Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички

Прекали с разни приказки да лъже по нас, допълни той
Обновена: 5 сеп 2021 22:59 | 5 сеп 2021 22:50, Анисия Иванова
275
Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов отново коментира скандала с Татяна Дончева, която отрече неговите твърдения пред БНР, че е опитвала да подкупи депутати от ИТН с цел да разцепи парламентарната група.

"Казах, че има запис, че е била на тази среща, да размахвала е едни листчета с едни цифрички, заяви Йорданов и добави: "Дончева най-добре да спре да говори. Тя прекали с разни приказки да лъже по нас, а всъщност тя е човекът, който прави такива неща. Тя е водила някакъв разговор, в който се е опитала да разцепи групата, да ги убеждава да напускат, да ходят евентуално като министри в третия мандат, така че това е грозна работа".

Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има си закони в тази страна, каза той по повод заплахите към председателя на НС Ива Митева.

Още по темата

"Деянието не е за похвала - оттам нататък си има органи в държавата, които трябва да се занимават с това, подчерта Йорданов в Чирпан, където бе по повод празниците за Съединението.

На въпрос дали заплахата би могла да е поръчка, той отговори: "Има странно съвпадение кога се случи това - когато два дена подред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, БСП и ДПС се опитваха да го саботират през цялото време".

 "Дали някой от тях е засилил този човек, защото знаете, че хора, които са общо взето встрани от обществото са лесно манипулируеми, не знам, за това си има разследващи органи. Сигналът го оповестих със съгласието на г-жа Митева, така че нищо лошо не се случи от това и е по-добре нещата да са пред вас и пред българските граждани", каза още той.

За първи път имаме заплаха към председател на НС, към г-жа Ива Митева, която е един професионалист, единственият й проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази заплаха, допълни Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
8
 
0
 
! Отговори
Значи аз обяснявам: преди 2 години
Разбирате ли става на въпрос за човека с църковната свещ в *** само и само да ме прецака ще се предаде в Международния военен трибунал! Все съм трепал крале в тоя свят, обаче като това рядко *** без капка чест в мозъка му не съм виждал! След 80 години най-долни извращения ще каже аз бях и ще се предаде....
105
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо герберунгелите и депесарите начело с бс(к)п не подложиха на гласуване предложението на ИТН главните редактори на всички новинарски медии да носят отговорност за публикациите в техните медии? Мммм?
104
3
 
0
 
! Отговори
Геройчна бъркотия преди 2 години
Усложненията са от сорта на това, че всички искат да му видят сметката всеки по различни причини и няма никой дето да не го иска мъртъв. Плюс това на моя човек му отразиха пътя иначе почти го приби в Норвегия ....ама нечия ръка се намеси....
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми те ние си отиваме вече се разделят и са извън парламента , следващите измамници търсят наивници ( национален кастинг ) ще ги последват. Бях загубил надежда в демокрацията , но се оказа добра система , дава шанс намърдалите се в парламента навлеци да си покажат умността и да бъдат наритани на бунището , дето им е мястото. Това важи и за Сащ , видя се будната кома талибаден ( избран от пощенските гълъби ) колко е некомпетентен.
102
4
 
3
 
! Отговори
Още интерпретации: преди 2 години
Елъъъъъъъъън! По твоятаааааа линия е четвъртата част! .....
101
6
 
2
 
! Отговори
Още интерпретации: преди 2 години
Отрязаната глава на Мимир - Тоя брат като умре в цял свят и в Асгард ще има празненство невиждано. Зевс: Всичките богове на Олимп претрепа, един продукт на Третия райх не можа, даже и Балдир не можа да убиеш война да има ...Кратос: Той може да умре само от определена ситуация ... Хмммм...Старгатр: Не съм отказал ... Просто възникнаха усложнения ...
100
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До ДНЕСда ...поздравления...обаче...антибългарските преобладават...руските и сърбомански служби могат да ви плющят минуси десетки...за секунди!..парички...свободия...или пък...начин САЩ да разпознаят...истинските...ще се разбере...въпрос на време,Обичайте България...винаги се връщате...и парите ви нямат значение...обичта към Нрода ни е важна!Народ сме...Братя сме!
99
5
 
