Ива Митева: В НС нещата са различни

Въпреки това тя е готова да влезе и в следващия парламент
15 сеп 2021 21:37, Петя Славова
35

Председателят на НС Ива Митева обяви, че ще остане в партията ИТН, но няма да става неин член и ще се опита да влезе в следващото НС. Тя обави, че се отказва от охраната си от НСО, предава Bulgaria ON AIR.

"Имах колебания да се занимавам с политика. Мисля, че ако вие бяхте на мое място, също щяхте да имате тези колебания. Не е лесно. Когато влезете в НС нещата са много по-различни. Длъжна съм да опитам за последен път", коментира Митева.

На първо четене беше приет Законът за закриване на специализираните съдилища. Беше приет и докладът на адв. Николай Хаджигенов от комисията, която разследваше дали е имало полицейско насилие на протестите от миналото лято.

Заседанието беше затворено за медиите, тъй като се разглеждаха класифицирани данни от дните на протестите миналата година, както и свидетелски показания относно това дали са използвани специални разузнавателни средства срещу протестиращи.

От ГЕРБ се усъмниха и посочиха, че нарочно е закрито заседанието. След приемането на доклада, адв. Хаджигенов определи случилото се "като най-ужасяващото престъпление срещу правата на българите". От доклада стана ясно, че над 130 души - журналисти, съдии, политици са били подслушвани.


35
Още от Политика
Ройтерс: България отива на избори с надежда за изход от кризата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Да различни са преди 1 седмица
Не носиш никаква отговорност за това, което говориш и вършиш, много често правиш точно обратното на това което си обещал, преди да те изберат. Гледаш да уредиш себе си и колкото се може повече от роднините и приятели те си на разни синекурни службици, ползваш се с разточителни привилегии, които с нищо не си заслужил. Готов си винаги да стъпчеш собственото достойнство, ако изобщо имаш такова, в името на изгодата. Нямаш ценностна система, различна от "далаверка да има". Наистина е трудно
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зад звездичките е думата п---а---р---а---з---и---т.Има такова понятие в литературата.Такива са думите - всъщност, фактически, които запълват паузите ,докато измислиш какво ще кажеш. Примерите са много.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не харесвам разговори с хора, които започват всяко изречение с "вижте"!Това е дума - *** и второ - показва чувство за убеденост в превъзходство. Човек, на когото всичко му е ясно и е "избран" да ни "отвори очите", защото не виждаме.
28
0
 
0
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 седмица
Р Р Р Л Л Л . . .Красавица!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Стига сте ни занимавали с халипавата Ива.
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая се накъка от един емейл от бездомник къде го хванаха преди да го е изпратил, а ние очакваме такива като нея, да дадат мило и драго за нашата Родина. Да се махаш от екрана пелтек ***. Искала била да бъде в НС. Никога сме нямали толкова пош.ли, корумпирани и неприятни политици. Е с изключение по комунизма разбира се!
25
6
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 седмица
Остава у ИТН ама не плаща членски внос Хитра лисичка :)))
24
3
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 седмица
И БАБА МИКА БИЛА ГОТОВА ДА ВЛЕЗЕ И В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ТА ДА СИ ДОЖИВЕЕ ДНИТЕ ПРЕД ПУБЛИКА... В СИНДИКАТИТЕ НИКОЙ НЕ Я БРЪСНЕЛ ЗА СЛИВА...
23
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кака Ива 100% е строга господарка. Харесва ми. С удоволствие ще я слушам как мъррррка, докато я "ям" там долу
22
5
 
6
 
! Отговори
Тинтири-минтири преди 1 седмица
Семпъл джус на бастички - т. е. пълно недоразумение. Това няма ли някой близък роднина, който с обич и загриженост да го хване за ръка и да го прибере в къщи, да не става пак за кашмер.
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Скована, неопитна, не беше flexible. Накрая дори бездействаше. Ако Мая Манолова беше на нейното място, щеше да свика най- малко 2-3 извънредни заседания. Но Ива не си мръдна пръста. Интересчийка.
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТОВА СЕ КАЗВА КОЗАЕЦ - ХЕМ ДА ОСТАНЕ В ИТН, ХЕМ ДА НЕ БЪДЕ НЕИН ЧЛЕН!!! ЯВНО НЕ СЕ ЧУВСТВА ОТГОВОРНА ЗА БЕЗПЛОДНАТА ДЕЙНОСТ НА 45 и 46 НС. ОСОБЕННО НА 46-то!!! КАТО ЗЕЛЕНИ МАЙМУНИ РАЗПИТВАХА СЛУЖЕБНИТЕ МИНИСТРИ СЯКАШ ИМАТ 4 ТОДИНИ, А НЕ МОЖАХА ДА ПРИЕМАТ ЗАКОНА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ СЪДИЛИЩА!!! ЯВНО, ЧЕ ИТН НЕ СА СМЯТАЛИ ДА ГО ПРИЕМАТ!!!
19
4
 
5
 
! Отговори
КОЙ YБИBA БГ ОФИЦЕРИ преди 1 седмица
ТЕРЗИЕВ... МАНЧЕВ.............. ЧЕРНАТА КУТИЯ..... -ЧАКАТ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ........
18
8
 
10
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 1 седмица
А на мен така ми липсва майсторката на поцинковани кофи от Кърджали! Какъв 'интелект', какво 'излъчване', какви 'правни познания'....
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
16 О, да, не била член на ИТН, но бе номинирана от ИТН, за председател на парламента. Винаги се е движила с протекции.
16
6
 
13
 
! Отговори
нн преди 1 седмица
Марионетка. Не била член на ИТН, но се натиска. Ясно, изгря и заляза. Следващиия Парламент на банката, ще мине и без тебе.
15
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ива Митева, да се събуди, защото сънува с отворени очи. Получи своите 5 минути, от Слави чалгаря, който излъга електората и се взе много на сериозно. 46 НС е позор за демокрацията в България и парламентаризма у нас.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До РУСКИ ЕНИ-ЧАР Е__ОЧЕВАДЕН ФАКТ Е, ЧЕ НЕ СТЕ СЛУЖИЛИ В АРМИЯТА, ИНАЧЕ ЩЯХТЕ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НИКОЙ ВОЙНИК, СЕРЖАНТ ИЛИ ОФИЦЕР НЕ Е ПОЛАГАЛ КЛЕТВА "ЗА ВЯРНА СЛУЖБА КЪМ ВС на ВД/СССР...",А ЕДИНСТВЕННО ДА ЗАЩИТАВА РОДИНАТА УМЕЛО, МЪЖЕСТВЕНО ДО ПОСТИГАНЕ НА ПЪЛНА ПОБЕДА НАД ВРАГОВЕТЕ!!! ТАКА КАКТО ДЕЙСТВА м-р ТЕРЗИЕВ, КОЙТО СЛЕЗЕ НА ПРЕДЕЛНО НИСКА ВИСОЧИНА ЗА ДА ПОРАЗИ МИШЕНАТА КАТО ЗАГИНА, ЗАЩОТО ТАКА СА ВЪЗПИТАНИ - ДА БРАНЯТ БЪЛГАРИЯ!!!
13
5
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 седмица
Тегава работа эе да става в политиката, учат се с години и след години се накрадад. А после народа ги пуска, да си харчат окраденото на воля.
12
9
 
8
 
! Отговори
РУСКИ ЕНИЧАР Е преди 1 седмица
РУМЕН РАДЕВ.......... ДАЛ КЛЕТВА ЗА ВЯРНОСТ КЪМ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР/СССР............. ДАДЕНА КЛЕТВА - НЕ СЕ ПРЕСТЪПВА.........