Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.

ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи, казва той
8 сеп 2021 11:06, Нели Христова
141
Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.
Снимка: БГНЕС

"Не съм пращал аз Татяна Дончева в офиса на Руди в 17:30 вечерта - вероятно му иска адвокатски услуги. Тя да си понесе последствията за това, което е говорила. Радостин Василев е готов да отиде на полиграф, за да докаже думите си“. Това каза лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов във връзка със скандала и твърденията за подкуп от страна на Татяна Дончева.

Той коментира и скандалите във връзка с бюджета на ДОО и пенсиите.

„Това, което се вижда в парламента, е, че абсолютно не им пука за хората с това, което направиха вчера. Едно наддаване, маскирано под формата на грижа за пенсионерите, а всъщност се залагат едни разходи, които ги няма“.

Той даде следния пример: „Ако България е едно семейство с майка, баща, две деца и двама пенсионери и са с 2000 лв. месечен доход. В момента това семейство решава да си купи хотел на морето за 1 млн. лв. Откъде ще дойдат парите?“

"Единственият вариант е да се вземе заем и после този заем, плюс храни и всичко останало, трябва да се поддържа с 2000 лв., което е невъзможно", каза още Йорданов.

„Бюджетът е ясен - има едни 2 млрд. лв. повече, които евентуално могат да бъдат събрани, а разходите, които се залагат, са много повече“, допълни той.

„ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи“, каза Тошко Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
23
 
! Отговори
Танчето към Тошето преди 2 години
КАки,много си дребен и непотребен...аз от кога съм в политиката, ти си ходил прав под масата...не ме учи мен на МОРАЛ и демокрация.Я по добре си напиши друг сценарий ,че този нещо издиша...
12
3
 
21
 
! Отговори
Танче преди 2 години
стъпкай го тоя, пак взе да се отвива много! Май-мун!
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провал голям,не знам дали някой ще гласува повече за тях!
10
2
 
13
 
! Отговори
Абе все пак преди 2 години
да питам кой малко умен вкара да се гласува бюджет в такова народно събрание дето всеки ден някой забива нож на някого в гърба и ни за правителство ни за нищо не могат да се разберат и всеки вече се е захванал с предизборна кампания, и то не само за парламент, но и за президент? Освен ако не го е направил нарочно, за да има шоу и цирк и да взриви бюджета.
9
2
 
18
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
А Тошко полуръста сресания втори е толкова плосък, че не се вижда от асфалта нагоре.
8
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОШКО И КОМПАНИЯ ТРЯБВА ДА СИ ОСТАНАТ В 7/8 КАБЕЛАРКАТА, ЗАЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА МАСКАРИШ И ЧАГЪРТАШ, НО КОГАТО ТРЯБВА ДА ПОЕМАШ ОТГОВОРНОСТ И ПРАВИШ ПРАВИТЕЛСТВО...АМИ ТОГАВА СЕ ИЗМЪКВАТЕ КАТО МОКРА ВРЪВ-НЕКАДЪРНИЦИ, БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА- ПАК ИЗБЕРЕТЕ БАЙ ЧАЛГА И КОМПАНИЯ
7
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Ще има яку буксуване эаради промяната
6
5
 
19
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Не защитавам Дончева, но приказките за съд са глупости.Нямало е предлагани пари, а беше ка написани 500к ( копюри може би) . Това в съда ще падне. Утре някой ще нарисува къщичка с коминче, ще значи ли, че предлага къща под наем или продан или дарение...всичко е ала бала. Дончева е юристка и е наясно,че ще е снимана. Хода е умишлен.Ще прикрие Радев.
5
3
 
25
 
! Отговори
GG преди 2 години
От напън да се докажат, че не са част от статуквото, се прецакаха сами като направиха безумни гласувания. Вчера много ясно се прилича, че тази партия си няма грам понятие и не са готови да управляват. За тях това е едно шоу и хората го разбраха вече
4
3
 
27
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
Радостин Василев е готов да отиде на полиграф, за да докаже думите си .... той и Пешо Барбадоса беше готов да съди всеки, който казва че е плагиатствал... и какво стана?
3
4
 
23
 
! Отговори
аз преди 2 години
да, не беше в 17:30, беше в 16:49 ......... Ако Тошко е най-доброто което ИТН може да предложи значи за пореден път българина е прецакан и то много!!!
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко ще иде на съд за набеждаване, а Радостин вече се измъкна, като каза, че не му е предлаган подкуп!
1
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти пък от кога взе да разбираш от политика!