Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички

Прекали с разни приказки да лъже по нас, допълни той
Обновена: 5 сеп 2021 22:59 | 5 сеп 2021 22:50, Анисия Иванова
275
Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов отново коментира скандала с Татяна Дончева, която отрече неговите твърдения пред БНР, че е опитвала да подкупи депутати от ИТН с цел да разцепи парламентарната група.

"Казах, че има запис, че е била на тази среща, да размахвала е едни листчета с едни цифрички, заяви Йорданов и добави: "Дончева най-добре да спре да говори. Тя прекали с разни приказки да лъже по нас, а всъщност тя е човекът, който прави такива неща. Тя е водила някакъв разговор, в който се е опитала да разцепи групата, да ги убеждава да напускат, да ходят евентуално като министри в третия мандат, така че това е грозна работа".

Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има си закони в тази страна, каза той по повод заплахите към председателя на НС Ива Митева.

Още по темата

"Деянието не е за похвала - оттам нататък си има органи в държавата, които трябва да се занимават с това, подчерта Йорданов в Чирпан, където бе по повод празниците за Съединението.

На въпрос дали заплахата би могла да е поръчка, той отговори: "Има странно съвпадение кога се случи това - когато два дена подред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, БСП и ДПС се опитваха да го саботират през цялото време".

 "Дали някой от тях е засилил този човек, защото знаете, че хора, които са общо взето встрани от обществото са лесно манипулируеми, не знам, за това си има разследващи органи. Сигналът го оповестих със съгласието на г-жа Митева, така че нищо лошо не се случи от това и е по-добре нещата да са пред вас и пред българските граждани", каза още той.

За първи път имаме заплаха към председател на НС, към г-жа Ива Митева, която е един професионалист, единственият й проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази заплаха, допълни Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...или мислите, че ГЕРБ не е Мафия? Помислете пак.
125
16
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимензаплахата е факт!..и като познаваме профила на мафията дпс-гроб-дс...хората са убедени... само те наемат крадци и гладни за подобни услуги...и въпроса е кой...плати на крадеца да отправя заплахи...и плямпаха е...просташко по дпс гроб..или имаш аргументи...или...си платил и се държиш като бай *** вменяващ...народняшки...а да забравяте,че живеем в глобален свят...САЩ най развитата технологична...и няма манипулации...сайтчета на руски и гроб ни манипулират...отговора ще е жесток...
124
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ=Мафия
123
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дааааам, те и за заплахите срещу Ива Митева плямпаха много, но... не стана както плямпаха.
122
17
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Време за промянахаха...толкова сте безпомощни...да се разцепи семейство...за да устрой мафията гроб и чужди...масово за ИТН...ако обичате България...да им дадем шанс...не се ли справят...ще ги свалим...империи сме погубвали...матрицата от 30 години само ни ограбва...едни и същи...крадци и предатели!!!
121
8
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и да плющите минуси руските и..аверите им...ама децата ви със замъци в...САЩ...Кралството,ограбени от Народите ви,предварително благодаря за минусите...и ограбеното...проспериращите"борещи"се за Справдливост...ви приемат...парите...отбори...спонсори...ицемерието ви води Света ни към гибел...минавате Хитлер и Сталин едновременно...празни от към съдържание...демокрация...Справедливост,Свобода,Солидарност...само парите ви са важни...е за нас...Живота даден ни от Бог като Свободни,убивате ни с вирус
120
13
 
9
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
ИТН наистина трябва да се разцепи, за да се отделят разумните хора от шоумените. Ако Татяна Дончева се е опитала да го направи, е вършела нещо полезно. Ако се беше получило, сега щяхме да имаме правителство на промяната и нямаше пак да ходим на избори. Това все пак ще трябва да стане, но по трудният начин - тогава когато в НС се получи мнозинство без ГЕРБ, ИТН и ДПС. След колко избори ще се получи, е трудно да се каже.
119
7
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До ББза секунди ме накацаха минусите на руските...е забавлявам се бре,вие сте умните и богатите...аз съм само Свободен и мечтая за Справедлив Свят...в който да живеят децата ни като прятели...ама нвие си искате...да убивате безнаказано...съюзници на дявола сте...е децата на Бог ви чакаме!
118
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страшно е. С толкова герберунгелска измeт в коментарите.
117
11
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
няма да могат да излетят китайските...ламарини...с каквато и газ да ги пълнят руските обслужващи ги...игрете опасни игри...и децата ви обитават света които водите към унищожение...или Справедлив...или да го погребем!!!
116
13
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименбден духаом...нещо САЩ ли,отказалите се от Свободата си Авганци...Света е прекалено голяв...предизвикателствата...сега китайците ще се грижат за тях...с руска...САЩ...ами децата им ще са щастливи и ще работят за просперитета на САЩ...е ще се справят с враговете разделящи обществото и Народа на САЩ...и САЩ...ще отговорят с...реални атаки на въоръжените си...срещу всяко посегателство срещу Народа на САЩ...без значение дали е китай или русия...дайте ни повод...моля!!!..не е заплаха...
115
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Измeт, тотална герберастка измeт! Навсякъде! Ужас...
114
16
 
7
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Всички тези интриги,които стават миришат на Тиквата на седалището. Със всяко действие не зависимо какво говорят ИТН правят всичко във негова полза,понеже са проект на Банската Торбъ. За пари Славуца Папуца ще продаде и майка си. Не ,че другите са стока,ама па това и кьорав ще го види.
113
10
 
6
 
! Отговори
US Immigrant преди 2 години
Сред всички проздтаци и проздтачки от политическата сцена, Баце започва да ми изглежда действително като Светец и Великомъченик.
112
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пропо понеже съм от епопея на забравените сега се пробудих и влезнах в ритмично състояние дем ек писна ми от зоопарка в борисовата
111
6
 
6
 
! Отговори
US Immigrant преди 2 години
Наполеон е бил заточен на един много хубав остров, от който няма завръщане. Защо ли тези наши кретенясали полит-дюмбели не бъдат изпратени там на разпявка и за вечни времена.
110
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото до политиците един еднопосочен билет и на Хаваи без право на завръщане объркали са държавата
109
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко дамкемси като ония с извънземната любов и парите Абе младеж недей като тях голяма грешка си колкото до тия дето ми мрънкат знам едно кои по говори тях не знам но са добри говорители на маиката природа имат дар божи човек не може да се оплаче няма друго мнение освен на санитаря тои е президента другите слушат и моето мнение нее важно за тях аз трябва да слушам санитаря
108
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Несметна герберастка измeт в коментарите, поддържаща гербопитеците. Няма прошка за вас.
107
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Или комфортът на бат Гойко е по-важен от здравето на нацията?