„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с „Волт“ и „Средна европейска класа“

Обновена: 20 сеп 2021 21:40 | 20 сеп 2021 21:15, Нели Христова
125
„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с  „Волт“ и  „Средна европейска класа“
Снимка: БГНЕС

Постигнато беше споразумение за създаване на коалиция „Продължаваме Промяната“, съобщиха от пресслужбата на новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. В съобщението се казва още:

Днес 20 септември 2021 г., беше постигнато коалиционно споразумение между ПП „Волт“ и ПП „Средна европейска класа“, с което двете партии образуваха коалиция „Продължаваме Промяната“ за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин. Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона. Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме Промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи.

ПП „Волт“ е основана през 2018 г. и е част от първото общоевропейско движение „Волт Европа“, което има евродепутат, народни представили в Нидерландския парламент и общински съветници в България, Германия и Холандия. „Волт“ иска българските граждани да се чувства европейци, да имат достоен живот с европейски доходи, европейско здравеопазване и европейско правосъдие. Съпредседатели на „Волт“ в България са Венцислава Любенова и Симеон Трулев.

ПП „Средна европейска класа“ е създадена в Бургас през 2007 г. и работи за създаване на българска средна класа с европейски стандарт на живот, осъзнавайки, че за целта трябва да има не само върховенство на закона, но и върховенство на морала в политиката. Към момента разполага с общински съветници, като най-силното присъствие е в общинския съвет в Бургас, където към момента е трета политическа сила. Начело на партия е Константин Бачийски, който поведе началото на истинската война срещу беззаконията в парк „Росенец“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
29
 
! Отговори
Конституционния съд? преди 2 години
Къде е Конституционният съд, отпуските свършиха! Чакаме решението на елементарния казус за канадското гражданство на К. Петков, има вече и 2 решения по-подобни казуси!Излизайте с решение, крайно време е!
29
23
 
2
 
! Отговори
Туслев преди 2 години
Да подкрепим Продължаваме Прехода, да гласуваме доверие.
28
4
 
33
 
! Отговори
Нане преди 2 години
В дни на ударно поскъпване на тока, да се явяваш с ВОЛТ на избори е меко казано самоубийство в зародиш...))
27
3
 
25
 
! Отговори
Знаещ преди 2 години
Малее,СЕК и певиците от Божура до гр.Средец,за незнаещите това е бардака на Манев ,собственика на Средна Европейска Класа и съдружник на Бенчо Бенчев.Хахаха.Тези се закопаха.
26
2
 
25
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Какво върховенство на морала в политиката е, да разчитат на педофилите за някой друг процент?
25
35
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Нещата се случват.Успех и смело напред.
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха-ха! Много милиарди се очакват и много мераклии има да ги "управляват"...
23
3
 
23
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Ще я продължат промяната, ще се включат към системно губещите партии
22
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше читав Петков, немаше да си прави пиар с фалшивата офшорка Лайф, това ме убеди напълно, че е мошеник :))
21
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко *** има в тези сайтове не е истина. Я цъкнете палец надолу, че да ви преброй. А колко ви плащат на ден, на коментар?
20
3
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АКО ТИЯ ХВАНАТ ПОД 1%, ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ КАТО АЛФАТА И ТРЕНД КОИТО ИМ ДАДОХА ПО 8% ДА БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАБЛУДА И ИЗМАМА НА ГОЛЯМА ГРУПА ХОРА!
19
6
 
27
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Петков е за прокуратурата за фалита на ВМЗ Сопот
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 12Нищо не са откраднали, поредните анонимници "месии" :))) Искат да крадът, обаче още не са излъгали никой, това е фрапиращото :))) Все едно да сложиш тигана а рибата не е там, такъв е случая :))
17
0
 
11
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
До 16 Телета отидоха, волета се върнаха и акълът им е все толкова
16
21
 
4
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Тия накрая зорлем ще ме накарат да създам партия на Обединени *** срещу гроб и да ги размажа всички на изборите...)))
15
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре звучи, искам да покажат нови лица и хора с добро образование и визия за развитието на държавата ни.
14
4
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Кой ли ги е чувал тези ракето-,пардон,мандатоносители ВОЛТ и Средна европейска класа.Партии-джуджета състоящи от учредителите си и тяхната рода-чинки,стринки и баджанаци.А този Настимир Ананиев е политическа ***,през кои ли партии вече не е минал.Хитреците Киро и Асенчо си намерили балами.
13
5
 
33
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Брееееей, вярно ставаме европейци. ВОЛТ имали народни представители в Холандия и Германия, Лъжеца си е още канадец. Фигуранта пък ни докара европейски цени на всичко. Напредваме значи. Сега остава само и да мръднат малко заплатите от сомалийски да станат поне занзибарски, но всичко по реда си :)))
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все пак без клошариат няма да минете. То и аз мога да си поръчам костюмче на кредит в идеята да не го платя...
11
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия двамата откраднаха 1.5млр. за 3мес.И сега плащат на мисирките от всички медии да пишат колко са велики