1
 
! Отговори
Интерпретации: преди 2 години
Мейсън Сторм - Пропуснах! Аз никога не пропускам, значи са по-малки от колкото си мислех!Робокоп: Кажете на Маклейн, че сега е третата част на Умирай трудно, ама не в САЩ, а е в България.Анакин Скайуокър: хххххххъъъъъъ и хххххххххъъъъъъ хъъъъъъъ аз съм зъл обаче от тоя ме е гнус!Елън Рипли - Ела при мама! Третата част ли е?
98
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бьлгаро убийците така неохотно и разпалено станаха антиваксьри.Абе такава фантасмагория са измислили ваксинираните ще станат пак хумоноиди.
97
6
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
нима едни възрастни...чалгарки професорки...не ни лъжад всеки ден по тв-та...как...мечтата им боко е най великият...без него слънцето ще угасне...чалгарки...за дребни пари...и програми...ЕС е грешен...и се самоубива...за съжаление на Народите ни!...предават го зависими политици от путин!!!САЩ са единствената надежда на Човечеството ни...и те се огъват!...сами са
96
3
 
3
 
! Отговори
До ДНЕС преди 2 години
Благодаря ви, поне доказвате ясно, че цензурата тук не се дирижира от привърженици на предишните управляващи !
95
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименама то султано не обяви ли Апостола за...чапкънин?...какво да очакваме от гроб...не вместващите се в матрицата...са...или чалгари...или луди...или...те са Достайни и почтенни...и ДС,КГБ и...институтите им ще направят всичко възможно да ги чернят...за да се зависими от тях!...чалгари...ама боко возеше едни леки...чалгарки с правителственият...и се хвалеше,и плащаше с вашите данъци...нещо...двоен аршин...!
94
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не е било по лесно да се почустваш свободен. Просто сваляте маската от лицето си и бършете подметките си. Правете си селфита как ги пускате в коша и ги унищожавате ритуално по различни начини. Маските не предпазват, те са окултно-ритуални и са символ на поробването ви. ВИЕ РОБИ ЛИ СТЕ?! Пландемията ще ви освободи. За да сложим маски, трябваше гадовете да свалят техните. Вече ги знаем кои са.
93
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С цифрички или без логиката сочи, че итн ще се разпадне, въпросът не е дали, а как и кога? Просто защото лидерът им е кукла на конци, а мислещите хора не искат да бъдат затваряни и ограничавани в рамките на неговата глупост, гордост, безотговорност и невежество.
92
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НСО са академици от от академията на науките още лие там дето маиор Костов го варди а брат му луд
91
2
 
1
 
! Отговори
Още интерпретации: преди 2 години
Джон Маклейн - Абе не убихме ли Саймън в третата част!Мейсън Сторм - О Върнаааан, къде си Върнан! Дъч: Бяга към хеликоптера!Джон Уик: Вижте, че е много стар не като Виго. Цял хор от екшън герой:СТРЕЛЯЙ И ПОСЛЕ ЗАДАВАЙ ВЪПРОСИ.
90
7
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До ББхаха веднага ми лепнаха минусите русите и сърбомането...имат само пропагандата...по гьобелс...ама и ще свършат като него!!!
89
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ай стига с тая заплашваната,сценки.Отконяване на вниманието.Когато разглеждали закона за НСО,я погледнали .Че НСО не е за новоизлюпени чалгари които не разбират спецификата.Въпреки,че с него искат да завоалират основната мафиотска поръчка и на чорапа прехвърлянето т.е. унищожаване БЗСв за да лишат гл.прокурор от охрана и разгонят свидетелите срещу ОПГ.Втора серия закриване на спец прокуратурата,не може олигарси,мафия да се разследват,хората изнесли 51 млрд в офшорки,"честно" продобити и изпрани
88
9
 
6
 
! Отговори
sd преди 2 години
това че тошко е луд а ча-лгарите невменяеми не променя факта че герб са крадци на държавни пари и престъпници.От това че от ИТН нищо не става не следва че герб са добри, макар че може временно и така да изглежда в очите на някой неукрепнал гласоподавател.
87
8
 
3
 
! Отговори
sd преди 2 години
това че тошко е луд а ча-лгарите невменяеми не променя факта че герб са крадци на държавни пари и престъпници.От това че от ИТН нищо не става, не следва че герб са добри, макар че може временно и така да изглежда в очите на някой неукрепнал гласоподавател.