Даниел Митов няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ

Румен Радев можело и да не стигне до втори тур
Обновена: 12 сеп 2021 10:50 | 12 сеп 2021 10:30, Камелия Цветанова
235
Даниел Митов няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Даниел Митов съобщи, че той не е кандидатът за президент на ГЕРБ.

„Ще обявим нашия кандидат, все още водим разговори със структурите“, аргументира се той пред БНТ.

Още по темата

На въпрос не е ли ясно, че на втория тур ще е настоящия държавен глава Румен Радев, Митов бе категоричен: "Не е ясно, той тежко раздели нацията, той излезе от рамките, предписани от Конституцията, взе участие в политически партии, до голяма степен той носи вина, че няма редовно правителство, целта му бе да управлява до президентските избори и да ползва държавния апарат за своето преизбиране. Голяма част от проблемите сега, са негова отговорност. Трябва да е човек с ясна геополитическа ориентация, с прозападна ориентация".

Митов обясни, че той не е единственият в ГЕРБ с продясна ориентация, разпознат от хората, който може да върне доверието в президентската институция.

Запитан дали ГЕРБ ще продължи с промяна в лидерството, той отговори: "Ние си имаме лидер Бойко Борисов, в последните 2 парламента той казва: "Няма да влизам в парламента". Моето мнение е, че трябва да си води листа, ние сме избрали ясно политическото си лидерство. Другите партии не могат да ни поставят условия "ГЕРБ без Борисов".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още по темата: Даниел Митовпрезидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Ужас ! Пешо Коня ще им е кандидата. Това обявиха по едни новини.
181
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,по-добре,магаре,вържи,отколкото митов.
180
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов - новият Яне Янев!
179
2
 
1
 
! Отговори
209 преди 2 години
Каква крачка назад. На всеки е ясно че без ББ няма партия.
178
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тоя бате трябва да направи крачка назад и да стане почетен лидер. Не го иска запада и то е очевидно. Не е нормално нашия да иска още и да мине и Меркел по пребиваване във властта. Да излезнат по- млади нови лица.
177
0
 
1
 
! Отговори
Четящ преди 2 години
Мисля си ,че в момента няма свестни политици в България.Ако има и бъдат допуснати да управляват ще им се пречи зверски много до отказване/няма оправия в момента в цял свят управляващите си правят майтап с нас.Просто защото не сме независими и контрола над правителствата идва от някъде си..
176
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 2 години
Петьо Коня за кирилицата:"Идеята за въвеждане на латиницата, паралелно с кирилицата е добра и заслужава да бъде обсъдена в обществото!""
175
2
 
4
 
! Отговори
:) преди 2 години
Къдравата Сю ридае, Господарят пак я излъга. А тя беше толкова страстна в леглото.
174
3
 
4
 
! Отговори
БРАВО НА МИТОВ! преди 2 години
Точно така трябва, за да се избере достоен президент. а Петър Стоянов има много опит в политиката Така например, той като дс-агент Виктор, заедно с премиера тогава Иван Костов -дс-агент Кънчо, при мнозинство в парламента от 70% , не допуснаха извършването на лустрацията в България. Така България единствена от руските колонии в Европа, остана без лустрация и резултатите от това днес са налице.
173
5
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Другите партии не могат да ни поставят условия "ГЕРБ без Борисов". ----////----- Неуважаемий, вие без Борисов сте никои. Не можете и носа да си избършете. Трагедията на вашето стадо е, че всичко се крепи на полуфалшивия имидж на на вашия Офчар. Ако него го заняма, ще си увехнете като препи кани храсти.
172
0
 
8
 
! Отговори
Осман преди 2 години
НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ТРЯБВО ДА Е АХМЕД ДЕМИР ДОГАН...СТИГА НИ Е УПРАВЛЯВАЛ НА ТЪМНО.ДА СИ ИЗЛЕЗЕ НА СЛЪНЦЕ И ДА СЕ НАРЕДЯТ НЕЩАТА...САМО ТАКА БГ МОЖЕ ДА СЕ УСПОКОИ.И ПУТИН И БАЙДЪН ЩЕ СА ДОВОЛНИ....
171
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Ооооо!..Митовия не бил щял да бъде Наший Президент?!..Е,горко ни в такъв случай!..Да загубим такова слънце,бива ли?
170
16
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев-не,не и пак не!По-лош президент до сега не е имало,всичките "бели" са тръгнали от желанието му да бъде българският Че Гевара.Някой да посочи тук поне един военен,който да е бил успешен управник.Чипът на тези хора изначално е сбъркан,освен да водят войни нищо друго не могат.А някои,като Радев,дори и това не могат кат* хората.
169
3
 
6
 
! Отговори
За кандидата на ГЕРБ преди 2 години
Бойко Борисов преди да обяви кандидатурата за кандидат-президент на ГЕРБ трябва се информира от Комисията по досиетата, да не вземе да ни пробута някое ченге, каквито бяха Иван Костов /дс-агент Кънчо/ и Петър Стоянов /дс-агент Виктор/ от СДС.
168
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Номинирайте го Митов бе . Той заслужава..С гол *** защитава до кръв Началника.Само искам на другия ден след изборите да му видя зурлата ...
167
2
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Пред нас са блеснали житата,или поне това,което остана за грабене от партийните изтърсаци.
166
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сачева от ГЕРБ е най-подходяща. Като се вземат Мохамед от ДПС стават неразрушим съюз.
165
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов май май , или Дончев
164
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако има кандидат за президент на ГЕРБ със сигурност ще е жена.На Бойко жените са му слабост,а иначе може да е Севда,*** или Мата Хари.
163
18
 
2
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Митов е прав, ако Радев продължи с ненужните антиковид мерки и пробва да въведе задължителна ваксинация чрез служебно или редовно правителство това ще е краят му като политик.