Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.

ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи, казва той
8 сеп 2021 11:06, Нели Христова
141
Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.
Снимка: БГНЕС

"Не съм пращал аз Татяна Дончева в офиса на Руди в 17:30 вечерта - вероятно му иска адвокатски услуги. Тя да си понесе последствията за това, което е говорила. Радостин Василев е готов да отиде на полиграф, за да докаже думите си“. Това каза лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов във връзка със скандала и твърденията за подкуп от страна на Татяна Дончева.

Той коментира и скандалите във връзка с бюджета на ДОО и пенсиите.

„Това, което се вижда в парламента, е, че абсолютно не им пука за хората с това, което направиха вчера. Едно наддаване, маскирано под формата на грижа за пенсионерите, а всъщност се залагат едни разходи, които ги няма“.

Той даде следния пример: „Ако България е едно семейство с майка, баща, две деца и двама пенсионери и са с 2000 лв. месечен доход. В момента това семейство решава да си купи хотел на морето за 1 млн. лв. Откъде ще дойдат парите?“

"Единственият вариант е да се вземе заем и после този заем, плюс храни и всичко останало, трябва да се поддържа с 2000 лв., което е невъзможно", каза още Йорданов.

„Бюджетът е ясен - има едни 2 млрд. лв. повече, които евентуално могат да бъдат събрани, а разходите, които се залагат, са много повече“, допълни той.

„ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи“, каза Тошко Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
евалата Тоше, само така с рогата напреде срещу криминалното политическо трио БСП+ГЕРБ+ДПС, то е ясно че ще правят номера, ама хванали сте се на играта и нема връщане назад, ние сме с Вас
32
1
 
11
 
! Отговори
до протестърите преди 2 години
и аз питам, КАКВО ПРАВИ ВАШАТА ЛИДЕРКА Мая Арман хаджиДончева в офиса на Руди Василев, възможно е да е искала да ползва тоалет.ната и си е носела листчета за тази цел, които са били втора употреба
31
2
 
19
 
! Отговори
GG преди 2 години
Кой е тоя Руди ?Беше главен адвокат на ЦСКА при Божков. Сам си прецени кой е
30
5
 
6
 
! Отговори
Зима 2021 преди 2 години
Това, че Тошко африкански е нисък и злобен е ясно, но гномът е Атанасов от ДБ. Това е като пояснение за работещите в НСО, които трябва да охраняват политическите лидер на България. То пък едни лидери, ум да ти зайде. Честито на охранителите в БНБ. Приказките, че нищо не разбирам ги говорете на работещите мам икономисти. Може и на гуреврьора на БНБ-то да ги кажете. Може и на управителите на останалите банки в страната да ги разправяте. Ще посетя сградата им на БНБ-то, когато ме поканят.
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е тоя Руди? Някакъв никому неизвестен адвокат, завършил най-вероятно НБУ, и беше тотално неизвестен "юрист" преди да стане депутат. Сега си придава важности и си прави реклама. Един човек го виждаш колко струва още в първите месеци на техния политически живот. Това човече създаде скандал, но скоро и той самия ще липсва на политическата карта.
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дончева требва да е най-ограничения умствено човек, че да направи такова нещо....хахаха :)) Това е само в стила на чалгарите, типично в техен стил е.....хахахаха :))) Отде ги е взела тез половин милион (не се уточнява евро или долари), само бог сигурно знае.....хахахаха :))))
27
7
 
23
 
! Отговори
До народа преди 2 години
Бойко се завръща!!!
26
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези надминаха по простотия и бачо си Чекмеджан. Тотален игнор
25
1
 
20
 
! Отговори
Чалга-тайм преди 2 години
чудя се и се мая, КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ТОЛКОВА МНОГО ЧАЛГАРИ от преди 4 април и след това, от преди 11 юли, еее... след това вече нямаше, а заради тях обиколихме земното кълбо с машини и секции за гласуването на хора, някои от които дори не са идвали в България
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оная хиена ще го хапне тоя с голямата уста на закуска и да събира парици, че да не му пратят съдия изпълнител след произнасяне на присъдата за обезщетение.
23
2
 
20
 
! Отговори
Клоун преди 2 години
Маайте ги тия палячофце, дорде не са опапали хазната до дупка. Аман от клюкари и интриганти! Цел Свет ни се смее, другаре - даже и Галактиката.
22
1
 
24
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Тошко, а защо мълча един месец?
21
2
 
20
 
! Отговори
Начи преди 2 години
тези мушмуроци от ,,вечерното шоу,, превърнаха в ,,дневно шоу,, парламенто... не че през годините са били по-добри, но тази пасмина тениски, сдъвкани дънки, тениски и тн. ми идва в повече... а е чау на следващите избори по-малко такива представители...
20
3
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Може злия гном тошко африкански да не се е срещал. ама негов човек се е е срещал , както сам си признава, що не питаш своя човек защо са се срещали?
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджигенов ни лук ял, ни лук мирисал за действията на Дончева!? Иначе са силни в търсенето на отговорност от другите. Бре.
18
2
 
3
 
! Отговори
?!? преди 2 години
То всичко ви хубаво, ама когато ти искаш да определяш как с колко да се раздава в бюджета. Правиш правителството и мнозинство и така. Сега минаха в бюджета само ваши договорки със служебното правителство и сродните ви партии. Без въпросната поправка. Запитай се така може ли, да гкасувате заедно с партията на Дойчева в едно и полипаваш отговора за гласуване на ГЕРБ и БСП
17
3
 
18
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
Ами имахте 2 пъти шанс да си направите правителство. Разбра ли сега,че всичко или нищо НЕ работи ! Най-малкото има едни 800 хиляди които гласуваха за ГЕРБ и ДПС :)Така,че първо се смири и такива с тези може с тези не може да ги забравиш......
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега така ли стана Африкански приятелю......хахахахаха :))) Близко е до ума, че опитна хиена като Дончето, не би направила такава глупост, сега друга песен запяхте.....хахахаха :)))
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пешо Барбадоса си е депутат и преподавател в СУ. Това, че е плагиатствал -голям праззззз. Важно е да върти офшорките на правилните хора...Слафчу Извънземното попиля протестната енергия и Бокаса, Главестия, Свинечовека, Боянският Прилеп д-р Ахмед Франкенщайн, Киро Гела, си свирукат. Пацо терасата си консулства и зубри наизуст фрази на шпаньолски.
14
1
 
32
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Тошкоооо, тошенцееее една лъжа води след себе си още 10 лъжи.... Лошото е,че се оплиташ и става все по-зле. Тоя път настъпи ЯКО мотиката и по-добре спри да говориш, че става страшно. Ако имате ПР го уволнете веднага, а ако ти пишеш сценария по-добре спри. Не ти се отдава. Това не е като да седнете с Сиромахов и да пишете биографична книга на учиндолското чу чело.