Борисов: До последно ще пазим кандидата ни за президент, има много бухалки

Той е недоволен от структурата в Благоевград
26 сеп 2021 13:10,
465
Борисов: До последно ще пазим кандидата ни за президент, има много бухалки
Снимка: БГНЕС

„До последният ден няма да посочим нашия кандидат за президент“, заяви по време на конференцията на Жени - ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

Като причина за това той посочи действията на служебните министри Бойко Рашков и Велислав Минеков.

„Радев праща бухалката Минеков. Радев праща бухалката Рашков. Затова искат да се докопат до кандидата за президент, за да бъде репресиран“, коментира Борисов.

"Постарали сме се в най-важните сфери да имаме зам.-председател, който да обединява всички жени, които да теглят България напред. Надявам се, че ще спрат тези, които продължават с това брутално отношение към политическите си опоненти, защото не сме една и две партии вече. Всеки, който се обърне срещу тях, започва гонение. Само се чу в множеството прогнози за проф. Балтов и видяхте какво му сътвориха. До последния ден ние няма да излъчим кандидат, колкото и да питат медиите, защото след днешните изказвания на служебния министър Минеков, който щял да гони първата политическа сила от офисите и централата. Нали е по Конституция? Служебното правителство трябва само да уреди едни честни избори, но те не са честни, защото не приеха нито да броят квитанциите, нито да ги осигурят. Те доказаха, че Конституцията за тях не съществува. Искам да му припомня, че има един текст - чл. 31 от Закона за политическите партии и ние го спазваме. И да спре да лъже. Ако иска с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите, да дойдат и да ги изгонят. Ние също ще запознаем Брюксел, може би и Комисията „Либе“ с безобразията на един служебен кабинет, който уж трябвало само да организират избори“, посочи Борисов.

„Стотици жени, които са на днешното събрание да не знаят дали ще има централа, защото така му кефнало на някой си. Той не е някой си, а е Радев. Той го праща Минеков – бухалката му Рашков. Те не могат да спечелят иначе избори, затова сега има репресии. Затова искат сега да докопат кандидата за президент, за да се разправят с него още преди да влезе и да има имунитет. Това е целият зор“, заяви той.

„Надявам се да изчегъртаме мъжете и да дойдат жените на власт, за да може тези самозабравилите се мъже, които са склонни да тласкат държавата в хаос, да си седят вкъщи и да си готвят те манджите. Извън шегата, неслучайно най-много избиратели гласуват за ГЕРБ от жените”, заяви бившият премиер Бойко Борисов, който участва в конференцията на Жени – ГЕРБ.

Той се обърна към структурата на ГЕРБ в Благоевград и по-конкретно към Даниела Савеклиева с думите: „Кандидати имате много, но резултати нямате. Няма и да имате“.

"Най-малко възнамерявам да занимавам останалите с вашите разправии там. Заради това разделение загубихме няколко избора в Благоевград. Не случайно не идвам при вас, не ми се идва. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избор след избор. Гласувате сигурно едни срещу други", коментира Борисов, след като членовете на местната женска структура оспориха кандидатурата на Елена Ташкова.

"Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташева. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това", заяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска.

Във връзка с противоепидемичните мерки срещу COVID-19 форумът се провежда изцяло онлайн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
7
 
14
 
! Отговори
българин преди 2 години
Кандидата си го заври там , дето не огрява слънце , Тикво !
319
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което говори Борисов, са пълни тьпотии, родени в параноичния му мозък. Полицията не може да закача кандидатите за президент, така че нищо не заплашва техния му ньо, освен че народът ще го спука от бъзик.
318
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Бойко не се беше уплашил от Мутафчийски и не го беше скрил, сега щеше да имат читав кандидат
317
9
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Е па на кий му дреме за умрелия кон на Гроб.
316
14
 
16
 
! Отговори
до Сата НАТО преди 2 години
Кандидата със сигурност не е к'ретен, като теб...
315
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НаркоТиквун не престава да забавлява с отрицателния си коефициент за интелигентност
314
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И двамата и Рашката и Минека са за психоекспертиза. Радев умишлено праща кукумицини със самочувствие,за които власта е да я употребят,по точно да злоупотребят без чувство на вина,за да може един ден ако се случи да им дадат по една жълта книжка и минат метър.То не,че Радев е нещо различно,вкопчил се се друг мандат след провален първи.Това ,че медиите го обгрижват и олигарсите плащат за свои цели,а той смята,че вече е спечелил,добре е да слезе на земята и разбере,че влачи цяла държава към провал
313
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Анархията и ползване на власта за репресии за дискредитиране на опоненти,което от комунистическо време не се е случвало,ми идва в повече.Борисов е прав,вече е крайно належащо докато още не е въведен официално тоталитарен режим на мошениците под мотото "власт на всяка цена"чрез радевите каубои откачалки,да се информират европейските институции незабавно и поиска съдействие.МВнр кани наблюдатели които нищо не разбират от машинно гласуване,а трябва да са компютърни специалисти в тази област.
312
11
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Що за личност е този фамозен кандидат, та някакъв дебел игйод от Банки го държи заключен като Рапунцел? Тоя достойнство няма ли да излезе и да се представи пред хората? Като в некъв по рно филм - булката лежи с вързани очи и сценаристите и водят някакъв непознат гастарбайтер да я изпердаши. И нашта Българийка така...
311
6
 
1
 
! Отговори
бухалка преди 2 години
бух, бух, бух, бух,.....инфлация, излагация и празен търбух....бух...бух....бух....
310
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И магаре да сложат пак ще събере толкова гласове, колкото всеки друг кандидат. Боковите фенове ще си гласуват за него, другите за друг и така.
309
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми пазете си го. Даже въобще не го обявявайте, никой да не разбере.
308
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднага снимката на тоа грохнал и подут от яд старец да се смени със снимка на пожарникар сърцераздирач. Иначе ше загубим и лели герп
307
3
 
10
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
А иначе колкото и избори да има, докато не създадем партията на безпартийните народа няма да гласува за който и да е, а ГЕРБ ще е все надолу докато МЪЖЕ ГЕРБ изчезнат и цялата партията изчезне:))))
306
5
 
16
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Като изгонят ГЕРБ от НДК , Борисов ще трябва да дава пресконференци от затвора, там няма да ги има ГЕРБ жени да му ръкопляскат, ще има само ГЕРБ шведи :)))
305
2
 
11
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
БАБИ ГЕРБ обаче още не са на ясно, че любвеобилната дръжка на така мечтаната тиква, вече не работи :) А по-сериозно- кандидата сигурно ше е жена, и то не каква да е жена, ами некоя с достойнство, като кърджалийската, или Деса общата, а може жената и да е мъж и то не какъв да е, ами другаря Краваров-за достоен завършек на герберастката му кариера.
304
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
328 Смятай, колко примитивни и арогантно са радевите *** от ДС,за да влязат в чужда спалня и изфабрикуват инсценировки. Колко ниско може, да падне човек, за да подметне любимите на Божков кюлчета, в нечия стая.
303
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Правилна тактика - иначе глутницата хиени дебне и ако разбере ще се нахвърли веднага.
302
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко държи печено. Само той им знае финтовете, на червените кхмери. Хунтата на Радев е в паника. Трепери, от евентуална коалиция на ГЕРБ с ДПС.
301
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех,мъка,мъкааа...