Хаджигенов: Шоуто на Тошко и Татяна ще им се получи по-добре

От другата протестна партия ДБ отказаха коментар
5 сеп 2021 21:30, Анисия Иванова
168

Кой е представителят от ИТН, който е получил бележката с предложението Татяна Дончева да се отцепи от партията на Трифонов, но и да привлече със себе си Ива Митева и Иван Хиновски - все още отговор на този въпрос няма. Депутатът от ИТН Любомир Каримански заяви, че не знае за случая.

"Най-вероятно и тя бълнува нещо или пък не знам как ѝ се привиждат нещата. Но друго е по-важно, не мога да премина с мълчание обидите и нападките към Ива Митева. Смятам, че са непристойни", посочи той.

Още по темата

Днес Дончева отказа да коментира темата, но в телефонен разговор за Bulgaria ON AIR заяви: "Да си гонят топката, която си ритнаха сами".

Коментар по темата направи и адвокат Николай Хаджигенов.

"Ако трябва да сме сериозни, според мен Тошко Йорданов и Татяна Дончева трябва да се вземат ръка за ръка и да започнат да живеят заедно. Шоуто ще им се получи по-добре", посочи той.

От другата протестна партия ДБ отказаха да вземат отношение дали скандалната история, разказана от Тошко Йорданов, ще се превърне в повратна точка и ще разруши евентуална коалиция за съставяне на правителство в следващото НС още преди да е избран 47-ия парламент.

Повече по темата вижте в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този е най анти парламент.. с най противните и нагли депутати , некомпетентни, арогантни и невъзпитани, ако и сега българинът не прецени добре за кого да гласува ни чака всички глад, мизерия и болести
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджигенов как е, изчартахте ли се?
27
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджионзи, на теб третия пол ще ти се получи също добре...
26
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста е отвратителен на снимката.
25
12
 
27
 
! Отговори
Виктор преди 2 години
Държавника,истинския лидер Борисов който няма аналог в България предизвиква такава буря от омраза и завист,че на повърхността изплува цялата мръсотия от негодници и По-Мия...Ри жадни за власт.
24
34
 
12
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
А защо Гешев още мълчи за кюлчетата и пачките и за 70-те милиона от черепа за Бойко и Горанов.И за проспаните 700 милиона данъци от черепа?Защо бе,герберуго?
23
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко африкански е психар. Пълен Ку-ку. Партиите на протеста стават само да протестират. Некадърници са
22
19
 
8
 
! Отговори
123 преди 2 години
ИТН пак громи противниците на ГЕРБ/ДПС... колко удобно
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия 13 те можеха с маршрутка да ходят на работа,сега може и на стоп да ходят!
20
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виж ти!Когато Боко си купуваше подкрепа с милиони всички мълчаха като пръ..ня в га.щи,а сега са ревнали за недоказани твърдения от един Тошко.
19
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето това е проблемът. Хората продължават да гласуват за едни и същи партии. Сега имаха 2 пъти възможност да вкарат нови партии и те пак гласуваха за старите а от новите вкараха най калпавата партия.
18
25
 
2
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
Обратното е вярно!
17
15
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички освен ГЕРБ са *** б'оклуци, които саботират държавата с поведението си.
16
10
 
25
 
! Отговори
Даа преди 2 години
На следващите избори гласувайте за партията на Васил Божков. Той наистина ще ви оправи, ама както трябва!
15
8
 
35
 
! Отговори
Корупция Радев преди 2 години
Става въпрос за корупция в особено големи размери, за подкупи в размер на половин милион лева. Защо мълчат Бойко Рашков и Румен Радев?
14
2
 
29
 
! Отговори
noname преди 2 години
Набедения за "адвокат" от НБУ, да каже като е лъжа, защо тогава създадоха нова партия без Мая и Дончева , когато излезе на светло схемата им. Аман от бок.луци.
13
7
 
29
 
! Отговори
О, божке преди 2 години
Някакъв *** сценарист не допринесъл с нищо вече половин година, освен с интриги се кара с една стара чанта, която за десетки години не е допринесла нищо. И познайте кой е виновен и в основата на всичко? Е, Бойко Борисов. Абе, тези може ли да са толкова късогледи? Правят, струват, карат се и накрая Борисов виновен. Той без да иска ще се върне на есен. Те ще го върнат, те. Големи ***, ей. Наистина като се сетя, че цели ДВА пъти влизат в НС. Стотици хиляди гласуват доверие на такива..
12
3
 
31
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
До 7 Хайде бе ,я стига си се оправдавал с тия *** аргументи.Ако гласуваш за такива улични и учиндолски мошеници,естествено ,че ще ти кажат-вие си ги избрахте.Какво още искаш да се случи в България,че да се ориентираш за кого да гласуваш а?Който не гласува няма право да се обажда,камо ли да има някакви претенции
11
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като прибавим и шоуто на джитко бибитков ,цирка става пълен.
10
4
 
42
 
! Отговори
до №12 преди 2 години
:D Така си беше. Гешев го направи на мармалад и накрая му каза директно в очите, че ЕС препоръчва на България закон за лобизма, където действащи адвокати (с клиенти престъпници) да не може да стават депутати (и да пишат закони в тяхна полза).