра, че чекмеджетата са ченгеджийска постановка, зад която стоят ДС-сектата на Радев! А при тази криза, сигурен съм , че коя е Мата Хари е "най-важният" въпрос в държавата! Скъпи тролики, за десет години управление, щом успяхте да се хванете само за Мата Хари, това направо си е комплимент за управлението Борисов!
357
15
 
16
 
! Отговори
някой да НАПОМНИ на преди 2 години
ТОЗ,ЧЕ СКОРО ЩЕ ТРеБВА ДА ДАВА ПОКАЗАНИЯ ЗА чекмеЖетата,МАТА ХАРлИ и ТЪЙ НАТАТЪК!!!!
356
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, Боко оставил розовата тениска, а така му отива! Дълго ще помним сакралните му думи "Вие сте прости и аз съм ***...". Второто е абсолютно вярно!
355
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да идети на Бойко Борисов чучунгата
354
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Превод за плебса: чрез Слави, Радев цели да дискредитира всички останали партии и да смени модела от парламентарна към президентска република, което вече се случва.
353
19
 
26
 
! Отговори
noname преди 2 години
Тиквата пак изкочи от храстите и почна да говори глупости. Тикво, ти, Герб и ДПС сте олицитворениена корупцията.
352
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 375.....Опитал си се да напишеш нещо, ама не теи се е получило. Опитай пак, ама не бързай, помисли, ако можеш! "Дой хода" на опера, защото го покани колегата му Ван Белен. А Боко през живота си не е стъпвал в опера, прочел е една книга, ама го траяхте и сега още му се радвате! Акълът ти стига до един чорап!
351
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че тая откъде толкова да има ,тоя циркаджия само пари му в главата ,за това си гласуваха 10 000 лв заплати
350
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов, не се прави на ощипана мома, Борисов.
349
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Намразил си бил името! Да знае колко милиона българи го мразят това име, лошо ще му стане въпреки, че срама си няма, този гьон сурат!
348
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фейка взе да избледнява, а реалността на Радев ще ви отрезви по джоба и директно в *** ви неграмотници берачи на ягоди и роби от сивата икономика, обожавам да гледам как продължавате да се мъчите.