Радев зове Борисов да се изправи срещу него на изборите за президент

Крайно време било да спре да се крие зад партията си като щит
622
Радев зове Борисов да се изправи срещу него на изборите за президент
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Време е Бойко Борисов да спре да използва партията си като щит и да защити честта й като се кандидатира за президент, призова президентът Румен Радев.

„Мисля, че е редно той да е кандидатът за президент на ГЕРБ“, допълни държавният глава.

"След всички изговорени приказки и предизвикателства това е логичният изход", каза той.

Още по темата

Радев каза, че разчита на подкрепата за кандидатурата си за втори мандата на „Дондуков“ 2 на гражданите, които искат промяна и България да бъде нормална, демократична и свободна държава.

Според него служебният министър на енергетиката въвежда ред в хаоса в енергетиката, обезврежда мините на предното управление, премахват се олигархичните зависимости.

„Има още много работа, но първите резултати весе са налице. Цените на тока са едни от най-ниските трета седмица в Европа и това се дължи на работата на служебния министър“, посочи Радев.

Относно обвиненията, че е имало натиск от страна на полицията на предишната предизборна кампания,  Радев отсече, че не се меси в работата на нито един министър.

„Очаквам МВР и службите да продължат да работят решително и да защитят честността на предстоящите избори. Грозното явление на купен вот няма място в една демократична държава, странно е, че някои партии упорито се идентифицират с него“, коментира държавният глава.

Президентът потвърди, че Кристалина Георгиева е била на среща в Президентството за световните тенденции на икономиката и развитието на инфлацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


622
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
463
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев създаде хаос, стагнация в държавата и раздели нацията. Поведе с вдигнат юмрук, платения от Божков, метеж над парламента и НС.
462
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев наруши няколко пъти българската конституция. Предаде секретна информация на Москва. Покри руските шпиони в България. Лобира за руските интереси, в ущърб на България. Това са достатъчни основания, да не гласувам за него. Да се отвращавам от него.
461
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев изобщо не го слуша главата. Вероятно иска и на дуел да призове Борисов. Радев е обсебен от Борисов. Радев си въобразява, че да си президент е нещо свръх гениално. Никога Борисов не е имал амбиции да бъде президент. България е унитарна парламентарна република. Управлява се от мандатоносители. Не се управлява от президент. Президента има малко правомощия. Описани са в Конституцията. НС решава. Президента може да наложи вето, но НС може да го отхвърли.Президента е представителна длъжност
460
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво прави Бойко Ноев сред номиниралите Радев?
459
8
 
15
 
! Отговори
Баце преди 2 години
Ел Фигуранте, не си ми на службата, че да ми даваш команди в политиката.Айде, първо боядисай построеното от ГЕРБ и после давай акъл и поставяй условия!
458
4
 
8
 
! Отговори
Байганьо преди 2 години
До 498. Нормално, никой не е вечен. И даже е много добре и оздравително за партията. Ама креттените като теб, обладани от омраза към Боко, ги интересува точно той. Типично за ***.
457
5
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Глу.пак, когато и ти направиш 12 години реално управленска власт, тогава може да държиш сметка на Борисов. Той много добре знае, че е омръзнал на хората и е редно да се оттегли. Това е истински разумен политик.
456
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ниско ниво... Това... сам да си избираш опонент по, който с години плюеха всички дeгeнерати в политиката...
455
11
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
И двамата са едни и същи .Е,Радев има доста по- интелигентна осанка.Ама и той е от оркестъра!
454
9
 
4
 
! Отговори
Станислав Христосков преди 2 години
Абе къде е Бойко бе?? Радев го търси да го бие
453
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най мъжественото нещо в боко ханъм е семенната течност на Бай Тошко и Ердоган! Няма как безгръбначна ханъма която цял живот се е издигала с платена любов да събере мъжество да се изправи срещу Радев!
452
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В ГЕРБ започнаха вече да му скачат-справка срещата му с ГЕРБ жени .Няма я харизмата,бицепса се спихна а корема порасна.Скоро ще е.Краят ще бъде кофти,като при ментора му бай Тошо.
451
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
боко ханъм люто се заканва на Радев докато Ердоган го пълни с подкрепа в харема си отзад, но тъкмо да свърше пълненето и боко ханъм го хваща шубето и се примолва на Ердоган за още 300 гавази да дойдат да го напълнят с мъжество отзад, че да събере сили да се изправи срещу Радев и те така. боко ханъм никога няма да излезе сам срещу Радев защото на ханъмите им е забранено да се занимават с мъжки неща!
450
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буци скъса колянов вал още миналата година напролет.Не го бива вече и всички го виждат.Има забрана от задокеанските си съюзници,не случайно се говори в доклада "Магнитски"за "действащ политик"Каквото беше-беше!
449
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
боко ханъм я е страх да не я разпори Радев затова праща луна напред, а през това време ще смени *** Ердоган с *** Митьо Пищова и без това е свикнала да се издига като я порят като риба и пълнят като агне! Ще има ред сълзи, ред сополи, когато на балотаж са луна и Радев, а Боко ханъм ще остане само с на Митьо Пищова питоня в устата!
448
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страх ме е бе Румене,как ще се покажа после в Банкя като ме отвееш.Пък и само простотии ръся,какво да кажа на Нова година например?
447
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Радев,нали Тиквун е много"обичан"от хората,какъв е проблема да се кандидатира и да спечели изборите?Да ама тогава ще лъсне с пълна сила Любовта Народна!
446
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой бе?Тая мишка ли ще се изправи срещу Радев?Не виждате ли,че като стане напечено и бърза да се скрие в гори и паланки.Той свободно сред народа не смее да излезе,та камо ли да се излезе срещу Радев.Само джавка като кутре помиярче,белким някой му обърне внимание.
445
0
 
4
 
! Отговори
Значи преди 2 години
местя другарю
444
0
 
5
 
! Отговори
12345 преди 2 години
Търсим някой да си играем на войници ?