Спецов се закани: НАП няма да търпи корупция!

За него е недопустимо служители на Агенцията да петнят труда на всички
Обновена: 21 сеп 2021 19:55 | 21 сеп 2021 18:48, Камелия Цветанова
46
Спецов се закани: НАП няма да търпи корупция!
Снимка: БГНЕС

Случаят със задържания при съвместна операция на ГДБОП, МВР и НАП служител на „Фискален контрол“ е тежък удар върху авторитета на НАП, който градим със съвместните усилия на близо осем хиляди добросъвестни професионалисти. Ще окажем пълно съдействие на правоохранителните органи за изясняване на случая и справедливо наказание на виновните. Това каза в обръщение към всички служители на НАП изпълнителният директор на приходната агенция Румен Спецов и заяви категорично, че той и ръководният екип ще са безкомпромисни спрямо всеки случай на корупция и опит да се руши общественото доверие в Агенцията.

Още по темата

„Недопустимо е служители на Агенцията да петнят труда на всички нас, които всеки ден доказваме лоялността и ангажираността си към организацията. Очаквам от всеки ръководител в агенцията да организира незабавно лична среща с екипа си, на която да бъдат обсъдени корупционните рискове и етичните стандарти, които очаквам занапред да се спазват безкомпромисно“, каза още Спецов пред служителите на НАП.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: НАПСпецов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАП ще търпи ли продажбата на фирми с милиони дългове на безимотни нещастници?
18
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бяхме нормална държава, този на снимката щеше да бъде изгонен с протести. Но след като си мълчите и траете така ще ви тъпчат разни престъпници обещаващи ви промяна. А овцете вярват ли вярват и гласуват за такива лъжци и крадци.
17
1
 
29
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
"Май" само медиите не губят оборот, че в тая пандемия не смогват от работа!! А тоя Спецов не ме кефи нещо, и то още от снимката.
16
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спецов е много по сериозен данъчен измамник от арестувания служител!
15
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Струва ми се, че ще трябва да уволни всички и да започне отначало! Само заради тях се изместих от България, защото уж ниски данъци в България, заедно с рушвета излизаше повече от колкото в Германия! Ако оправят корупцията може да се върна, защото данъците тука са огромни, рушвет няма, но завистници са много, повече отколкото в България!
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно до изборите ще ни показвате този на снимката, който е ощетил държавата с 1,5 млн.лева от ДДС и двамата харвардски мошеника лъжеца Петков и крадеца Кокорчо.
13
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРОМЯНАТА на Кирчо се оказа поредната мазна комунистичска лъжа. Аз нали ви казах, че човечеца е симпатичен измамник!
12
1
 
31
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Може нищо да не се върши, но пропагандната машина върви. По всички медии, комунисти, популисти, Гномове, Маджовци обясняват как ще оправят нещата. Блазе ни на зима...
11
2
 
19
 
! Отговори
Дончо Тръмпов преди 2 години
Тоя коросмук защо не помпи в Централния на бай Асан????
10
26
 
5
 
! Отговори
до 6 преди 2 години
Бойко Борисов печелеше изборите също благодарение на фенките си щото изглеждаше голям мъжкар в генералската си униформа. После почнаха да гласуват за него от малцинствата щото им раздава кебапчета и бира. Ама шкафчето се опразни, пък за да ползваш машина да гласуваш ти трябва поне средно образование... Каквато беше идеята и на техните партньори от ВМРО.
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаме хора вкарани в затворите. Само тогава ще повярваме
8
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато Бойко разкаже за кюлчетата, тогава и Спецев ще ви информира за каквото желаете....
7
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали бяха спряли корупцията. Мале колко лъжат тези комунисти. Ами той шефът на нап е данъчен измамник, какво да очакваме от служителите му. Красавецът лъжлив кирчо направил страхотна промяна :)
6
6
 
12
 
! Отговори
и ..? преди 2 години
Ами ако беше се появил в магазина по бял изрязан слип, например? Тогава явно щеше да бъде Мъж на 2021 година от страна на служител на НАП? Наскоро видях жени зорлийки които бяха си налепили снимки с тялото на Спецов по бельо ..! Този мъж е латентен гей, нека да си признае за това, в това няма нищо срамно; 96 % от мъжете поне един път са имали полов контакт със себеподобен. Той е от нашата Партия, ние това си го знаем, той е наша дружка от време оно ...! Идвай при нас официално Спецов, не се срам
5
4
 
34
 
! Отговори
Хи,хи ! преди 2 години
Този измамник, не стига че ощетил държавата с 1 милион и половина , ами и има наглостта да се заканва !!! От позицията на какъв , бе, м.ъ.р.л.ьо ? Та ти си мошеник като телефонните измамници , който е назначен от другия измамник - Фигуранта.
4
4
 
40
 
! Отговори
Корупция Радев преди 2 години
Специв се заканва на самия себе си. Излезе документът, че е подписал ревизионния си акт за ревизията, която му открива укрити данъци на стойност 1,5 млн лв. После Спецов продава фирмата си за 500 лв на безработен ром.
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички данъчни крадат. Няма чист.
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спецов, кажи за фирмата с 1.5 млн задължения?
1
0
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Айде пак.... Спецев?!? Абе вие в редакцията да не сте запразнили вече? :)))))))))))))))