Борисов: До последно ще пазим кандидата ни за президент, има много бухалки

Той е недоволен от структурата в Благоевград
26 сеп 2021 13:10,
465
Борисов: До последно ще пазим кандидата ни за президент, има много бухалки
Снимка: БГНЕС

„До последният ден няма да посочим нашия кандидат за президент“, заяви по време на конференцията на Жени - ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

Като причина за това той посочи действията на служебните министри Бойко Рашков и Велислав Минеков.

„Радев праща бухалката Минеков. Радев праща бухалката Рашков. Затова искат да се докопат до кандидата за президент, за да бъде репресиран“, коментира Борисов.

"Постарали сме се в най-важните сфери да имаме зам.-председател, който да обединява всички жени, които да теглят България напред. Надявам се, че ще спрат тези, които продължават с това брутално отношение към политическите си опоненти, защото не сме една и две партии вече. Всеки, който се обърне срещу тях, започва гонение. Само се чу в множеството прогнози за проф. Балтов и видяхте какво му сътвориха. До последния ден ние няма да излъчим кандидат, колкото и да питат медиите, защото след днешните изказвания на служебния министър Минеков, който щял да гони първата политическа сила от офисите и централата. Нали е по Конституция? Служебното правителство трябва само да уреди едни честни избори, но те не са честни, защото не приеха нито да броят квитанциите, нито да ги осигурят. Те доказаха, че Конституцията за тях не съществува. Искам да му припомня, че има един текст - чл. 31 от Закона за политическите партии и ние го спазваме. И да спре да лъже. Ако иска с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите, да дойдат и да ги изгонят. Ние също ще запознаем Брюксел, може би и Комисията „Либе“ с безобразията на един служебен кабинет, който уж трябвало само да организират избори“, посочи Борисов.

„Стотици жени, които са на днешното събрание да не знаят дали ще има централа, защото така му кефнало на някой си. Той не е някой си, а е Радев. Той го праща Минеков – бухалката му Рашков. Те не могат да спечелят иначе избори, затова сега има репресии. Затова искат сега да докопат кандидата за президент, за да се разправят с него още преди да влезе и да има имунитет. Това е целият зор“, заяви той.

„Надявам се да изчегъртаме мъжете и да дойдат жените на власт, за да може тези самозабравилите се мъже, които са склонни да тласкат държавата в хаос, да си седят вкъщи и да си готвят те манджите. Извън шегата, неслучайно най-много избиратели гласуват за ГЕРБ от жените”, заяви бившият премиер Бойко Борисов, който участва в конференцията на Жени – ГЕРБ.

Той се обърна към структурата на ГЕРБ в Благоевград и по-конкретно към Даниела Савеклиева с думите: „Кандидати имате много, но резултати нямате. Няма и да имате“.

"Най-малко възнамерявам да занимавам останалите с вашите разправии там. Заради това разделение загубихме няколко избора в Благоевград. Не случайно не идвам при вас, не ми се идва. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избор след избор. Гласувате сигурно едни срещу други", коментира Борисов, след като членовете на местната женска структура оспориха кандидатурата на Елена Ташкова.

"Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташева. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това", заяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска.

Във връзка с противоепидемичните мерки срещу COVID-19 форумът се провежда изцяло онлайн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОЙКО СИ ТЪРСИ ТОПКИТЕ)))))))))) НЯКОЙ ДА ГИЕ ВИЖДАЛ
339
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психиатрите са безсилни пред заболяването на дебелия лъжлив ром.
338
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Бойче, ти ли си този кандидат? Страх те е от нови фотоси от спалнята?
337
4
 
1
 
! Отговори
БОЙКО, преди 2 години
Ако кандидатът ти те е Росен Плевнелиев, бъди сигурен, че повтаряш провала с Цецка Цачева. Плаши ме твоята самоувереност, а аз като европейски българин все имам надежда, че ще спасиш България и българите... бг.
336
4
 
4
 
! Отговори
айде стига вече преди 2 години
До кога ще слушаме глупостите на този ***? Колко години станаха? Хубаво нека е ГЕРБ на власт щом толко ви кефи но трябва ли да е този ***?
335
5
 
3
 
! Отговори
кутевските преди 2 години
из...роди налазиха яко
334
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 години
До ***,а твоя любим бойко,бяла тиква ли е,защото и той е комунист,още на 18г.се влюбва в червената идея.
333
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой нормален човек няма да се затрие доживот, компрометирайки се като кандидат на тая разбойническа шайка!
332
6
 
7
 
! Отговори
Л преди 2 години
Поредните тъпотии на тиквата! И той, както и други видни" демократи" като напр. дебелият Ал, не разбират , а и няма как да разберат един факт- колкото повече говорят 100% глупости, толкова повече намалява подкрепата им!Но..... това си е за тяхна сметка/ и за сметка на ГЕРБ, разбира се/.А ако беше поне 10 % мъж и политик, щеше да се кандидатира за президент! Но...... страхът е голямо нещо, особено като не си признаваш!
331
5
 
8
 
! Отговори
Pi R Sevi Boiko преди 2 години
Лоения няма да се кандидатира сам, защото няма o/o
330
9
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
И Йоло Денев да издигнеш ще е по-добър от сегашния
329
11
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Точно така Баце, иначе глутницата хиени дебне.
328
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако кандидата ти е истински мъж,сам ще се покаже,а няма да се остави да го криеш като една мижитурка.Което ми подсказва,че е точно такъв.
327
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бухалката Гешев ли го пази?
326
5
 
10
 
! Отговори
158 преди 2 години
Тоя човек говори абсолютно несвързано.. Чудя се как му се връзват гласоподавателите му..
325
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сто процента ще е солтопката му Пеевски. Той обаче още не знае и ще му кажат след изборите. Герберастията вие на умряло, разбира, че няма връщане....
324
14
 
7
 
! Отговори
фЪтмака преди 2 години
Личи си по коментарите, че Мазната фуражка е наел доста форумни червенотиквениковци да плюят денонощно по сайтовете.
323
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Он ***,вие прости,и се разбирате ве....
322
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ви е толкова мил кандидат президента на ГЕРБ, пазете го цялата зима, докато преминат студовете. За репресиите: вие с Цацата назначихте бивш милиционер на поста гл.прокурор и той ви се отблагодари, като нахлу с бойци от отряда за защита на свидетелите в Президенството. За тази варварска постъпка вина носи ИГ, Машева и Филипова, че не възпряха милиционера-прокурор.
321
7
 
18
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Герберастките пустиняци от 5 сутринта бичат минуси !