Борисов хвали съседите: Развиват се, а у нас размахва юмрукът на омразата

Хърватия може да започне да сече евро монети, заяви лидерът на ГЕРБ
10 сеп 2021 20:09, Красимир Ангелов
291
Борисов хвали съседите: Развиват се, а у нас размахва юмрукът на омразата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Хърватия може да започне да сече евро монети, след като в петък централната й банка и Европейската комисия подписаха Меморандум за разбирателство, конкретизиращ как ще става производството им, когато получи разрешение да се присъедини към Еврозоната. Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

Още по темата
"Поздравявам Хърватия и нейния премиер - моя приятел Андрей Пленкович, че за разлика от нас, са все по-близо до присъединяването към еврото, което се очаква да стане от 1 януари 2023 г. Напомням, че София и Загреб влязохме едновременно в чакалнята на Еврозоната - Механизма на обменните курсове (ERM II) на 10 юли 2020 г.“, посочи още лидерът на ГЕРБ и продължи:

"Докато в България се размахва юмрукът и омразата на политическия противник се издига в култ, съседите ни ще продължават да се развиват и да живеят по-добре от нас. Ето защо, ако искаме България да се върне в нормалния си ритъм на развитие, трябва заедно да покажем, че сме по-силни от хаоса. Да не допускаме повече България да продължава да губи и време, и възможности", пише още Борисов
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
19
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Аз съм обикновен чоляк, бях в Украйна, знам руски много добре, но ползвах умишлено преводач и си говорих на бг. Спечелих уважение повече, отколкото да се правя на какъвто не съм. А колко повече държавен глава????Представляващ цяла България!!!!Редник Радев е кух
135
23
 
15
 
! Отговори
СПОКО, БОЙКО... преди 2 години
ДНИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ СА ПРЕБРОЕНИ.... БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ В ЕВРОЗОНАТА, ВЪПРЕКИ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ,НА КОИТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ....
134
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя наглец патологичен лъжец да не би да страда от дименция кой беше на власт дванадесет години за това време румъния ни изпревари да пъти.
133
4
 
18
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Ха ха ха)))))Бойко поне си признава, че не знае, но нали затова е българин и има преводачи..
132
4
 
4
 
! Отговори
Българи преди 2 години
Нема да се развиваме!
131
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов, ако съм на твое място изобщо няма да искам да управлявам такъв *** и неблагодарен народ
130
7
 
16
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Хърватия сече евромонети... А банкноти по 500 евро печата ли? :)))
129
5
 
3
 
! Отговори
gosho преди 2 години
До Анонименti chuval li si angliiskiya na radev.ima klip kvi gi drunka v bryuksel.nadyaval se che polojenieto e kritichno.taka v prevod e otgovoril na vupros na jurnalisti.v opita si da izpukne se e zakopal
128
5
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Тъй да се каже : ако можете, нарисувайте ми РАДЕВ с думи не Бойко. Бойко знаем.
127
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте ся, когато видиш, че тези които искат да те свалят, не стават, дори да си посмешище, почваш да набираш самочувствие......хахахахаха :))) Ако пък си нарцис, просто забрави, нема кой да те спре......хахахахаха :))
126
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пъмкин, примири се, че имаш кофти ген и изглеждаш ужасно зле на 62. И характера ти е боклу чав.
125
13
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
Чакай бре Бойко ....та нали ти ни направи "Щвейцария на балканите" ? Защо се въртиш като ощипана девственица ?
124
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Toзи бандит ще въвежда ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ! Внимавайте!
123
4
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
До ЙозефСпечели ме за Радев, убеди ме да го защитя с теб.Но не се опитвай да караш някой)) смешно е. Както и аз не те карам да гласуваш за Бойко.Ако имаш време, напиши и обори мислите ми, докажи по някакъв начин, за да ти повярвам!Сигурен съм че си умен човек.
122
17
 
19
 
! Отговори
До 148 преди 2 години
ГЕРБ са първа политическа сила на предстоящите избори, а Фигурантът Радев разчита на Чалгата и необолшевиките от Позитано! Та кой на кого ще бие шута, времето ще покаже!
121
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо да научи английски и обноски и да се прави на политик. Преди десетина дни отишъл в село Ясенково община Венец и направил банкет с алкохол и кюфтета. Всичко било организирано от Илтер Бейзатов. Бразилците от околните села напълнили сватбената зала. Някои с тениски "аз вярвам на този човек" и негови снимка получили по сто лева подарък. Maфиот и бaндит!
120
15
 
11
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Когато ви свършат думите, използвате глупости, речника ви е под нулата))Напишете господа, КАКВО РЕДНИК РАДЕВ Е НАПРАВИЛ ДОБРО ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ??
119
9
 
14
 
! Отговори
Iozeff преди 2 години
До Бонго Бонго И не забравяй на президентските избори да пуснеш за Радев! Той е човекът който накара банкянския тарикат да си ближе/ моркова/за сол!
118
13
 
10
 
! Отговори
Ало Ваню преди 2 години
Тикво, Хърватия не харесва руснаците и Не работи с тях. Даже не купуват Газзз от россия и за разлика от теб Не подаряват нищо на руснаците. А ти си Мутра по руски образец с много зависимости.
117
12
 
26
 
! Отговори
Жо преди 2 години
Този дебелак говори за България, сякаш през последните 12 години друг я е управлявал.