Асен Василев: Ако не спрем кражбите, няма да има пари за нищо

От "Продължаваме промяната" искат равен старт за всички
2 окт 2021 10:05, Петя Славова
260
Асен Василев: Ако не спрем кражбите, няма да има пари за нищо
Снимка: БГНЕС

За няколко дни "Продължаваме промяната" се видя, че вече са влезли в преговорите. Те могат да вземат от гласоподавателите на останалите партии.

"Не сме скарани с никого. Избирателите имат глави на раменете си и сами правят своя избор на 14 ноември за коя партия да гласуват", каза в "Панорама"  по БНТ Асен Василев.

Още по темата

Той изрази силна надежда такова съгласие за управление на държавата ще бъде постигнато в следващия парламент. "Разговорът сме го започнали. Предложили сме принципи, по които смятаме, че трябва да се управлява държавата, ключови решения, по които да се движим и този процес сме го започнали преди изборите.", уточни той.

По думите му, "Продължаваме промяната" има по-центристки виждания и политически, и икономически. "Трябва да се намери баланс между икономическата отговорност и ниските данъци, които България има, и възможността да се инвестира в здравеопазване, образование, да се направят достойни пенсии за старите хора. Този баланс при г-жа Манолова е различен, в "Да, България" е съвсем различен, коментира Василев.

Според него това, в което вярват от "Продължаваме промяната", най-добре се е видяло при актуализацията на бюджета, а не просто в това дали партията се намира в ляво или дясно.

По думите му, има предложение увеличение на пенсиите при стаж, да се допълват пенсиите да не са под линията на бедността.

"Единствената разделителна линия са по повод спиране на кражбите в държавата. Ако не ги спрем, няма да има пари за нищо", обяви Василев и допълни, че не трябва да се пипат данъците, но да се събират от всички фирми.

"Това са десни начини за попълване на хазната, но парите трябва да осигурят равен старт на всички и да има достъп до качествено образованието и здравеопазване.", заяви още Асен Василев.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
2
 
! Отговори
Щщщ преди 2 години
"Чуя ли политик натрапчиво да говори за почтеност, знам, че лъже", така започва прогнозата на астроложката Светлана Тилкова-Ален, цитирана от "Труд", за предстоящия вот 2 в 1.
206
3
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Абе вие спрете с лъжите първо ,авера ти бил канадец до 20август,ти пък кой знае какви си ги дробил,че и самочувствие имате,нагли лъжци и машенници
205
3
 
2
 
! Отговори
ЖАЛКИ ЛЪЖЦИ преди 2 години
КОКОР КОГАТО РЕШИХТЕ ДА БЪДИТЕ В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВСИЧКИ КРЕЩЯХТЕ КОЛКО Е ОБРАН ФИСКА, СЛЕД КАТО ЦВЕТАНКА РИЗОВА ВИ ПОПИТА НА КОЛКО СЕДМИЧЕН ПЛАН СЪБИРАТЕ ДАНЪЦИТЕ ВИЕ ОТГОВОРИХТЕ НА ДВЕ СЕДМИЦИ И НАЙ НЕГРАМОТНИЯ ВЕЧЕ ЗНАЕ,ЧЕ АКО ДАНЪЦИ СЕ СЪБИРАТ НА ДВЕ СЕДМИЦИ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ОТКРАДНАТО НЕЩО КОЕТО НЕ Е СЪБРАНО ОЩЕ- ТА КАК ДА ВЯРВАМЕ НА ХОРА, КОИТО ОЩЕ В НАЧАЛОТО СЕ ЗАЯВИХА С ЕЛЕМЕНТАРНИ ЛЪЖИ.
204
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ококорен ***!
203
4
 
5
 
! Отговори
До предния преди 2 години
Виж списъците на членовете на ОПГ Гроб. Там са имената на крадците.
202
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говори се общо за кражби. Не съобщиха имена на крадци, не чухме суми, не разбрахме в кои проекти има кражби.
201
5
 
4
 
! Отговори
Кокорчо преди 2 години
Май иска да си гепи нещо ...
200
6
 
5
 
! Отговори
Честен комунист преди 2 години
Не бе , това е виц,А Асенчо и Кирчо крадат и лъжат повече.
199
10
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
И кой го казва това?!Кражбите ще спира човек откраднал интелектуална собственост на друг и сключил извънсъдебно споразумение да не бъде съден за това.Или Кирчо-Пинокио дългото носле,който половин година лъга за канадското си гражданство,от което го лишиха чак на 20 август.Ами така е,Киро,хубавите неща не стават бързо.За протежето ви Спецов няма да говоря,че само се ядосвам.
198
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а бре Асане кат спряхте нещо не е ясно какво защо се счупи държавата всичко скочи с 30% къде отидоха излишъците големите приходи в хазната та рябваше бюджета да се увеличава къде отидоха парите и какво спряхте та си мам.. ..бало
197
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти какъв си,крадец,събраха ви,крадците и само това можете.
196
8
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Рекламата си е реклама - но друго е да опиташ хората на Радев какви червени бок луци са...
195
7
 
14
 
! Отговори
Куранян преди 2 години
А при крадците на Бойко как имаше пари за всичко?
194
11
 
9
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 2 години
Тиквени *** тук , днес е хиперактивен , пише коментари на поразия - 90% под статията са негови . Ама кранчето спря вече , късно е да се напиняш , пак по кофите ще ровиш
193
13
 
12
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
Този спре кранчето на Тиквата и герберунгелския *** тука зарева на умряло
192
7
 
14
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Крадеца вика, дръжте крадците. Хахах Българска мъдрост!
191
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асане, освен да крадете, трябва да спрете и да лъжете с Киро.
190
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами ,че то половината се краде от политиците ,останалата половина от полицаи ,доктори и всякакви други държавни служители.
189
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в мвр - има поне 5-10 хиляди работещи пенсионери ?Къде по света го има това нещо? Пълна лудост.
188
8
 
3
 
! Отговори
според теб преди 2 години
До Патриотне трябва да има затвори в които трябва да се вкарват престъпниците а трябва да се обединяваме и помиряваме с тях ??? радев застана на страната на 85 % от народа срещу който са останалите 15 %-герб и дпс които искат да живеят на гърба на останалите. просто застана на страната на правдата