Борисов: Кандидатът за президент ясен след датата за избори

Ако вотът е 2 в 1, кандидатът трябва да е "строго партиен"
8 сеп 2021 15:35, Нели Христова
161
Борисов: Кандидатът за президент ясен след датата за избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Докато не знаем как ще бъдат изборите, няма да кажем кандидата за президент. Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос за номинацията за държавен глава на партията.

По думите на Борисов има значение дали изборите ще са две в едно - парламентарни и президентски, или ще са поотделно. Лидерът на ГЕРБ обясни, че ако са две в едно, тогава кандидатът трябва да е строго партиен, за да "влачи" листата.

Ако не, може да се търси, а и според мен е правилно в тази ситуация на разделение на всички партии, да има някаква обединителна фигура, гражданска, която да бъде подкрепена, за да бъде премахнат Румен Радев, каза Борисов.

"В момента единственият проблем на тази държава се казва Румен Радев с неговата жажда за власт и еднолична диктатура и управление", посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Ще избера едно магаре което се казва бойко борисов
43
17
 
9
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
да вземе да се кандидатира, ама тоя път вместо да се хвали за това и онова да направи като опонентите си - една очерняща и окалваща кампания и да извади разните му там кирливи ризи. Щото той тия всичките пинчери дето му се зъбят, включително и надутия пуяк Радев, от паленца ги е отгледал и няма начин да не е много добре зареден с компромати. Хубаво е и до нас да стигне нещо от кухнята. Ей го тия от ИТН се стараят, ама колко информация могат да имат, а Бойко е от години.
42
18
 
5
 
! Отговори
Военен брокер преди 2 години
Петър Стоянов е едно доста добро име ,да го лансират от СДС.
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев не го харесвам, но Борис да не си мисли, че не е проблем. Партиите просто са зле, алчни, нагли и нищо хубаво не постигат.
40
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли пак да се заканиш, че ще направиш нещо ако кандидата ти загуби изборите, или те хвана шубето?
39
9
 
20
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Ген.Радев е непобедим !!!
38
17
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тиквата за президент да бие Генерал Радев на изборите :)))
37
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов,вие сте единственият човек ,който може да спре Радев.Вие сте отговорен и опитен политик.Всяка друга кандидатура няма шанс срещу Радев.
36
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 30 "Доживях Мутрата да приписва личните си качества на други хора." Мутрите са при Радев, включително и шефовете им, а Борисов си подава три пъти оставката: явно не го е било страх от избори. За разлика от него ДС не си поплюва и с компромати и черен ПР не само, че се страхува от честни избори, ами даже и датите гласи, така че Фигуранта да има всички предимства.А,да не забравим, че в момента ДС осигурява безпрецедентна кампания на държавни разноски,докато атакува всеки негов пртивник
35
3
 
20
 
! Отговори
нещастник преди 2 години
да не е сестрата на Ц Цачева или друго случайно магаре вързано в двора на Банкя, щото предния път така спечелихте тиквения медал!
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мyтpaфoн, не може да свие юмpyк и ни заплашва с пръстче, с което оправяше жените в cпалнята си. И това ми било генерал!
33
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента единственият проблем на тази държава се казва Бойко Борисов с неговата жажда за власт и еднолична диктатура и управление
32
2
 
24
 
! Отговори
нещастник преди 2 години
само да попитам човека с три мандата 11 г пълна власт, и потенциален кандидат президент, някой вииждал ли го е на дебат, като кмет, гл секретар, мин председател или в друго качество за 15 г???? *** цялата външна и вътрешна политика като м председател, като президент ще закрие България директно!
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 23 "В развитите демокрации кандидат- президентските кампании започват около 1 година преди изборите. Българските избори наближават, а Бойко Борисов още се страхува да обяви герберския кандидат президент" В развитите демокрации няма ДС и Рашковци, готови да се изстрелят срещу кандидата на политическия "враг" с масивни очернящи кампании с изфабрикувани "компромати", за които обществото "утре" ще получи доказателства (и никога не ги получва).
30
7
 
4
 
! Отговори
Научи се преди 2 години
и Бойко от грешките на другите - то се видя, че в настоящата политическа ситуация - а си покажеш шнорхела - а са те отстреляли с плюнки, компромати и разни видео фалшификати. Дето се вика до деня на изборите ако не се знае кой ти е кандидат повече подкрепа ще получиш отколкото с някаква кампания за милиони.
29
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"В момента единственият проблем на тази държава се казва Румен Радев с неговата жажда за власт и еднолична диктатура и управление", посочи той."-----------------------------Доживях Мутрата да приписва личните си качества на други хора.
28
4
 
15
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Опа кой се препозна в последното изречение жажда за власт и диктатура.Много бързо забрави миналото лято боко когато хората излязоха на протести точно за това
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Всички други, които се обявяваха за наша алтернатива, очевидно не са такава. Не са в състояние да поемат никаква отговорност"Десислава Атанасова от ГЕРБ
26
6
 
12
 
! Отговори
Чакаме да се посмеем преди 2 години
Кандидатирай се, Бойко. Народната любов те чака. А и бай Ставри в Централния, когато сменят Гешев.
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който и да е, ясно е че ще е пълен бо к лук, против когото всички ще гласуваме.