Биков: Радев е съдия на мача, който се опитва да вкара гол на ГЕРБ

Почти винаги има изненади в една президентска надпревара, смята Тома Биков
3 окт 2021 12:38, Ния Христова
114
Биков: Радев е съдия на мача, който се опитва да вкара гол на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС
"Ако Бойко Борисов се кандидатира за президент и бъде избран, президенството ще продължи да се приема като страна по един политически спор", заяви  в ефира на bTV Тома Биков от ГЕРБ.
 
"Нашата цел е точно обраната, затова подкрепяме проф. Герджиков - искаме президентството да се върне към своята същност на институция, в която различните гледни точки и спорещистрани да седнат на една маса и да постигнат съгласие по основни теми пред нацията", каза още той.
 
Биков смята, че е важно хората да разберат, че има кандидат, на който може да се гледа като възможност за разрешаването на политическата криза у нас.
Още по темата
 
"Не въприемаме президентските избори като футболен мач, ние не критикуваме г-н Радев, а неговото поведение като президент. Ако продължим с футболната аналогия, президентът трябва да бъде съдията на мача. Ние имаме съдия на мача, който непрекъснато се опитва да вкара гол на един от двата отбора", коментира Биков.
 
Той изтъкна, че ГЕРБ иска президент, който да е арбитър на обществото, да бъде помирител и да е в състояние да чуе и разчбере различни гледни точки. 
 
"Да се решава този спор между Борисов и Раден на президентските избори за мен е безсмислено, защото трудностите и големите предизвикателства ще дойдат след това", отбеляза още Биков.
 
"Не издигаме партиен кандидат, защото такава е ситуацията. Напълно осъзнато сме готови да се надскочим като партийна структура и представители на една политическа сила и го правим умишлено в името на това България да има стойностен президент, който да бъде президент на Република България, а не на ГЕРБ, на БСП, на протестиращите, на добрите, на лошите, на всички останали, на които се делим в момента", заключи Тома Биков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
3
 
! Отговори
Интересно? преди 2 години
Какво ви пречи Радев бе, не виждате ли че е карикатура на Президент и размазва БСП в опита си да се докопа до власт. В момента върви през труповете от БСП които умряха неваксинирани от коронавируса.
32
4
 
5
 
! Отговори
Само Радев преди 2 години
Радев и Нинова са мойте фаворитни политици. Те разкъртиха болшевиките и ги натикаха в ъгъла на политическия театър
31
4
 
4
 
! Отговори
Симеоново преди 2 години
Всички от ГЕРБ трябва да гласуват за Радев. Докато той беше Президент БСП се смъкнаха на 5 място и останаха с 10% подкрепа
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 26 Про Со То Парвеню не се нерви,ни подскачай,защото наистина имаш проблеми с органа който носиш на раменете си
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ще гласувам за Радев той размаза БСП
28
5
 
4
 
! Отговори
Стига бе! преди 2 години
Какво ви пречи Радев бе, не виждате ли че е карикатура на Президент и размазва БСП в опита си да се докопа до власт. В момента върви през труповете от БСП които умряха неваксинирани
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЗИ НА СНИМКАТА Е СТРАШНО ТЪПО СЪЩЕСТВО...БОЙКО НАРОЧНО БУТА ТАКИВА КАТО НЕГО И ТАКИВА КАТО ДЕСА АТАНАСОВА,АЛЕКС НЕНКОВ,ДЕНИЦА САЧЕВА И ОНЗИ НЕРВАК ОТ СТАРА ЗАГОРА МАНУИЛ НЕЗНАМСИ КАКЪВ,ЗА ДА БЛЕСНЕ НАД ТЯХ...ТАКТИКАТА НА БОРИСОВ Е ХИТРА-СЛАБИ ПОЛИТИЦИ В ГЕРБ,ЗА ДА ЛЪСНЕ ТОЙ И НАРОДЪТ ДА СИ КАЖЕ:ДА БОЙКО Е ГЕРБ А ОНЕЗИ КАТО ТОМА БИКОВ И СИЕ САМО ПОМИЯРСТВАТ НА ТРАПЕЗАТА.
26
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен..О!...Когато някойплазмодий с разхлопана дъска ми каже че "не съм в ред",това е КОМПЛИМЕНТ,бе смотан/а../а,и в твоя полза,да научиш:..-След изречение,в което задаваш въпрос се слага "ПИТАНКА",НЕ "удивителна"..Айде,осигури си тройката../
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ректорът на СУ стигна дъното. Той се превърна в смокиново листо, което да прикрива срамотиите на сикаджийската мутра от Банкя.
24
8
 
5
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
Съдията вече не се чувства добре, свърши се с конфорта ,Борисов му показа,че мача трябва да се играе спортсменски а не под..ляр-Ски и ченгесарски
23
10
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Не виждате ли че Радев се опитва да се измъкне от Дондуков 2? Оставете го за Президент тоя *** да руши комунизма
22
6
 
8
 
! Отговори
маус преди 2 години
Н гербавите постоянно им се привиждат звезди посред бял ден
21
6
 
2
 
! Отговори
Биков лъже преди 2 години
Всички от ГЕРБ трябва да гласуваме за Радев. Докато той беше Президент БСП се смъкнаха на 5 място и останаха с 10% подкрепа
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17 Про Со То Ей просото на тебе казали ти се ,че не си в ред!
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя като ГЕРДЖИКОВ е момиче на тиквунката
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 15Отначало си помислих, че има шанс Бокича, ама службите (ДС). явно са на друго мнение.......хахахахаха :)))
17
8
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ей,психар,"СЪДИЯ НА МАЧА" е НАРОДА бе,ТОЙ ще покаже кой колко струва!.../как са не умори това съществително да дрънка глупости?!/..
16
8
 
9
 
! Отговори
хъша преди 2 години
Единственните думи които герберите има смисъл да произнесат ще бъдат пред новия главен прокурор
15
9
 
4
 
! Отговори
Асен и Киро преди 2 години
Радев ще стане Министър Председател. От ГЕРБ сте много глупави. По Конституция не е нужно да си депутат за да станеш премиер. По добре го оставете да президентсва
14
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очертава се Радев след изборите да бие Неграмотника и по още един показател - да назначи четвърто правителство. Оня оруфлякк ще остане с три и ще психяса от злоба.