Протестиращите пред НС изгониха Мая, Тошко, Бабикян и още депутати

Поитиците искали да чуят предложенията на бранша
Обновена: 8 сеп 2021 15:58 | 8 сеп 2021 15:50, Нели Христова
617

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Няколко депутати, сред които Мая Манолова и Арман Бабикян от "Изправи се БГ! Ние идваме", както и Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев, Любомир Калимански от ""Има такъв народ", се опитаха да се присъединят към протестиращите ресторантьори пред парламента. Те обаче бяха изгонени, съобщава БГНЕС.

Пред Народното събрание стотици представители на ресторантьорите, хотелите, нощните заведения се събраха на протест срещу строгите противоепидемични мерки, които влязоха в сила вчера. Според недоволните тези мерки допълнително ще нанесат щети на техния бизнес.

Мнозина от протестиращите се изправили пред микрофона, за да призоват политиците да напуснат протеста.

След като се върна обратно в сградата Мая Манолова обясни пред журналисти, че искала да изслуша какви са исканията на протестиращите и била готова да покани техни представители вътре в сградата, за да обсъдят предложенията им.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
440
7
 
40
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Как, мазьовците на Слави, Бибиткян , полуръста, качура,мая все пчелички да се омотат в меда, какви сте ми гъби само за пердах сте всичките,каак не ви натупаха, да избършат праха от вас трудящите се калпазани.....цилиндри такива, само за коша сте, пиууу туп в коша с Радев
439
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И много правилно ! Миризливата паважна cмeт, която измами народа и се намира в парламента заслужава само линч, тричанье и екарисаж...
438
6
 
25
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Мая Манолова се пробва при келнеритр, брекзит решил да се пробва, но не го харесали много
437
8
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Анонимен 476: Проблема не е в това, дали те са полулисти или не, а в това, че ти хал хабер нямаш как функционира държавата. Пари има, фин.министър отчита 2 милиарда повече приходи, но за да сре дадат за пенсии, за бизнеса, за Ковид, е нужна актуализация на бюджета. ИТН, БСП, ДБ и ИБГНИ имат мнозинство в парламента. Те ще приемат актуализацията, а правителството трябва да я изпълнява. Анадънму?
436
8
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
То хубаво, ама само с протести не става. Трябва да създадем свястна партияи и за да е сигурно, че парите не са самоцел, най-добре аз да съм лидер на тази партия. Нямам доверие на никой друг, че ще е честен като мен. За мене си знам, че няма да изневеря на никой.
435
9
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая е яхала ванко1, яхала е галеви, яхала е десетки протести, как може да я изгоните тази крумпирана лъжлива крадлива комунистка. Майче, върни се пробвай да ги яхнеш пак!
434
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На зелените таксита направи им вдигайте лиценза на трупчета и точка. Копърките ще ви нлагославят. Явно са решили да нападат Парламента, банкянският игьотин е фърлил доста пари.
433
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП и ИТН абсолютни популисти. Какви пенсии вдигат след като не са на власт и не са почнали работа ? От куде ще вземат 400 милиона за тея пенсии ? То да не е вдиганка ... тоя дълг кой щемго плати ние ли ? Дето неработим. Пенсии и държавни заплати се вдигат когато се увеличи БВП. Клоуни
432
17
 
9
 
! Отговори
За какво са там? преди 2 години
Не искат да говорят с депутатите, а чакат компенсации от бюджета, който те ще приемат в НС. Дали наистина протестират за това, че чакат подкрепа за бизнеса, или за нещо друго?
431
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е показателно, кой няма и подобни на тях, няма да ни липсват в парламента.
430
22
 
11
 
! Отговори
Хахо преди 2 години
Не че нещо, ама съм убеден че точно тия протестиращи са гласували за Славчо или Бойко. Само споделям 😉
429
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се намалят наполовина заплатите на държавните служители и със спестените пари да се изплащат компенсации на бизнеса! Какво по-логично има от това да вземаш от крадците-герберасти и да даваш на тези, чиито данъци са били окрадени?
428
5
 
66
 
! Отговори
Ц. Цветков преди 2 години
Браво на протестиращите !!! Много хубаво са направили,че са ги изгонили,защото точно тия всяват раздори и крамоли и гледат " на всяко гърне мерудия да сложат ! Отврат са, всичките !Пфу !!!
427
4
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Правилно, че са ги изгонили, на следващия етап е да не се гласува за тях! Хитреци, веднага се опитаха да яхнат протеста! Ама много обичат протестите, тази Маямата, Бабикян и сценаристчетата!
426
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжливия комунист радев да ги поведе с вдигнат юмрук!
425
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 468: Под достойнството ми е да отговарям на неграмотници и некадърници.
424
4
 
3
 
! Отговори
до 465 преди 2 години
това предполагам е откровение за самия себе си ?
423
4
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Поздравявам Радев със снимка 9.
422
1
 
15
 
! Отговори
Коко Горилата преди 2 години
Бой, тяхната котка!
421
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tук пишат държавни хрантутници. Дето ядат от парите от данъците на частните фирми и не знаят какво е да работиш с ръцете си. Пожелавам на всички да разберат какво е труд. Първо може и на борсата да поседите.