ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри

От партията коментираха и направеното от служебния кабинет
Обновена: 16 сеп 2021 12:59 | 16 сеп 2021 12:49,
247
ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри
Снимка: БГНЕС

„Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а се оказа, че те останаха, а други трима избягаха от уж великите успехи", заяви Даниел Митов по време на брифинг на ГЕРБ.

Още по темата

„Президентът обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. На мен ми се иска някой да ни каже какви успехи точно са постигнали. Пандемията ли спря, успешна ли беше тяхната ваксинационна кампания, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията, построиха ли дори 1 см път? Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма. Реалностите са такива”, коментира Митов.

Тома Биков пък посочи членовете на кабинета, които според тях е трябвало да са сменени. Това са  Андрей Живков – на енергетиката, Стойчо Кацаров - на здравеопазването, министърът на регионалното развитие Виолета Комитова, министърът на туризма Стела Балтова, Велислав Минеков - министър на културата и Георги Панайотов, министър на отбраната.

Още по темата
Според него вече бившите министри Кирил Петков и Асен Василев ще използват президентската администрация за своя политически проект.

„Някои от напусналите министри придобиха банка за 2 месеца и назначиха приятелите си в борда на банката. Както и да им върви политическия проект, банката със сигурност ще им върви“, коментира той.

По думите му вече няма нужда да се иска оставката на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като председател на предизборния щаб на Румен Радев той няма как да бъде сменен по средата на кампанията. Приемаме оставането на Рашков като знак, че през тази кампания нашите симпатизанти ще бъдат подложени на натиск от страна на Министерството на вътрешните работи, със старите ченгеджийски похвати", заяви Биков и допълни, че няма данни за незаконно подслушване.

Даниел Митов пък обясни, че продължават обсъжданията за кандидатура за президент на партията.Той призова държавният глава да вземе отношение и да съобщи дали е бил информиран за инцидента край Чешнегирово и знаел ли е за смъртта на старши лейтенант Манчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои бяха тия герб?
110
6
 
13
 
! Отговори
С. Орманджийски преди 2 години
Шефа на тоя, демек тиквата скоро не е правил изпълнения май, късопаметния му матерял ше забрави кой е и за какво се бори. Трябва час по скоро да направи някоя лакардия.
109
1
 
0
 
! Отговори
Антракс преди 2 години
Българи отвараите коридори за антракс.че колко хаус и смърт ще има.мъка мъка ше става страшно път без изход.антакса се предава по полов път така наречения спин.гответе оръжия за масово унищожаване.
108
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-напред смяна на главната Фигура и после всички пешки наред...
107
4
 
4
 
! Отговори
До 106 преди 2 години
А като изтрезнееш,внимавай да не си се подмокрил.
106
4
 
10
 
! Отговори
Леля Пена преди 2 години
По- добре очаквайте изхвърляне зад борда.Това ви подхожда най-добре!
105
2
 
0
 
! Отговори
Ачука пингяс преди 2 години
Гуне и патаран ше носат отговорност.гответе оръжия за масово унищожаване че ще стане напечено.не се издържа тука на земята.
104
4
 
8
 
! Отговори
Малинов преди 2 години
Ей тоя читак на снимката има ли си на представа че деца от 1ви клас ги карат да стоят по 8 часа на ден в училище? Никога няма да гласувам за тези гьотверени.
103
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези лягат и стават с Румен Радев. Кой го интересува те какво мислят.
102
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези въобще кой ги смята за нещо. За умрелите или добро, или нищо.
101
9
 
5
 
! Отговори
Митов преди 2 години
Трябва ГЕРБ да делкларира, че ако Рашков продължава да арестува учителки и да ги пита за кой са гласували, да не признаят резултата от следващите избори
100
16
 
5
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Обективен и точен анализ на ГЕРБ! Очакваме ББ4!
99
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОВИЖДАНЕЕЕ!!!
98
12
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Бойко Рашков трябва да остане министър . Има стотина детски градини за които има сигнали, че деца участват в купуване на гласове. Определени са шпицкоманди предвождани от Рошков които се подготвят. Изборите трябва с терор по Рашковски да са честни. Този път гласовете от чужбина ще се гласят 6 дена.
97
1
 
1
 
! Отговори
Живи ли сте преди 2 години
Остоумни и лрасиви българи цяла българия е минирана с огнища на антракс.какво ще правиме някои има ли предложение.освен бомби и гранати.не ми се правете на политици и министри щот сте кръгла нула.кои ще носи отговорност сега некви *** и гейове ли кое ще излезне като мъж.пред цялото общество да каже на хората да се ваксинират за антракс.къде са ви ваксините за антракс къде са ви зелените коридори.кои продава ваксини за антракс.с антракс човек може да изкара няколко години докато те разяде.
96
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
кои ви пита какво сте очаквали я се скриите
95
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов, вече не си и смешен.Вече си жалък.
94
9
 
3
 
! Отговори
НИНОВ преди 2 години
че КОЙ ще издигне кандидатурата на другаря Гумен Гадев, накрая да не се наложи да го направи Настимир Ананиев от името на ВОЛТ, ще бъде престижно, но така или иначе рундю ще бъде трети на първия тур
93
2
 
4
 
! Отговори
До 95 преди 2 години
Внимавай с нервите,че отслабват имунната система и следва ковид19.А нататък знаеш...
92
5
 
11
 
! Отговори
:) преди 2 години
Не ни занимавайте с вонящи политически трупове!