Борисов за изборите: Половин милиард похарчихме, без реален резултат

По думите му има пълен провал с миграционната политика
Обновена: 5 окт 2021 12:27 | 5 окт 2021 12:23,
448
Борисов за изборите: Половин милиард похарчихме, без реален резултат
Снимка: БГНЕС

„Това са трети по ред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес в Словения.

По думите му те са провалили изцяло ваксинационния календар.

"Продаваме на Норвегия ваксини, които благодарение на Европейската народна банка и на Европейската комисия, България получи повече от всички най-хубави ваксини от другите държави", поясни Борисов.

Още по темата
Бившият премиер е категоричен, че мигрантската политика на страната ни е претърпяла пълен провал, а бежанските центрове са пълни.

"Над 10 дни стои кораб, пълен с амониева силитра и се изсипва в Черно море. Това е екологична катастрофа и няма никаква адекватна реакция на властите", коментира той.

"Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 328 Другарю, не само, че не помниш, но се и опита да лъжеш. Астра Зенека просто бяха първия производител, който обеща, че ще може да направи доставки, но Борисов сключи договори със всички и ни доставяха васкините точно както се предполагаше. Ангелов не се е ваксинирал неправомерно, даже напротив. Скандал имаше в Сандански, с което той няма нищо общо. Лъжете и каквото излезе от това ще ви излезе през носа: последиците от престъпната ви дейност ще си ги носите вие.
321
6
 
12
 
! Отговори
истина е преди 2 години
Тоз престъпник отдавна трябваше да е в затвора за 1000 год. за убийството на държава и народ
320
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така ли е! А ти що не изкара баретите на протестите, да ги потушиш! Що не натика славито в затвора? Що не накара лъжливите жорналя да поизчечнат!??!Сега можеше .. ехее, да сме златна, перфекта страна, *** ТИ НЕ!
319
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слафчо желаеше да командва.сам ,мислеше че е на шоу ,подигра се с хората ,и поради това държавата харчи милиони ,Борисов у да искаме не може да направи правителство сам
318
5
 
7
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
Половин милиард до тук Борисов,а колко още един Господ знае. Правим се на богата Европейска държава,ама осила ни в ***. Ще пада яко сърбане на горчива попара,която си забъркахме,че и още забъркваме. Видяхме до къде ни докара военщината.Демокрацията нещо не я разбираме.
317
6
 
6
 
! Отговори
сс преди 2 години
Ами бойко да беше направил правителство. Кой му е крив?
316
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, този натовско руски шпионин, ти развали кефа. Отдалечи те от еврофондовете. Удари те през крадливите ръчички навсякъде....Как да не мразиш такъв човек? Сега точно реши, че изправяш срещу него науката, то пък излезе Пеевски, скоро и другия Убавец...Не ти върви напоследък! Сигурно 50% негативна енергия получаваш и само 15% позитивна!!!
315
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 328Ей, протестант, когато ГЕРБ вкара ваксини в България, в Европейски държави като Франция, Германия , Белгия и Дания не знаеха какво да купуват и чакаха Урсула да им каже.Сега служебните нищоправци ги подаряват, ама и за това сигурно им е виновен Бойко Борисов.Така че айде малко по-леко с лъжите. И ние помним.
314
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господ ще решава кой е повече и кой по-малко грешен.Не се упражнявайте напразно,но всеки да внимава какви ги върши ,защото не се знае знае ли се какво го чака.
313
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не го изпратят в Европа да спира мигрантите? Той такъв специалист бил! Като го видели преди и мигрантите се връщали обратно. Бойко с това дразниш хората, че продължаваш да се държиш с тях като пълни ***. Може ли такива глупости да ръсиш постоянно? Ти чуваш ли се въобще какво говориш? Монолога ти в джипката и тези лакеите дето стоят и мълчешком поклащат глави е толкова смехотворен. Сега отново се излагаш, на международна сцена! Смехотворен си! Честно Баце!
312
2
 
2
 
! Отговори
L. преди 2 години
Прав е Бойко. Цялата власт - на Радев - и да приключваме.
311
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен313 След като имаш къса памет или просто така ти изнася да пишеш, нямам никакво намерение да споря с теб. Факт е, че когато на нас блъскаха Астра Зенека, Ангелов и щаба се ваксинираха с Пфайзер! Можеш да прочетеш големите скандали навсякъде в интернет, че сме само с една ваксина и нямаме право на избор. Хората имаха по 3-4, включително някои президенти в името на народа си вкараха и руската и китайската, независимо, че не бяха одобрени за членките, заради политика. Това е Боко
310
4
 
8
 
! Отговори
мак преди 2 години
Тъй тъй, по негово време не са ставали катастрофи. Хората го слушаха и се ваксинираха чинно заради Него, за да може да се гордее. Оградата беше супернадеждна, а Той успешно се справи с мигрантска вълна от Афганистан. днеска.бг пак му давате трибуна за грачене.
309
5
 
1
 
! Отговори
Казва се: преди 2 години
КЛЕПОУХИТЕ ЧЕРВЕНОТИКВЕНОЧОВЕЧЕТА.....
308
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви избори ще спечелиш бе? Впрегнал си медии, останали без участия в пандемията артисти, певци, академици от соца, боксьорката, която при твоето управление се е отказала от бокса, защото е гладувала и се е налагало да продава пици, но сега си и обещал министърка да става, тя в бой по главата е олимпийска, но за министерството трябват други хора, професора изобщо не коментирам, той повтаря като папагал две заучени изречения и нищо.Ти си ходещ компромат! Колко ще гласуват за теб? Колкото и пред
307
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОКАТО ТОЯ ЗЛЕПОСТАВЯ БГ В ЧУЖБИНА, РР ОТИВА НА СРЕЩА НА ЕС ЗА МАКЕДОНИЯ. СЕЩАТЕ СЕ КАК ЩЕ НАЛОЖИ ВЕТО И КВИ % ЩЕ ВЗЕМЕ С РЕЩУ ФИГУРАНТА НА ББ
306
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бегай в ОАЕ докато е време!
305
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
боко, скрий се! рано е още! Хелоуийн е на 31.10!
304
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт след факт, но маргинали и комунисти никога не признават истината, а продължават да си мучат както обикновено.
303
3
 
9
 
! Отговори
Извади от откраднати преди 2 години
Нали ти е мила България, помогни й голям зор даваш да я ръководиш иначе