Даниел Лорел от "Промяната продължава": Румен Радев не е зад този проект

Той иска да отгледа децата си в "богата и справедлива България"
20 сеп 2021 20:30, Нели Христова
73
Даниел Лорел от "Промяната продължава":  Румен Радев не е зад този проект
Снимка: БГНЕС

"Румен Радев не е зад този проект, не дава хора и не участва в този проект. Чувствам се част от проект с нулев политически инженеринг".

Това заяви в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви Даниел Лорел, който е част от "Промяната продължава" на Асен Василев и Кирил Петков. По негови думи някои хора си измислят, че от проекта искат да завземат чужди структури.

"Радев създаде служебно правителство, което да работи без намеса. Това е причината за нашата подкрепа към него", добави Лорел, който се представи като баща на 3 деца, който иска да ги отгледа в "богата и справедлива България".

Той посочи, че "Промяната продължава" е първата политическа партия, в чието създаване участва, като преди това е бил член на "Да, България"

"Не бях достатъчно активен член и затова раздялата не беше проблем с мен. Приблизително заедно напуснахме с Кирил Петков. Всеки един от нас напуска старите си бизнеси, което трудно решение. Но милеем повече за България", добави бившият председател на комисията по прозрачност към Министерството на икономиката.

Лорел обяви готовност да предостави банковите си сметки, ако институции поискат да ги разгледат.

"Нямаме илюзии, че държава и бизнес се управляват еднакво, но има и общи неща като управление на бюджет", допълни Лорел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербави, не ви ли прави впечатление, че не влизат вече хора да четат? Всяко нещо с мярка трябва :)
20
1
 
18
 
! Отговори
Правилно Данко... преди 2 години
Фигуранта нема толкова потенциал за да измисли подобна схема----ПРОСТО КОПИРА ПУТИН --по препоръка на неговите съветници! ПОЛЗВАТ , КАКТО ВИНАГИ "БОГАТИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ"..ЗАЩОТО ВИНАГИ РАБОТЯТ С КЛИШЕТА НА КПСС И БКП!
19
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната, т. е Пропадането продължава, а цените пропорционално растат. Днес на Е-електроенергията, утре на С-стоките, до два - три месеца на Ф-фсичко. Едно е да искаш, друго е да можеш, а най-лесното е сам да се прецакаш, като решиш от скука да взривиш "статуквото". Но се оказва, че статуквото е това, на което си стоиш.
18
2
 
20
 
! Отговори
Телефонен измамник преди 2 години
Тези ни взеха хляба ! Ние поне се криехме и тайно вземахме пари само от богати хора. Тези не се крият , а явно и нагло казват , че ще вземат парите на всички българи - и богати , и бедни ! На всички ! На едро играят хората! Е, щом всички са съгласни....!
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как го забиха на страхливия Христо! ДБ да си сменя лидерите- Христо не става и само сплетничи и бяга от отговорност и от Гешев! Атанасов купува имоти от държавата на смешни цени.
16
3
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
..*** наф от Мароко ми се вижда тоя.....
15
3
 
29
 
! Отговори
Безумец преди 2 години
Явно има по-безумни от мен щом някой се кани да гласува за поредния рафиниран мошеник - облечени с костюми и лепнали си по една фалшива диплома , но изпратени от много богати хора извън България ! Българиииииии, лъжат ви в очите и наглеят , защото ви мислят за глупци ! За стадо ! Време е да пуснете кучетата да гонят тази п.а.с.м.и.н.а мошеници !!!!!
14
1
 
36
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Нимфите зад Даниел раздаваха постоянно усмивки по време на вчерашното представяне. Това пр.осто се набиваше на очи и сигурно са били инструктирани да го правят. Дали са способни да променят най-корумпираната държава в света, в която хората лъжат постоянно, най-нагло и повече дори и от иудеите? Съмнявам се. По-скоро усмивките са, за да придават вид на Кировия проект.
13
2
 
30
 
! Отговори
БРАВО! преди 2 години
Даниел Лорел: Румен Радев не е зад нас, ние сме зад него.
12
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя само като му видиш физиономията и е ясно че е изпечен измамник. Ама нищо, то тука масово хвърлят пачки от терасата, защо някой да не ги прибере на едро.
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Овцата зад вас със сигурност много ви вярва.
10
1
 
24
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
...и тоя ли се маже ,бе....Като гледам , на всички им лъщят мутрите и главите , като на новоселски пъпеши...!ХИЧ , НЕ ПЕСТЯТ ВАЗЕЛИНА НЕЩО...
9
1
 
23
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Бегайте беей иэмeкяри
8
1
 
26
 
! Отговори
По Радев преди 2 години
Разделяй и владей.
7
2
 
26
 
! Отговори
Малко история преди 2 години
Евреите делят хората на техни (евреи) и гои (неевреи). Гоите може да ги стрижеш както искаш, да ги използваш, дори да ги убиеш. Евреите вярват, че те са избраният народ. Гоите са придатък. Но, щом смятате, че тези момчета ще ви оправят, добре. Те и юпитата на царя ви бяха голяма надежда.
6
2
 
27
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Я? Тоя имал банкови сметки. А аз си мислих, че всички политици си държат парите в отключени нощни шкафчета във вид на пачки евраци и кюлчета злато :))) И някак си много е съмнително това, че всички от тази още несъздадена партия се изреждат да ни убеждават как зад проекта не седи Фигуранта
5
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига лукавство. Радев е зад проекта, защото вие сте с Радев.
4
1
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Анонимен 2 Освен изнежен европеец този е типичен евреин.Не може да се отрече,че са умни,но и по-продажни от тях няма.
3
2
 
14
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
На това момче са му обяснявали като малък колко е лошо да се лъже. Сега, обаче, други му внушават, че целта оправдава средствата. Дано от угризения не се гр ъм не. Ще нанесе непоправима загуба за живота на кофтито мат'рял.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този изнежен еврогеец зад кой е?