Борисов: Щяхме да стигнем до Търново на "Хемус"

Инфлацията ще стигне 10% декември, прогнозира той
27 ное 2021 13:35, Петя Славова
615
Борисов: Щяхме да стигнем до Търново на "Хемус"
Снимка: БГНЕС

"Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБ и СДС. Учуден съм да разбера как по-приемливи станаха световният шампион по фалиране на банки.", каза Бойко Борисов по време на конференция на младежката организация на партията му в Арбанаси и допълни, че над 70% от хората не са излезли да гласуват.

Още по темата

Според него проверката на Бойко Рашков е трик.

"Така съжалявам за Хемус. Всичко това десетилетие ще стои така", каза лидърт на ГЕРБ. По думите му, до края на годината магистралата "Хемус", щяла да стигне Велико Търново. "Те няма да го направят и пуснат. Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистралата между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север. Ужасно пътуване. Мантинелите да заснемат уважаемите медии. Една мантинела няма подменена нито по "Хемус", нито по "Тракия", заяви Борисов.

"Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора тихомълком без да се знае за какво, всеки понеделник по половин милиард се тегли. Тези тегления ние много пъти сме ги обсъждали, защото няма човек, който не иска да не са безплатни детските градини, да не се плаща ДДС и данък.

Само социалните мрежи, които предложиха вчера, са около 15 млрд. лева. Бюджетът се прави от управляващите, защото основното мерило е да спазиш дефицита. Сега ще си затраят, като ги гледам инфлацията ще отиде към декември 10%", прогнозира той.

Според него няма шанс да мине бюджета. "Когато създадохме ГЕРБ, някои от вас не са били родени", обърна се той към младите хора в партията. "Амбицията на младостта и мечтите са много хубаво нещо, ако се съчетаят с опит", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и ситуацията с COVID-19 у нас. "На всичко съм вярвал, но не и когато си пръв по смъртност в света да дадеш медал и да кажеш, че си се справил с кризата. Моргите са пълни, коридорите са пълни с чували. Ден с 200 загинали се играе хоро", заяви той.

На конференцията бе и Томислав Дончев, както и Тома Биков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


615
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
423
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не разбрах тези, щастливите за изборите, за кого се радват? За себе си или за Радев?
422
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, сега вече равенство и свобода! Ами да му тропнем едно хорце?
421
11
 
11
 
! Отговори
Тлъст Урод мама ти преди 2 години
Ще ypиниpaм на гроба ти, гаден мафиот! И това ще стане много по-рано, отколкото си мислиш.
420
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Са комунистите ще нахранят всички, както са го правили винаги....
419
7
 
16
 
! Отговори
Споко преди 2 години
До Анонимен 465 - При Борисов ървеше краденето и затова беше доволен - Сега дойде време да заживееш като истински Европеец и демократ : Ще плащаш данъци , осигуровки , заплати - ВСИЧКО както е на Запад , и ако ти остане тогава може да отидеш и на ресторант !! Като си бил толкова предвидлив , трябваше да знаеш ,че и краденето е до време , и това време свърши !!
418
3
 
11
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Спряха Ви кранчетата с кражбите , и гледам инфлацията и вас Ви е настигнала - Една чаша кафе за всички на махленската сбирка !!Само да заработи новото правителство , и Радев и след няколко месеца ще сте 3-4-*** и ще облизвате същата чаша , даже може и кафе да няма в нея ?!
417
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българина сам се застреля в крака, вместо да се захване за работа той ходи по протести да муха бира и всеки ден пише гневен пост. Сега съвсем скоро ще искате пак да дойде някой да ни освободи, но вече няма кандидати.
416
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов, не се притеснявай! Те ще ни отведат където трябва. Масква.
415
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами най-малкото предстои Харвард да обясни как така, когато "имаше кражби и корупция", доходите ни изпреварваха инфлацията, а сега "като няма", не можем да наваксаме на нфлацията и обедняваме.
414
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този бивш комунистически индивид,освен да се гръмне саморъчно,друго не му остава!-:))) Избора си е лично негов!-:))) Едно е ясно! ГЕРБ умре завинаги!-:>))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!
413
6
 
3
 
! Отговори
До 467 преди 2 години
Нищо не е приключило драги! Напротив, сега забъркаха кашата, мислейки че готвят по рецепта. Обаче главния готвач ще го отзоват много скоро. 6 месеца! Помнете, 6 месеца!
412
8
 
6
 
! Отговори
до 467 преди 2 години
То и Орешарски така си мислеше, че всичко е приключило...
411
6
 
12
 
! Отговори
само да вметна преди 2 години
Следващите редовни избори,ще са след цял един мандат! -:)) И ако Герберите се надяват,да "гласуват" предсрочно,ще ги разочаровам! -:) Маратона "избори" приключи! Той не беше случаен! -:))) Вече е ясен и Президента! И новият Министър председател! Примирете се и се снишете както тревата! ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ!!!
410
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
6 месеца е добра прогноза. Април-Май не е студено, става за протести. Яйца няма да има поради гладорията. Остават само паветата!
409
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Икономиката при ББ вървеше добре и имаше предвидимост. Можех да си планирам дейностите за година напред и свързаните с тях разходи. Сега само констатирам как трябва да се откажа от плановете си, защото иначе ще трябва да заплатя двойна цена.
408
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев на думи - много е важно да имаме правителство, Радев реално - две седмици бави, пее и свири на китара. Вие на кое вярвате, на казаното или стореното?
407
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Борисов, нещастнико, щяхте да стигнете и до Луната сигурно? Щяхте, ама не сте! Докато ти крадеше европейски пари, в Черна Гора китайците построиха магистрала през особено труден планински терен, и то само за последните няколко години от твоите 12 години управление, през които ти не направи нищо!!! До другото лято първите километри от черногорската магистрала ще се ползват от туристи! И да, там наистина може да снима екип от National Geographic!Срам и позор за ГЕРБ!!!
406
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само след 6 месеца ще мислите различно. Вервайте!
405
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 459 Гербере! А що вие Герберите,не излязохте да гласувате? Та да " задушите" тези които ЗАДУШИХА НАЙ ПОСЛЕ ГЕРБ Партията ти???! -:))) Елементарно е! МАЛКО СТЕ!!!
404
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 458: аз съм от 60% негласували. Ако щеш вярвай, но искам тази държава да се провали най-накрая, да я разцепят турците и всички париимащи да избягат, а оставащата пасмина ненужни и диоти да се научат да работят за прехраната си.