Стоилов зове: Да не пропилеем постигнато!

Партиите трябвало да отстояват националните цели
40
Стоилов зове: Да не пропилеем постигнато!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-важното е да не пропилеем това, което беше постигнато в последните 2-3 месеца, коментира служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов по повод на сложната политическа ситуация в страната.

„Да не зацикли процесът на промяната в страната. Много трудно е всеки да покаже своите разбирания, партиите да бъдат различни помежду си, а в същото време да имат такива национални цели, които да отстояват. За съжаление през последните години нашите цели предимно се задават отвън, те не са осъзнати, изстрадани и последователно отстоявани“, каза той, цитиран от БГНЕС.

„Напоследък ние рядко употребяваме думата нация, а всъщност съвременните държави съществуват като национални държави. Особено в този глобален свят, ние не можем да пренебрегнем нито нациите, нито ролята на цивилизациите. Въпросът е как да свържем това, което е важно за всички хора по света с това, което ни прави българи“,  заяви служебният министър на правосъдието  по повод 6 септември – Денят на съединението.

„Много от хората загубиха волята да полагат самостоятелни усилия за това, което искат да постигнат. Загубиха част от трудолюбието и може би част от това обикновено човешко достойнство, което изисква от всеки един да тежи на своето място и да отстоява своите разбирания“, смята Стоилов.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Янаки Стоилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Как да не е постигнато нищо, 31! Високи цени на тока, инфлация и ръст на заразените! Е, за последното и ние си имаме вина, защото много хора не носеха маски и се юрнаха на море!
29
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ех, Янаки, та ти пропиля времето си в служебния кабинет, в изчегъртване и омраза! За да угодиш на Радев! Язък, винаги си бил умерен и приличен човек, въпреки че си от БСП!
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янчо, хайде не казвай всичко постигнато...кажи поне едно, което си заслужава да се брани!
27
1
 
9
 
! Отговори
Че кво преди 2 години
Ще пропиляваш бе Яначко, то нищо ново не се направи, а вече и за чагъртане и за харчене не остана.
26
2
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Нищо за хората, които очакваха "промяната".За тях-ДА!
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В страната за последните 2-3 месеца нищо не е постигнато, но за сметка на това доста поражения се направиха. Явно господин БСПара желае да продължим да затъваме. Те червените винаги това са и правили.
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите остаряха, грохнаха, ФИНИТОООО!
23
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз яко бях собственик на такъв сайт като този, щях да забраня думата "зове"!!! Думата "зове" = "***"!!! Също така щях да забраня думата "антиваксър"!!! Думата "антиваксър" = "***"!!! ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА!!! Много сме! Силни сме!
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Начкооо вдигнатия палец знаеш де да си го втъкнеш, няма да бъда циничен да те подсещам скумрио замразена!
21
7
 
3
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Е с кой бре Янаки ще се борите срещу ТУЛУПА и Доганя, как да се запази постигнатото... със Славча и тошко ли, с майчето ли, с гаргамела и ГНОМА ли... при нарисувано мнозинство тия ПЕЗЕВЕНЦИ пропиляха всички шансове за правителство ... предадоха протеста и народа... явно само едно БСП не стига!!!!Народе???? Не спи народе!!!
20
1
 
10
 
! Отговори
МДААА А преди 2 години
Ами при тия случайници назовали се кат партии на подмяната... за къде ще сме!!!
19
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Брутния вътрешен продукт през периода април - юни е нараснал с цели 9,6% след спад с 1,8% през първите три месеца на настоящата година, когато все още Борисов и ГЕРБ бяха на власт. Това е най-силният икономически растеж от началото на 1998 г."
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто нямам думи. 45години ни надуваха главите какво са постигнали даже съдеха и пращаха по затвори тези, които са се усъмнили в постигнатото. Бай Тошо накрая им каза, че са отгледали "недоносче". И сега пак за "постигнато" говорят. За комунистите да постигнат е да се докопат до нещо, което могат да окраднат. Колко пъти фалирахте държавата за 70 години, Стоилов?
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е постигнал янаки, че нещо не се сещам?
16
2
 
14
 
! Отговори
Накратко преди 2 години
Постигна се една пълна илагация. Не разбирам за какво да жалим.
15
2
 
16
 
! Отговори
?!? преди 2 години
То някой знаели какво се постигна последните два три месеца. Освен, че едни пари ги няма и трябва актиализация, за да си платим заплатите на медеици, стройтели, учители. А може да визира и родата в държавната администрация? Голем успех би казал Тато.
14
5
 
18
 
! Отговори
Това,което постигна преди 2 години
Стоилов бе,че си плю върху физиономията.Преди да стане министър,той бе един от трезво мислещите партийци на БСП,встрани от нейното омазано с далавери ИБ. Когато говореше,неговите изявления имаха повече тежест от тези на Нинова и монстрите и.За съжаление Стоилов се поддаде на изкушението и заради обещания, че ще му се даде възможност да се развива на друго поприще,направи компромиси чрез които стана като тези,които осъждаше.Той вече има паметник в пантеона на омразните политици.
13
4
 
24
 
! Отговори
чшшшш , чиба ! преди 2 години
е какво постигнахте бе янаки , освен уволнения назначения в опита си да осигурите втори мандат на фигуранта ?!
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вечната втора цигулка е вече със старчески петна
11
5
 
20
 
! Отговори
Марко преди 2 години
Наглец!И какво беше постигнато?Искаш да кажеш да не пропилеем хаоса в държавата!Вие настина ни смятате за ненормални.Ай сик-тир бе Негодник, без грам срам,минах те всякакви граници на наглостта