Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички

Прекали с разни приказки да лъже по нас, допълни той
Обновена: 5 сеп 2021 22:59 | 5 сеп 2021 22:50, Анисия Иванова
275
Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов отново коментира скандала с Татяна Дончева, която отрече неговите твърдения пред БНР, че е опитвала да подкупи депутати от ИТН с цел да разцепи парламентарната група.

"Казах, че има запис, че е била на тази среща, да размахвала е едни листчета с едни цифрички, заяви Йорданов и добави: "Дончева най-добре да спре да говори. Тя прекали с разни приказки да лъже по нас, а всъщност тя е човекът, който прави такива неща. Тя е водила някакъв разговор, в който се е опитала да разцепи групата, да ги убеждава да напускат, да ходят евентуално като министри в третия мандат, така че това е грозна работа".

Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има си закони в тази страна, каза той по повод заплахите към председателя на НС Ива Митева.

Още по темата

"Деянието не е за похвала - оттам нататък си има органи в държавата, които трябва да се занимават с това, подчерта Йорданов в Чирпан, където бе по повод празниците за Съединението.

На въпрос дали заплахата би могла да е поръчка, той отговори: "Има странно съвпадение кога се случи това - когато два дена подред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, БСП и ДПС се опитваха да го саботират през цялото време".

 "Дали някой от тях е засилил този човек, защото знаете, че хора, които са общо взето встрани от обществото са лесно манипулируеми, не знам, за това си има разследващи органи. Сигналът го оповестих със съгласието на г-жа Митева, така че нищо лошо не се случи от това и е по-добре нещата да са пред вас и пред българските граждани", каза още той.

За първи път имаме заплаха към председател на НС, към г-жа Ива Митева, която е един професионалист, единственият й проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази заплаха, допълни Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
0
 
2
 
! Отговори
сравнението преди 2 години
Преди години поради много дела за обида водени по различни съдилища ВКС излезе стълкувателно решение,че медицинските диагнози ***,ембицил,*** не са обида!Та всеки сам може да направи обосновано предположение по думите на Цвйки,че Тошето е...
205
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, стига, бе!!!! Пак ли???? Абе, спрете да крадете бананчето Тошко Африкански, че много съ нервира и си губи "мисълта"!
204
0
 
7
 
! Отговори
Анимационен мишок преди 2 години
луд с картечница
203
0
 
15
 
! Отговори
Бунгар преди 2 години
Тошко е Велик....в очите на слепите.
202
0
 
22
 
! Отговори
анонимен1 преди 2 години
Моля, на трибуните да застанат хора които могат да се изразяват на книжовен български език и да представляват България на високо ниво. Каква е тази простотия и мутренко-махленско поведение. Колко още по-надолу?
201
1
 
8
 
! Отговори
Тоалетната хартия преди 2 години
Хит на пазара салфетки с цифрички, за всички от сърце
200
2
 
22
 
! Отговори
Bul gur преди 2 години
Тошко да слага картите на масата.Стига е пускал кйор фишеци и зарибявал балъците да гласуват в тяхна подкрепа.Доказаха се като абсолютни некадърници.Не трябва много акъл ,за да се прецени ,че нищо не могат да сътворят,освен да плюят на посоки.По добре да видят себе си,отколкото да осъждат ГЕРБ.
199
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези се състезават кой лъжи повече, такива долни интриги и подливане на вода не е имало в историята на България, ще ви накажем пред урните!
198
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами що не пуснете сигнал до полицията,бе Тошко?
197
0
 
20
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ВСИЧКО Е ЗА ВДИГАНЕ НА РЕЙТИНГА ПО СПЕШНА ГОЛЯМА НУЖДА!!!
196
0
 
15
 
! Отговори
Цццц преди 2 години
ВЕРВАМЕ ВИ! Другият път се напънете повече! Напишете поне едни цифрички върху едно листче и го размахайте пред камерите. Това повече ще хване !
195
0
 
18
 
! Отговори
Майна преди 2 години
АКО Е ТАКА - ДАЙТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!! Ама май нямате?! А така всичко се обръща против вас, аман от некадърност във всяко едно отношение!!
194
0
 
20
 
! Отговори
ДртПрч преди 2 години
Жалкото шоу на сценаристите! Нищо чудно, че никой не им гледа телевизията - пълна липса на белетристичен талант.
193
0
 
22
 
! Отговори
До кога..... преди 2 години
ще ни занимавате с този шебек и с просташкото му поведение.
192
1
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Тоше, оля се, Тоше.
191
2
 
23
 
! Отговори
ПЯК преди 2 години
Е тоя ли сценарий измъдриха и уйдурдисаха тия капЪти.... А иначе ... Ей стана ... тожко сценаришчето наречен гальовно ПЯK (Пpo3т ямболски кaпЪт) смени ***(ПP03ТА KЪРДЖAЛИЙCKА пЪтka)...
190
16
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Манипулаторите изместиха фокуса на вниманието от кражбите на ГЕРБ и некадърното им управление към някакви маловажни измислици. Класика
189
4
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
компенсира ръст с ръсене на прос-то-тии тези не трябва да влизат повече в нс ида им се плаща за телевизията
188
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха така, наритайте 3адника на устатият и ненаситен Мултихипопотам !
187
6
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
То и Наполеон е бил...нисък,ама подпали цяла Европа на времето и стигна чак до МоскваТака че,никой да не си прави майтап с Тошко Ямболски,че не е знае на къде ще избие...таланта му.