Симеон Сакскобурготтски: Дано кампанията да бъде градивна

Бившият премиер откри 16-тата световна среща на българските медии в Рилския манастир
17 окт 2021 14:57, Красимир Ангелов
77

Дано кампанията да бъде градивна, а не деструктивна, с компромати, защото не води до нищо добро, а излага всеки един. Това обяви Симеон Сакскобурготтски пред журналисти преди началото на Шестнадесетата световна среща на българските медии.

Именно бившият премиер откри инициативата, посочва Bulgaria ON AIR.

Темата на тазгодишния медиен форум, организиран от Българската телеграфна агенция, е "Медии и истина".

Симеон посочи, че Рилската света обител, която е свързана от ранното му детство с добри и тъжни спомени, винаги е била в сърцето му. Той е лично свързан с Рилската света обител, където е гробът на неговия баща - цар Борис III.

Бившият министър-председател коментира и двойното гражданство на лица, участващи в изборите. По неговите думи е интересно да се помисли и в посока промяна на Конституцията.

"Обективно гледайки нещата, ако човек има двойно гражданство, съвсем нормално е да се съобрази и да го съобщи. Помня с моето уж гражданство как се обадихме в Испания и Министерството на правосъдието каза, че въобще не съм съществувал за тях", каза Сакскобургготски.

Вижте повече подробности във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изперкал е още от малък,когато са ги приютили като бездомни котки във франкистка Испания..
26
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 27Спокойно кадънке, да не вземеш да получиш инфаркт......хахахахаха :))) Ми роби сме били, не си въобразявай, че сме били доволно щастливи под Османско робство :) За Раша какво да кажа, единствено тя отиде да воюва с турците, другите Велики сили не искаха да се застъпят за нас :)) Това за Свещенната Римска империя и договора с османците, говори колко си зле с историята.....хахахаха :))) Западняците са сключили договор с турците, не с българите, ама ти явно не правиш разлика кадънке
25
1
 
10
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Цара излезе прав някой се оправиха иза по малко от 800 дни. А тия от КТБ забогатяха и за часове
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До20. Какво робство сънуваш и то500 г. Много съветска пропаганда си чел , а не българската история. В Свищов 1777г. е подписан мирен договор между Свещената Римска Империя и Османската Империя. Северозападна България е в границите на Римската империя . Има пиратски навлизане на черкези, печенето, тюрки, кърджалии през проходите на Стара планина но това не е поробване а цел грабеж.
23
2
 
10
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
Се оправи за 800 дни и се върна в държавата, където го смятат за празно място.
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Македония я губи Фердинант както и беломорска тракия заради манията си да стане Император на Ориента
21
0
 
6
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
На снимката е с Денков, а той води предизборната кампания на ПП0
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 22Костов го свалиха от ДС, направиха хода с царчето, мина номера :))) Сложиха Бокича, видеха в него "народен" челяк. отново мина номера :))) Сега се запецнаха, щото вече не верваме в нищо :))
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този ни оправи за 800 дни та цъфнахме и вързахме.
18
3
 
3
 
! Отговори
Гумен Мадев преди 2 години
Аss ще бъда цар .Чаламба
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гостИнтересното в случая е, че цар Борис III, се е чувствал повече българин от повечето си поданици.....хахахаха :))) Иначе ни е ясно на всички, че са некакви немци, ама след 5 века робство, нема откъде другаде да ги вземем царете с аристократична кръв :)))
16
3
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 2 години
а е червена циментена кра туна, бг губи територии заради тарабата и чичко сталин - македония например. па щом едни кърлежи могат да получават пенсия за "активни борци"доган да строи сараи, а всички комунисти изведнъж станаха наследници на много неша, а царя искате да прекарате, еми не става, по-умен е от вас. А вие си се кланяйте на цар Киро и друсайте кючеци, като *** каквито сте
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идка някой и друг имот построен от българи за дефо му дето загуби 50%от територията на България и я вкара в три икономически войни с още повече загуби Връщай се в Мадрид да се ръкуваш с техния крал който избяга също за финансоеи престъпления На тези далаверите за пари край нямат
14
4
 
4
 
! Отговори
ей преди 2 години
много червени цър вули още не ги е хванал ковида, още пишат из нета, не им се мре с тез пенсии на "народни борци"
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да връща земите и цената на открадната дървесина Голям крадец е тоя и ние го търпиме да се разхожда като у нас си
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ще е новият български цар? Ще има коронация, без цар няма да останем никога. Те винаги се връщат, като *** са неизтребими.
11
3
 
12
 
! Отговори
гост преди 2 години
Крадлив дедо комарджия без капка българска кръв в него. Айде да ди ходи в Испания.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя още го търпиме тука айде вземай си Ориет Експреса и се връщай там откъдето си Пародия като руската сватба дето внук му бил кум майтап онези гледахте ли ги какви пози прилагат Няма наследници на Романов ако някой у нас докаже че е наследник на Иван Анен 2-ри да е цар тоя шут да си бега само граби от държавата затова се върна аристократа ние не дме му слуги
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Върнаха му имотите, платиха му хазартните дългове, за него всичко ще е позитивно.....хахахахаха :))) Ама стига съм го плюл, баща му е бил голема работа, останал е сирак от малък, после дойде 9-ти септември, нищо чудно че е станал комарджия :))
8
2
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
с какво гражданство е бил премиер на република българия испанско от тунис илиарабските емирства и как ще открива среща след като съди българия за пари