Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?

Радев нарушава конституцията ежедневно, заяви лидерът на ГЕРБ
5 сеп 2021 14:29, Елка Василева
439
Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?
Снимка: архив, БГНЕС

В условия на диктатура, в каквато е България, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва - тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В държавата има само хаос, скандали и корупция. каза Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Още по темата

Борисов коментира и заплахата за живота на председателят на Народното събрание Ива Митева. Според него тя е била измислена, а целта - да се отклони вниманието от сериозните проблеми пред страната.

Борисов коментира пред журналисти и твърденията на председателя на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлагала 500 хил. лв. за "покупка" на депутати от партията.

"И аз се чудя как този блюстител на правото министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС, Радев. И премиерът не се намесва. Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?", попита лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сатрапа БорисовНапиши ми имената на убитите?
326
11
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До До ПросТо То....знаеш ли?...За мен ще е голямо удоволствие ако "електората" върне Толупина от Банкя на власт!..Честно!...Нека да го върне!.../ако успее..Защото ЗОРЛЕМ никой не може да стане "премиерин"../...Обаче аз щепочерпя,ако Тиквун го калесат отново за "мин.придсидатиль" въпреки,че тоя дори НЕ Е И ДЕПУТАТ!..Но да допуснем ХИПОТЕТИЧНО...Ето тук заявявам,че ако това стане,ще почерпя всеки,който излезне от анонимността си !..Не че ме интересува,но да черпиш "анонимван" си е доста трудна за
325
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТоИ кои са тия заеми за милиарди? На сайта на БНБ пише, че дълга е 8 млрд и това включва и вътрешния дълга на страната. Ограмоти се малко преди да пишеш глупости.
324
7
 
8
 
! Отговори
Софиянец преди 2 години
Днес излиза информация за нова далавера в служебното правителство - Кирил Петков, министър на икономиката е купил наскоро апартамент в центъра на София на ул Шишман, където знаем, че за утре на имотите започват от 3 000 евро квадрата.
323
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако наистина имахте нещо стещу мафиотската групировка щяхте отдавна да ги разследвате, но истината е, че срещу ГЕРБ нямате нищо.По-скоро вас ще ви разследват за подкупите, които давате на депутати в парламента!
322
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До ПросТо ТоЗа другите може ама Маджо.....хахахахаха :)) Бойко изрита всички от ВИС-2, разбира се ги предупредиха прокурорите, преди да ги изритат, да се подготвят както се вика......хахахаха :))) Маджо не може с пръст да го пипнеш, той реже и коли, нема да споменавам имотите му по Южното Черноморие, просто нема нужда :)))
321
18
 
16
 
! Отговори
До ПросТо То преди 2 години
Този, когото наричаш "БанкянскиДебил", е най-успешният премиер на Прехода , и затова "електората" все него е избирал три пъти поред ! И не се притеснявай кого ще избере същият този "електорат" на следващите избори! Няма да е изненада!
320
15
 
16
 
! Отговори
До 344 преди 2 години
Кой Радев, ония който в най-голямата пандемия насъскваше агитките на Черепа да пуснат кръв на полицаите? Ония Радев , които от Шипка се подиграваше с вируса, и след това го изритаха от Естония като бездомно куче? Ония Радев ли, който циклеше на ченгеджийските постановки с кюлчета и чекмеджета? Ония Радев ли ,който назначи любовницата си на два щата във ВВС...? За същият Радев ли става въпрос?
319
5
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До До ПросТо То...Статията е за БанкянскияДебил,за това и НЕГО визирам !..Когато стане въпрос за тия,които споменаваш,аз пръв ще те подкрепя!...И не заради "милионите,хвърлени на вятъра за избори"..Изборите са една от характеристиките на демократичното общество!...Ако се наложи,ще се повтарят и повтарят..Проблема е друг:..-Че НИЕ-"електората",не можем да се разберем "на кой кон да заложим"...И както показва историята,традицията е да заложим на най-куция..После се чудим какво става..
318
3
 
16
 
! Отговори
До ПросТо То преди 2 години
За Борисов разбрахме, а сега обърни внимание на тези, които трети избори пилеят народна пара, че не могат да делнат баницата! Колко стотици милиони ще хвърлят на вятъра , сам ги сметни! И това е само за да се харесат на Черепа, Прокопито, Маджо ,или Белградския Беглец...! От тях никой не иска да управлява!
317
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Постоянно се натякваше от троловете, крадец, крадец, крадец, и в подходящия момент, прас постановката с кюлчетата, така се прави от комунистическите *** гнусни, и почти успяха.
316
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Отговор 341Еми ако требва да разнищваме Нинчето, Ристо, генерал Атанасов от ДС, Доган като верен служител от оно време на ДС, нема да останат хора у държавата.....хахахахаха :)))
315
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А агент Рашо мълчи като женски полов орган каквото е и цялото служебно правителство а ушатия чака да отмине бурята скрил се е на вицето под полата Само така Баце идва като торнадо ще ви измете до един леваци
314
4
 
12
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До А Бее...Забрави за къщата в Барселона, острова в Гърция, и най-важният въпрос , коя е Мата Хари...! Все ченгеджийски постановки! И какво ни предлагаш, да чакаме "доказателствата" на Рашков, че това да обърнем внимание на изцепките на Тошко? Ти сам ,верваш ли си?
313
0
 
10
 
! Отговори
Народна песен преди 2 години
Събрали се Тошко и Татяна,.... и стана тя, каквато стана !
312
11
 
8
 
! Отговори
абее преди 2 години
абе сега е по важно да махнем от политиката човека който има снимки със социалиста Тато има и със СИК мутрите от прехода със Цар Симеон и снимки със шкафче пълно с подкупи до което спинка сладко като бебе. после ше търсиме кусурите и на Тошко и на Слави чалгаря и драскачите му
311
6
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
до Напблюдател:..-така ли изглеждат нещата в милата ни Татковина за един наблюдател,покатерен на некоя планина на Марс?..Както и да е..Тиквун НАИСТИНА няма и намерение повече да БРЪЧКА НЕЩАТА в България!..Той се НАКРАДЕ ЯКО,АМОРТИЗИРА СЕ,"приятелите " му от Европа и света го ЗАБРАВИХА,доведе СОЦИУМА до нивото на Гочоолу,Дочоолу и Данко Хаирсъзина,загроби ни с огромни ЗАЕМИ за милиарди,..и не на последно място ,се побърка невъзвратимо..Та сега се моли Каскетя да диша,че катурат ли го,лошо му се
310
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не питам ***, просто казвам, нали схващаш разликата......хахахахахаха :))) Нали знаеш, че мога да те направя на нищо, съветвам те да не се опитваш, просто ще те боли после, гледам да съм хрисим челяк :)))
309
0
 
13
 
! Отговори
До 325 преди 2 години
Ами ИТН като са "аполитични", какво търсят в политиката, Бе? Само не ми изкарвай Чалгата чист, че всички знаем как се кланяше и на Васил Илиев, и на Илия Павлов, Сашо Дончев ..! По сервилно същество не се е появявало в политиката! Цял живот ,други му пишат сценариите;
308
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що питаш.Вашия да не е по малък?тъ......