Борисов за изборите: Половин милиард похарчихме, без реален резултат

По думите му има пълен провал с миграционната политика
Обновена: 5 окт 2021 12:27 | 5 окт 2021 12:23,
448
Борисов за изборите: Половин милиард похарчихме, без реален резултат
Снимка: БГНЕС

„Това са трети по ред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес в Словения.

По думите му те са провалили изцяло ваксинационния календар.

"Продаваме на Норвегия ваксини, които благодарение на Европейската народна банка и на Европейската комисия, България получи повече от всички най-хубави ваксини от другите държави", поясни Борисов.

Още по темата
Бившият премиер е категоричен, че мигрантската политика на страната ни е претърпяла пълен провал, а бежанските центрове са пълни.

"Над 10 дни стои кораб, пълен с амониева силитра и се изсипва в Черно море. Това е екологична катастрофа и няма никаква адекватна реакция на властите", коментира той.

"Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А можеше да ги прибере в чекмеджето!
341
5
 
5
 
! Отговори
До 358-Радев не е ко преди 2 години
Като не е комунист-защо комунистите от ДС /БКП са 100% зад Радев..??.. Големи Д.ебили са тия гласоподаватели на Румен Радев - така ли..??
340
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата изкраде над 40 милиарда заеми и още се напъва. Последни сме по всичко освен по престъпност. Онзи ден Брендо стана украинец.
339
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко отдавна е труп.Радев не е комунист , американска под лога е като Кирил Петков .Просто банкянския таралеж не иска да разбере че услугите му са ненужни.И Радев и Бойко се срещат с Херо Мустафа .Едуард Сноудън го каза преди 2 години ,всички посланици са кординатори обучени от ЦРУи правителството на САЩ за да контролират пътят на страните от социалистическият блок . Държавата се управлява от отвън не от нашите политици.Просто дойде време за подмяна на персонала.Плевньо с Радев и Бойко с Петков
338
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 69Бълха го ухапала Бат' Бойко! Това да не ти е избори, та да се крие? Некакъв пършив милиард - сега ще бръкна в чекмеджето да го възстанови. От където взел - там и дал...
337
19
 
16
 
! Отговори
69 преди 2 години
Ген.Бойко Борисов е номер 1. Абсолютно прав, както винаги!
336
2
 
9
 
! Отговори
Доналд преди 2 години
Търпение, Господа.. След януари - ДС-ЧЕНГЕТАТА ще са на по-добро място-от глад, студ и простотия...
335
9
 
20
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 2 години
Целта е наглий пожарникарю да изтръскаме тебе и цялата ти орда и да върнем поне част от откраднатото за тия 12 години!
334
6
 
10
 
! Отговори
ВетЪра на ПОДмяната преди 2 години
12 години се правеше че управлява а преди това миеше и пазеше колите на мутрите създадени от държавна сигурност . Пашата го уреди да стане секретар на МВР ,ТОЧНО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР БЪЛГАРИЯ БЕШЕ БОЙНО ПОЛЕ ! Завижда че американците си намериха тяхно момче -Кирил Петков.Вече нямат нужда да наемат местни ту.лупи като него .
333
7
 
23
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Борисов и още 3 милиарда да бъдат похарчени е важно да бъдеш разкаран от властта. Да отидеш на бунището на историята, където е твоето място. А докато си жив - в затвора при бай Ставри.
332
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заслужава си парите.
331
3
 
7
 
! Отговори
сссс преди 2 години
Що не направи правителство? Вятър на устата си прави. Ще седи и 20 дена кораба, ония на морски флот Живко Петров, който се спаси кой го назначи ... 12 години е на този пост?
330
7
 
15
 
! Отговори
супер е резултата преди 2 години
Тулупът от Банкя не е Премиер! И никога няма да бъде пак!!!
329
4
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До до 297..Ама стига сте се излагали бе!..Тиквата бил "осигурил вакса за секи"..?!?!..Е той "осигури" и ФЪРЧИЛАТА "за секи"-"Ф-16"..Но как ги осигури?..КАТО ПЛАТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЦЯЛАТА СУМА за "Нероден Петко"...ПРОСТОТИЯ,която никъде другаде по света не би могла да се случи!..Същото е и с "ваксата"-Просто е побързал да похарчи народна пара Крадливеца,за да чопне и той ПРОЦЕНТА за "доставката"!..После,"След него-потоп"..
328
7
 
13
 
! Отговори
Чекмеджето преди 2 години
Още толков ще изхарчим нищо не е на фона на 37 милиарда окрадени
327
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Резултата е огромен,ти никога повече няма да управляваш.
326
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мъка... няма патерици инвалидът...
325
6
 
3
 
! Отговори
BGN преди 2 години
Тоя тия милиарди за нищо ги няма !!!!Моля Ви, преизберете го, че да не ги харчи тия пари, явно му се свидят, а направо да си ги прибира !
324
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 333 - ХХАХАХ ... сравняваш нашата вашлива *** с тея страни?
323
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А 7 млд дадени на избрани гербави фирми и откраднати 10 млд,а руски поток, а Пеевски кой му подари Булгартабак и му прикриваше контрабанда?! А ниските пенсии и заплати , за кражби и далавера гербавите винаги намираха пари, а хората кучета ги яли!Никога повече сикаджии в управлението.