Петков убеден: Ще има над 121 депутати от коалиция на почтените

Формацията подкрепя Радев за президент
Обновена: 19 сеп 2021 12:11 | 19 сеп 2021 12:10, Александър Попов
158
Петков убеден: Ще има над 121 депутати от коалиция на почтените
Снимка: БГНЕС

В следващия парламент ще има над 121 депутати от коалиция на почтените, заяви Кирил Петков, който заедно с Асен Василев представят днес новия политически проект "Продължаваме промяната", предаде репортер на БГНЕС.

На никого от листите няма да крадем, няма да има задкулисни уговорки, увериха двамата бивши министри от служебното правителство и подчертаха, че мандатоносител им е нужен единствено, защото няма време за регистрация на партията до изборите. Те бяха категорични, че ще самофинансират изцяло своя собствен проект.

Това не е президентска партия. Ние много го харесваме Румен Радев, защото той преди 3 месеца ни даде пълна свобода на действие, заяви Петков, а на въпроса ще издигат ли собствен кандидат-президент, Василев отговори: Кандидатът ни за президент е Румен Радев.

Истината е, че следващото правителство на България най-вероятно ще е коалиционно. Разговаряме със 7-8 партии, с които да влезем в коалиция, каза още Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задава се следния глупав въпрос: Колко време ще трябва да мине, докато нашего брата българина разбере, че асенчо и кирчо са двама мошеници, дошли да опоскат каквото има останало в изтерзаната ни България? И да разграбят останалото от ВПК!
47
7
 
19
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Този лъжец отново спекулира с думите - трябва да има болшинство за почтените, но той и другия до него не са в тази категория...Така че, ако наистина искат почтените да победят, тези трябва да си заминат заедно с цялата непочтена БСП ***...Ко да праиш...Балканска история...пълна с мръсотия и гадости...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! - поне веднъж в живота си бъдете почтени хора...
46
4
 
23
 
! Отговори
Киру Канадски преди 2 години
*** Спецов е много надарен и с Кокорчо не можем му се насити...
45
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 52Забележи това, немал време да основе партия, затова щял да се присламчи към някоя.......хахахаха :)) Естествено, овците са си овци, можеш да ги мотаеш безкрайно, обаче тук става въпрос за БГ :)
44
2
 
20
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 2 години
Айде успех. И най- важното: дано не сте поредните "спасители", които да ни "оправят" за 800 дни, които да се окажат жадни за власт схемаджии.
43
19
 
9
 
! Отговори
реалист преди 2 години
До 49Кой подари 3 мрд лева за Турски поток? Точно вашата крадлива мутра, която уж е прозападен . Докато има п.р.ости хора ще го има и ГЕРБ.
42
5
 
32
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами за да има 121 депутата в така наречената "Коалиция на почтените" трябва всички налични партии от поредния провален парламент, без ГЕРБ разбира се, да се прегърнат и съешат и да бъдат поведени от Кирчо и Кокорчо, които все още си търсят партия но вече чертаят визии за развитие на държавата ... Комедията в българският политически живот под вдигнатия юмрук на фигуранта продължава с пълна сила преди да се трансформира в пълна и разтърсваща трагедия ... !!!
41
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо щял да проверява как съм изкарал парите си. Кире, свободата не се изкарва, тя се краде!!
40
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 50 "Нормалните хора не искаме мутри да ни управляват и затова нормалните хора гласуваме против ГЕРБ, като най-голямото зло." Поинтересувай се как са свършили тия, които са изпълнявали твоята роля 44та. Да не кажеш, че не съм те предупредил. :)))))
39
8
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахахааааа, ще имате вълна на ГЗ :))))))))))))))))))))) Бокича ще ви такова с 200 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
38
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормалните хора не искаме мутри да ни управляват и затова нормалните хора гласуваме против ГЕРБ, като най-голямото зло.
37
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До реалист "Ще гласувам за вас. Стига да ни управлявали преоблечени комунисти и прости хора. Всеки безпристрастен и обичащ родината, децата си и себе си ще направи същото." Нито си безпристрастен, нито обичаш родината си, щом искаш да я подариш на слугата на Кремъл.
36
16
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Дано се случи.
35
20
 
6
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Ще гласувам за вас. Стига да ни управлявали преоблечени комунисти и прости хора. Всеки безпристрастен и обичащ родината, децата си и себе си ще направи същото. Да поставим управляващите престъпници там където заслужават.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 41 Явно с "бабите ба село" ще ръководите държавата, защото нормалните хора полека лека започват да се изнасят при така очертаващия се авторитарен режим, който реално ни чака. Успех ви пожелаваме с изнамирането на оправдания кой ДРУГ ви е виновен, че помогнахте на Кремъл да дойде на власт, докато се редите на опашки за хляб.
33
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пожелавам успех на всички антимутренски партии. На ГЕРБ мястото им е в затвора, а не в парламента.
32
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излязоха мутрите на Мая и сега влизат мошениците на Киро язовири, Асан осъдения крадец. Браво!!!
31
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма почтен човек, който да подкрепи преврата на проруската Хунта на Радев и ДС. Комунистите станаха меганагли и започнаха да лъжат с очевидни "проекти".
30
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото и да си говорим, вече и на бабите на село стана ясно, че по-лошо от ГЕРБ и Бойко Борисов няма. Всеки друг е по-добър от мутрите.
29
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шок и ужас тресе разбойниците от ГЕРБДПСБСП. Изгрява слънце и над България